Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו! רק עכשיו קלטתי על איפה אתה מדבר.

לשמוליק - דע לך שאמא שלי עובדת באיזור ומכירה את בעל התחנה, וכו' וכו', ואין ספק בליבי שהוא לא מוהל שם.

(אם אנחנו מדברים על התחנה שליד מלון המלך דוד, כן...?)

כדאי שתבדוק מה הבעיות ברכבך ואולי אפילו תפנה אליו בענין - יתכן שהוא קיבל את זה כבר מהול?!?

בכל מקרה תבדוק שוב כי ממש לא נראה לי הענין...

ניראה לך שהוא היה מספר לאמא שלך מה הוא עושה עם הדלק...........אני בטוח שאפילו לאישתו הוא לא אומר

פורסם

שמוליק אין לי כל ספק בכך , שחשדך בדלק מהול, ושהבעייה בדלק ולא ברכבך, אך מכיוון שאתה אדם בוגר,ומבין עיניין, בוודאי ידוע לך את ההשלכות של זריקת רפש בתחנת דלק "מסויימת בירושלים"

ובחברת דלק " מסויימת", כשברור לך, שרוב הסכויים שאין לבעל התחנה , ולחברת הדלק שום קשר

למהילה, ושהמהילה מבוצעת בדרך מבית הזקוק לתחנה, ובשיתוף פעולה, עם אנשים לא "ישרים" במיוחד,

עד כמה שידוע לי כל תחנת דלק יש לה ביטוח למקרים כאלה, ובמידה ויש לך , ברשותך קבלה,

שעת תדלוק , וכדומה , תוכל לקבל פצוי מבעל התחנה, גם ללא תביעה משפטית!

בברכת חג שמח

ושנה טובה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שמוליק תודה על האזהרה,סימנתי את התחנה והיא נוספה לתחנה הפרטית בתלפיות שמוכרת ב25 אג' פחות,התגלה אצלה בנזין עם אוקטן 94.

אני מציע שתפנה לבעל התחנה ותשוחח איתו,אולי לא ידוע לו על כך והוא יבדוק את עצמו.

פורסם

אני לא מתכוון לשוחח עם אף אחד וממש לא מעניין אותי. זו הבעייה שלו. אם הוא כל-כך דואג לתחנה שלו, מצידי שיביא אנשים ממשרד התשתיות כל יום שיוודאו שהדלק שלו כשר. אני לא מאשים אף אחד, אני פשוט דיווחתי.

בגדול, אני מתדלק בתחנת דלק ניות, זו אחת התחנות האהובות עליי, עד עכשיו לא היו לי שום תלונות. מי שמגיע לו, מגיע לו. גם ככה אנחנו משלמים הרבה על הדלק.

זהו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בגדול, אני מתדלק בתחנת דלק ניות, זו אחת התחנות האהובות עליי, עד עכשיו לא היו לי שום תלונות.

גם אני מתדלק שם קבוע כבר שנתיים שלוש,עד כה ללא תלונות.

• תוכן חדש...