Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אפשר לכייל ולכוון גיין בשיטת ה"פאזה הפוכה" אם אתה רוצה לדייק בהזנה בין 2 הסלילים שתשאף להיות שווה כמה שיותר וללא דיליי בהזנה בין סליל 1 לסליל 2.

זה מה שאני עשיתי .וכמובן שאין תכליף וסאב כזה עם 2 סלילים והספק יחסית גבוהה אמור לעבוד עם מונו בדר"כ ולהגיע לביצועים מירביים וניצול מירבי ולשם כך יש לנצל את העובדה שמונו יכול לעבוד ב2 אוהם בהזנה של 2 הסלילים של הסאב הנ"ל.

לכן אני רכשתי מונו וכל מה שנישאר לי לעשות הוא לפנות יום פנוי[מקווה שיהיה בזמן הקרוב] ולהתקין אותו וכמובן לדאוג במקביל לשיפור צנרת החשמל ברכב].

בכל אופן שיהיה בהצלחה לך :wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ומה לגבי פיצול של סיגנל וRCA אחד לשניים, בהנחה והמפצל טוב אמור להיות אותה כניסה בדיוק לשני הפריאמפים.

או שהבעיה היא מצד המגבר?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

נניח ואנחנו מדברים על מגבר 4 ערוצים שאותו נירצה לחבר לסאב 2 סלילים[4 אוהם לסליל]

ידוע שכל זוג ערוצים מתפקדים תחת גיין משלהם [ולכן ניתן לגשרם לערוץ מונו בודד]זאת אומרת שמאותו מגבר נוכל לקבל מכל זוג ערוצים ערוץ מונו בודד סה"כ 2 ערוצים מגושרים אשר כל גישור כזה מתפקד תחת גיין משלו . ידוע כי כל גישור יחובר לסליל משלו ולכן כדי לשאוף לכך שכל סליל יקבל הזנה שווה ביחס לסליל המשנה אנו נישאף לכיוון גיינים כמה שיותר שווה ומדוייק ביחס אחד לשני וזאת כדי לקבל מצב שבו 2 הסלילים יקבלו הזנה שתשאף להיות כמה שיותר שווה ומאוזנת מ2 הגישורים .

כיוון גיין בעזרת פאזה הפוכה יבטיח מצב זה .

הכיוון מתבצע בכך שמחברים סליל אחד בפאזה הפוכה ביחס לסליל השני ואז מתחילים לשחק עם גיין 1 עד למצב שבו הכוח המופעל על סליל 1 שווה לכוח המופעל על סליל 2 המחובר בפאזה הפוכה לאחד. וזאת כאשר נראה כי הממברנה עומדת במקום ללא תזוזה [מצב שבוא הכוח המופעל על סליל 1 הפועל על הממברנה שתנוע כלפי חוץ שווה לכוח המופעל על סליל 2 הפועל על הממברנה שתנוע כלפי פנים-במצב שכזה הגיינים מכוונים בצורה נכונה ]לסיום מחזירים את סליל 2 לחיבור באותה הפאזה כמו סליל 1 וסיימנו.

פורסם

לפי מה שהבנתי זה שאתם טוענים שלא תהיה תמורה שונה כל כך בשינוי האלמנטים, ושעדיף להשאיר את הפיוניר על הסאב, עד שיהיה לי כסף להחליף ולגשר את הקזטק לקומפוננט טוב יותר, שוב כאשר יהיה לי כסף להחליף.

הבנתי נכון ?

ועוד משהו, כרגע הפיוניר מחובר לסאב כאשר כל ערוץ לסליל אחד, חבר שלי אמר לי שהוא עובד על 2 אוהם, זה בסדר ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

א/.על הנייר לא אמור להיות שום שינוי לטובה בתמורה מאשר ביזבוז 4 ערוצים מלאים על הסאב.

שוב זה רק על הנייר עד שלא תנסה לא תדע[למרות שלדעתי חבל מראש על הניסיון הזה.]

כרגע אכן עדיף להשאיר את הפיוניר על הלאנזר . ואת ה4 ערוצים אני אישית הייתי מגשר ומזין איתו את הקומפ' בלבד.אבל אם זה הכרחי מצידך[לאופן השמיעה שלך] אז תשאיר את ה4 ערוצים כמו שהוא כש2 ערוצים מזינים את הקומפ' ו2 נותרים מזינים את האובלים.[שוב הכל עניין של בדיקה של המצבים הללו בשטח מה שאני מנסה לומר לך פה זה שפשוט תבחן בעצמייך במצב 1 כאשר ה4 ערוצים מגושר רק על הקומפ' ואתה מזין את האובליים תחת ההגברה הפנימית הנימצאת ביחידת הראש שלך. לעומת המצב בו אתה עובד כרגע שבו כל זוג ערוצים במגבר מגבירים אובליים+קומפ'.

ב/המגבר פיוניר שלך 2 ערוצים אשר תומך בגישור מכך נובע שכל ערוץ שלו מסוגל לרדת ולעבוד בעכבה של 2 אוהם אבל זה לא נותן לך כלום היות וכל סליל בלאנזר שלך הוא 4 אוהם כרגע המגבר שלך עובד עם 4 אוהם בכל יציאה שלו. נכון לומר זאת כך: אתה עובד כרגע עם 2 סלילים בהזנה ניפרדת לכל סליל בעכבה ניפרדת [אין כרגע חיבור טורי / מקבילי בין 2 הסלילים ] של 4 אוהם .

מצב שבו יהיה נכון לומר שהסאב עובד בעכבה של 2 אוהם הוא מצב שבו 2 הסלילים של הסאב יחוברו במקביל והעכבה שלהם ביחד תרד ל2 אוהם והם יחוברו למונובלוק שיודע ובנוי לעבוד ב2 אוהם לצורך העניין.

• תוכן חדש...