Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אם לא שמתם לב שאלתי כבר על קלאץ אז עכשיו אגזוז כי איך שאני יודע הם מרכיבים חשובים באוטו וגורמים לו "למשוך"

אז ככה איך אני בודק אם יש לי דוד סתום אחורי קידמי כי יש 2

תודה

פורסם

שים אוזן קרוב לאגזוז והקשב בשעה שמישהו נותן מכות קלילות על הגאז, אח"כ עשה זאת שוב עם רכב דומה תקין לצרכי השואה ותדע מייד לזהות.

יאיר

פורסם

תבדוק באמצעות מכשיר 4גאזים המכשיר בודק את הגאזים שהמנוע פולט ועל ידי כך הוא בודק את המנוע ובין היתר הוא מגלה אגזוז סתום או חור באגזוז

פורסם

סתום במה?!!!!! במה?!!!! יאללה... אין דבר כזה, לעזאזל! ואם דחפו לך איזה גזר או ירק אחר לאגזוז אז האוטו לא יניע!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
סתום במה?!!!!! במה?!!!! יאללה... אין דבר כזה, לעזאזל! ואם דחפו לך איזה גזר או ירק אחר לאגזוז אז האוטו לא יניע!

יניע וישאר מונע עד שיבנה לחץ של גזים אשר יגרמו לכבותו!

נו, נראה אם אתם זוכרים באיזה סרט דחפו בננות לאגזוז של אחת המכוניות ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יניע וישאר מונע עד שיבנה לחץ של גזים אשר יגרמו לכבותו!

נו, נראה אם אתם זוכרים באיזה סרט דחפו בננות לאגזוז של אחת המכוניות ?

שמוליק

אם הירק הרמטי - לא יניע. אולי בעצם לכמה שניות אבל אחרי פעם ראשונה כבר לא יניע. :p

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• תוכן חדש...