Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

לאחר כמה אשכולות פה (שבאחד עזרו) והתייעצות עם חברים ומכרים החלטתי איזה מערכת לשים באוטו.

אני קונה רדיו דיסק של פיוניר 2750/3750 (עדיין לא סופי).

זוג רמקולים 6*9 חדשים, אני מתלבט אם לקחת של פיוניר (נאמר לי שאין אחריות, זה נכון?) או כדאי לקחת של קונווד או משהו אחר לגמרי?

ומקדימה בגלל שזה ג'אסטי והבנתי שחבל לי על הכסף לעשות בניה, אז אקח זוג טוויטרים קדמיים.

אני גר בראשון וביקרתי כבר אצל גריז, לה קאר ועוד חנות ביציאה מראשון ליד התחנת דלק.

אם מישהו מכיר חנות מקצועית ושלא ישחטו אותי במחיר לקניה והתקנה של המערכת מתבקש לשלוח לי בפרטי או המלצה פה אם מותר.

חשבתי לסוע לטומקאר במושב רינתיה, ראיתי את המחירים באתר שלו וקראתי המלצות והם נשמעים טובים, מה דעתכם?

פורסם

לדעתי תגיע לרחובות רחוב ויצמן אתה תמצא את סאונדר באמת מתקין מרמה ויש לו ידע ומחירים מאוד טובים.

ואני סומך עליו בעניים עצומות שכל הסחורה שלו מקורית והכל עם אחריות מקורית.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אם אתה מכיוון ראשון אחריי תחנת המשטרה (מצד ימין) יהיה לך פניה שמאלה אתה פונה ואחריי כמה מטרים אתה תראה את החנות מצד ימין.

הוא פתוח כל יום מ10 עד 7 ככה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...