Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו במשפחה לנסר אקזקיוטיב 2005.

אחרי כ120 קילומטר חצי נסיעה עירונית חצי בין עירונית המד דלק צנח בערך בין הרבע לחצי(מצטער אין לי איך לתאר במדויק.

רציתי לשאול האם זו צריכת דלק הגיונית?

to finish first first you have to finish

פורסם

אין הנתונים שסיפקת מספקים להסקת מסקנות מוחשיות כלשהן לגבי תצרוכת הדלק ברכב.

מלא מיכל, אפס את מד האוץ, סע כאוות נפשך ולכשתתדלק בשנית, חלק את הנסועה שעבר הרכב במספר הליטרים שמילאת.

חזור על הבדיקה מספר פעמים על מנת לדייק בממצאי הבדיקה.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אם התכוונת שהמיכל היה מלא ממש ממש עד הסוף בהתחלה, והקילומטראז' שאמרת מדויק, אז משהו פה לא הגיוני בעליל. נראה שהאוטו אוכל לך משהו כמו 1 ל 4 . שזה כלכך לא הגיוני לנסיעה משולבת, שכנראה יש לך טעות גדולה איפשהו, אז כדאי שתעשה מה ששחף הציע לך. דרך אגב תסתכל במד הדלק כשהרכב על משטח אופקי.

פורסם

יש לרכב הזה מיכל דלק קטן בצורה מחרידה. נסעתי איתו עד שנדלקה הנורה של התדלוק, ואז נסעתי עוד קצת, וגם אז לא נכנסו 40 ליטרים. בכל מקרה, אין לי מושג מה צריכת הדלק (פזומט), אבל אני אעשה מדידה במיוחד בשבילך. תוצאות מחר (300 ק"מ של נסיעה צפויים לי).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטצ' תודה אבל בכל מקרה אני כבר עשיתי את השלב הראשון(תידלקנו ואיפסתי את המד)

אני יעשה את זה עוד פעם אחרי הפעם הזו ואז אני אחזור עם ממצאים בתקווה שתוכלו לעזור לי.

רציתי לדעת בכל מקרה איפה יכולה להיות תקלה אם מה שאני אומר הוא נכון והאוטו זולל דלק.

נ.ב.

לאוטו יש 11,500 קילומטר.

to finish first first you have to finish

פורסם

בכדי ב-100% לדעת כמה זולל רכבך בצע בדיקה קצת שונה.

מלא טנק דלק,סע 100קמ וחזור לאותה תחנה,לאותה משבה על מנת למלות שוב פעם פול טנק.

אז תוכל לדעת בדיוק כמה שתה הרכב ב-100ק"מ.

בברכה

BEAR

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...