Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי המירסים למיניהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לרכוש מירס.

רציתי לקבל חוות דעת מחברי הפורום שיש להם עבר עם החברה והמכשירים שלה.

אני ישמח לקבל חוות דעת... ואפילו כמה טיפים לפני הקנייה.

חשוב להדגיש שאני מחפש מירס אך ורק לטיקטוקים.

בשביל שיחות יש לי מכשיר אחר.

אז השאלה הגדולה האם כדי להתחייב למירס ל3 שנים ולשלם על מכשיר בסביבות ה1500 שקל.

(מחיר כולל). ולקבל איזה תוכנית של יעדים וטקטוקים..

או שלקנות מכשיר וכרטיס טיק טק יד שניה ב500 שקל בלי התחייבות ובלי כלום.

אני ישמח לשמוע את דעתכם.

תודה.

ROVER=~~

פורסם

לא משנה מה החבילה שאתה הולך עליה, אל תיקח את המכשיר הקטן והאלגנטי הזה שלהם בצבע כסף.

הוא עושה ים בעיות בתיקתוקים, קח אחד מהמכשירים הגדולים יותר, הם פחות רגישים גם לנפילות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן אני מאד בעד המירס,בתנאי שאתה מקושר עם כוכביות,אם אתה מדבר הרבה וכל כמה דקות או אפילו כל הזמן אין כמו המירס,פשוט בלחיצת כפתור ,עכשיו לגבי הטלפון במירס הוא כמו כל המכשירים האיכות טובה אבל אם תקפיד להתקשר רק בין מירס למירס אחרת העלויות גבוהות,אני מחזיק במירס אי 95 אבל רק הלידר 1000 הישן והטוב שרד את כל 3 השנים ללא תיקונים,ישנם מסלולים שונים לנו במשרד זה נא בין 150 ש"ח למכשיר.

אבל אני משוחח לפעמים 6\7 שעות ביום פשוט כך.

אם זה היה בפלאפון הייתי מגיע ל-1000 ש"ח בחודש בלי בעיה.

כך שזה עניין של כמה זמן אתה מדבר ביום ועם מי.

שכן יש לדוגמא "אשכול" אילת,באילת יש הרבה מאוד צרכנים ועסקים המקושרים.

פורסם

מניסיון של חבר שקנה מירס כדי לדבר חופשי עם החברה - יש להם נטייה לדחוף לך שירותים ותשלומים שלא ביקשת, ובסוף החודש אתה מקבל כל מיני עיזים בחשבון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...