Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך עזרה בהתקנה של מגבר...כלומר איזה כבלים צריך(חיווט)

מאיפה מוצאים כול כבל וכדומה....

(על תגידו לי לללכת למתקין הקטע זה בשביל הכיףף, בשביל ללמוד..)

תודה מראש

פורסם

במידה ואין לך ניסיון עדיף שלא תתקין , אבל בכל זאת אומר לך מה אתה צריך להתקנת מגבר

1- כבל פלוס קבוע שמגיע ישירות מהמצבר ברכב ויחובר ישירות למגבר - אורך כ-5 מטר , לכבל זה יחובר בית פיוז שישב כמה שיותר קרוב למצבר כ- 20 ס"מ

2- כבל מינוס שיחובר מהמגבר לשילדה , עדיך כמה שיותר קצר עד 60 ס"מ ושיומקם במקום טוב שיש מגע טוב אם השילדה ברכב

3- כבל REMOTE כבל פיקוד שמגיע מהרדיו דיסק ישירות למגבר שתפקידו לתת פקודה למגבר להדלק ולהכבות כאשר אנחנו מדליקים ומכבים את הרדיו דיסק , אורך כ-5 מטר

4- כבלי RCA תלוי כמה יציאות יש לך במכשיר ותלוי כמה ערוצים יש לך במגבר ובמידת הצורך שלך , הכבלים מגיעים מהיציאות RCA שברדיו דיסק ויחוברו לכנסיות RCA שבמגבר , אורך סטנדרטי כ-5 מטר

5- לפני שאתה מתחיל בכלל לעבוד ולהתקין תוריד את הגיינים במגבר ואל תשכח כשאתה מתקין את המגבר את הכבל של הפלוס הקבוע שמגיע מהמצבר אתה מחבר אחרון ואז מכניס את הפיוז לבית פיוז!

6- תשתמש בסופיות עגולות לכבלים של הפלוס ומינוס שמחוברים למצבר ולשילדת הרכב.

7- עובי הכבלים של הפלוס ומינוס מומלץ שיהיו בעלי אותו עובי , בקשר לעובי יש 8 10 4 GAUGE תלוי במידת הצורך.

8- ניתן למצוא את החיווט והכבלים בחנויות סטריאו בתפזורת או בקיט התקנה שמגיע אם הכל.

פורסם

אחלה תודה רבה גבר.....

וכעקרון זה לא נראה כזה בעיה....לגבי הקבל רימוט איך הוא אמור להראות?!?!ואת המצב אני רוצה לשים מקדימה ....עדיף לי אני לא רוצה לדחוף אותו בבגאז...אז ככה שאני לא יצטרך הרבה אורך של כבלים.....

ושוב תודה

פורסם

לא צריך לפחד יותר מידי מענין של להתקין לבד.... רק לשים לב לחבר את הפלוס רק בסוף אחרי שבדקת שהכל מחובר כמו שצריך ובעיקר המינוס

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

REMOTE זה הכבל (בד"כ כחול) שנמצא בצמה של הרדיו דיסק, מוציא מתח 12V (חלש, בערך כמה מיליאמפר)

ומיועד להוות מעין כפתור להדלקה וכיבוי של המגבר (או ציינג'ר או אנטנה חשמלית וכו')

בקיצור - נמצא בצמה של הרדיו דיסק..

תעבור על המדריך הבא, אני משער שהוא יתן לך את הכיוון הנכון

(אם אתה מהמרכז, יתכן שאוכל לעזור לך בעצמי -ה"פ-)

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

Race Smart

פורסם

תחפש בצמה של הכבלים מהHU כבל לבן כחול זה הרמוט (בדרך כלל ואם לא אז תחפש כחול)

אם תצתרך עזרה אני מאשקלון תכתוב לי בפרטי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תודה רבה לכולם..! אתם באמת אחלה.! :)

אם אתה רוצה יש לי סט התקנה של מגבר חדש של חברת TNT!

או סט מקצועי של חברת רוקפורד דגם פאנץ' במחיר פצצה!

או רק RCA של חברת רוקפורד!

הכל חדש בקופסה סגורה ומיובא מחו"ל!

אם אתה מעוניין תדבר איתי בפרטי!

• תוכן חדש...