Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עקב כך שהדיון (שעוד לא הספיק להיות דיון) ננעל (הקפצה לפני 24 שעות) אני פותח אותו

שנית בתקווה שאני יקבל עזרה :)

יש לי רדיו טיפ סוני דגם 5109.

עכשיו ראיתי יש לו 4 חיבורי RCA ועל 2 מהם יש SUB AUDIO IN נראה לי משהו כזה

אז השאלה היא האם זה 2 זוגות של חיבורים למגבר?

עכשיו אם אני קונה מתאם של צנג'ר ל AUX ומחבר דיסקמן האיכות תהיה יותר

טובה מטיפ, ותהיה קרובה יותר לרדיו דיסק? או כדאי כבר לקנות רדיו דיסק חדש?

עכשיו לגבי רמקולים, אם אני מביא את ה JBL מהדיוטי, איזה צורה כדאי לשים בהנחה שלא יהיה

בשום מצב SUB. קופוננט בכל התקציב לרמקולים, או קומפוננט ו 6*9 /7*10 מאחורה

משהו כמו 1000-1200 ש"ח לרמקולים. כאילו DOTECH או PULSE + 6*9

או הצעות אחרות שיתקבלו בשמחה

פורסם

אם תחבר צ'יינז'ר לטייפ אז האיכות תיהיה יותר טוב מקלטת זה בטוח כי בכל זאת את עובר לדיסק

אבל המגבר עדיין נישאר של הרדיו טייפ שזה לא הכי איכותי.

כדאי לשים רדיו דיסק כי לדעתי צ'יינז'ר זה לא ממש נוח וגם אם אתה שם אותו בתא המיטען יהיו תמיד קפיצות כשאתה עולה על כל אבן קטנה וגם המגבר של הרדיו דיסק יותר איכותי מאשר מגבר של רדיו טייפ

אולי לא בהרבה אבל אתה תרגיש במעבר מטייפ לרדיו דיסק.

עכשיו בעיניין הרמקולים, אמרת שהתקציב הוא 1000-1200 אז לדעתי כדאי לקנות רמקולים 6X9

לפאנל מאחורה ב סביבות 400-450 ש"ח וב סביבות ה 750-800 קומפוננטים לדלתות 5.25 או 6.5 טלוי בהכנה שיש לך ברכב לרמקולים.

בסוג הרמקולים אני מציע שתיקח עצה משאר חברי הפורום כי ברמקולים אני לא מי יודע מה מיתמצא.

מקווה שעזרתי. סטס.

פורסם

אוקיי תודה

אני לא מיתכוון לקנות צ'נגר...

אם אני יקנה מתאם שהכניסה של הCHANGER תהפוך ל LINE IN

ואז אני יחבר את הדיסקמן שעכשיו אני משתמש, במקום הדרך של החוט עם הקלטת.

יהיה אפשר להשוות את זה לרדיו דיסק? מבחינת איכות?

כמו כן, אני קונה מגבר ( מקווה שאת ה JBL מהדיוטי ) אז אין צורך בהגברה הפנימית של הרדיוטייפ.

בנוגע לרמקולים - ראיתי שיש KENWOOD 7*10 ואומרים באתר שזה כמו תחליף לסאב

זה נכון? ויש לזה 2 דגמים אשמח לדעת מה ההבדל כי אחד ב500 והשני ב 750.

תודה רבה רבה :)

פורסם

אני חושב שבכל זאת כדאי לך לשים רדיו דיסק כי לא ניראה לי שדיסקמן זה אופציה נוחה, נגיד להחליף דיסק זה סיפור, אתה צריך את שתי הידיים.או שאתה צריך למצוא לו מקום באוטו שלא יחליק בפניות ושלא יפריע לך לנהוג.

ובנוגע לרמקולים, זה לא ממש תחליף לסאב, כן יש להם באס אבל זה לא אותו דבר כמו אם סאב,

יש לחבר שלי את הרמקולים האלה (KENWOOD 7X10) פעם הם עבדו בלי סאב וגם הוא חשב שהם תחליף לסאב על שהוא קנה סאב, זה עולם אחר לגמריי.

פורסם

מבחינת נוחות אני עכשיו משתמש בזה ואבא שלי סידר לו מקום מגניב כזה

מופנה לכוון שלך שלא יכול לזוז. השאלה היא אם שווה להשקיע ולקנות את המתאם להפוך את הצ'נגר ל line in.

בקשר לרמקולים אם אני ישים 2 סאבים של 8 אינץ' על המגש משהו בסגנון של FREE AIR

זה יהיה עדיף על ה KENWOOD?

פורסם

ראיתי סאבים של JL FREE AIR של 12" עכשיו רציתי לדעת הוא יהיה כמו סאב בתיבה?(מבחינת איכות וחוזק). מה בקשר לסאב בזוקה? ראיתי ביד שנייה משהו נחמד. מה עדיף?

אני ירד מהעניין של רמקולים אחוריים.

מה בקשר לאיכות בין חיבור דיסקמן דרך קלטת לבין חיבור של הדיסקמן דרך הכניסה של הצ'נג'ר?

וזה יהיה יותר קרוב לאיכות של רדיו-דיסק?

• תוכן חדש...