Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן נסיעה,למשל על שביל עפר או כביש עם בורות אז יש רש של נקישות שרק עם אוזן חדה אפשר להבחין בו.

אני חייב לציין שהרעש קיים רק בבור ולא בביובים בולטים,גושי בטון על הכביש וכו'.

בנוסף,אני לא יודע אם יש קשר,אבל כל הגלגלים עברו אצלי איזון אצל כמה פנצ'ריות ועדיין יש רעידות באיזור ב110-140 קמ"ש.

אני לא יודע אם זה קשור לנקישות.

דרך אגב הרכב עבר 144000ק"מ.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

vibrations in those speeds are probably the cause of a back tire and not a front one

i had a similar problem with vibrations and it turned out to be a twisted junt in a back weel

when you go to check for equalibrium ask them to open the machine while the weel is turning and look at the junt to see if it has "eights" (shminiot)

btw: sorry for the english but i dont have hebrew at work

about the noise i cant help you

פורסם

תודה רבה לך על העזרה,ג'אנט אחד באמת לא כל כך ישר את זה אני יודע,אבל לא היו לי רעידות לפני האיזון הראשון,היו ממש רעידות קלות שרציתי לסדר,מאז כל פנצ'רי ה לא הצליחה לסדר את העניין,יש סיכוי שזה המתאם של המגנזיום גורם לזה,כי באיזון האחרון שמתי לב שחסר אחד מאחורה והבחור של הפנצ'ריה אמר שאם זה סגור כמו שצריך אז אין צורך במתאם.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לגבי הרעש מהגלגל הקידמי

עכשיו אני נזכר שהיתה לי בעיה דומה ב 306 שלי לפני כמה זמן, הבעיה היתה במייצב

מקווה שזה עוזר לך....

• תוכן חדש...