Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - אקסנט 96, 4 צמיגים חדשים מלפני 3 חודשים.

ברכב התגלתה משיכה קלה ימינה. הגעתי ל"פרונט תחייה" ושם גילו:

1. הרכב צריך כיוון של גלגלים קדמיים בלבד.

2. צמיגים קדמיים אכולים מהצד הפנימי שלהם.

3. משיכה ימינה היא תוצאה של שחיקת צמיגים !

עשו לי כיוון גלגלים, הכל היה אחלה. שאלתי עם כדאי לי להחליף צמיגים בין הסרנים - הבחור עשה סיבוב על האוטו ואמר שהכל בסדר, שאני יסע בשלום וכי המפתחות בפנים...

בדרך הביתה הסתבר שהאוטו מושך ימינה בדיוק כמו מקודם.

התקשרתי אליהם - עמרו לי שאם כבר אני מחליף מיקום של הגלגלים, אז רק מצד לצד בסרן קדמי. אמרו לי שלשים צמיגים פחות טובים אחורה זה פחות בטיחותי, ועדיף לנסוע עם משיכה שאולי אפילו תסתדר לבד בעתיד בגלל שחיקה שווה...

קיצורו: משיכה -כיוון בסך 180 ש"ח - משיכה.

לקנות עוד זוג צמיגים אני לא רוצה, והמשיכה לא כל כך נוראית.

השאלה אם בטסט זה יכשיל אותי ,מה אפשרלעשות והאם הם צודקים במה שהם אומרים ?

פורסם

אם פרונט התחיה עשו לך כיוון, על פרונט לא תכשל בטסט.

אבל צמיגים שחוקים זה כבר משהו אחר...

בהחלט יתכן שהרכב מושך לימין בגלל שחיקה לא שווה של הצמיגים. אני דווקא לא רואה סיבה לא להחליף את הצמיגים הקדמיים והאחוריים, ולא רק כדי לפסול שאלו אכן הצמיגים שגורמים למשיכה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
צמיגים שחוקים יגרמו שלא תעבור את הקישוי השנתי (טסט). כמו כן החלף אותם למען בטיחותך ובטיחות האחרים ולא בגלל רישוי שנתי.

בברכה - רפי לין :-)

אני רוצה לחדד את הנקודה - לפני 3 חודשים קניתי צמיגים. הם כרגע לא שחוקים כולם, אלא אכולים מהצד הפנימי. דבד זה גם מכשיל בטבט?

כשאתה אומר להחליף הכוונה היא לחדשים?

האם באמת יש מצב שאחרי X ק"מ הצמיגים ישחקו בצורה שווה (כי הפרונט הרי מכוון) ?

פורסם

מה מה מה???

קנית לפני שלושה חודשים צמיגים והם אכולים מצדם הפנימי?

הלכת לעשות כיוון פרונט\גלגלים\ווטאבר ועדיין יש לך בעיה?

האלו??? :shock:

תחזור לתחייה ושיסדרו לך את המשיכה. (רק כדי למנוע פאדיחות נפח אוויר בגלגלים לבדוק שהמשיכה היא לא בגלל לחץ אוויר נמוך\גבוה).

(נ.ב צמיגים אכולים ל-א עוברים טסט. וזה שהם בני 3 חודשים לא אומר כלום. גם אני החלפתי פעם זוג צמיגים בני 10,000 ק"מ בגלל כיוון פרונט לקוי).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה מה מה???

קנית לפני שלושה חודשים צמיגים והם אכולים מצדם הפנימי?

הלכת לעשות כיוון פרונט\גלגלים\ווטאבר ועדיין יש לך בעיה?

האלו??? :shock:

תחזור לתחייה ושיסדרו לך את המשיכה. (רק כדי למנוע פאדיחות נפח אוויר בגלגלים לבדוק שהמשיכה היא לא בגלל לחץ אוויר נמוך\גבוה).

(נ.ב צמיגים אכולים ל-א עוברים טסט. וזה שהם בני 3 חודשים לא אומר כלום. גם אני החלפתי פעם זוג צמיגים בני 10,000 ק"מ בגלל כיוון פרונט לקוי).

איתמר.

זה לא לחץ אוויר. בדקתי הרבה פעמים. גם בתחייה בדקו שהוא שווה בכל הגלגלים.

איך אתה רוצה שהם יסדרו לי את המשיכה? אם הבעייה בצמיגים - עליי להחליף צמיגים. למה לחזור לתחייה?

פורסם

גש לפנצ'ריה הקרובה וקנה 2 צמיגים אפילו משומשים במצב יחסית טוב וחזור לתחייה לסידור הבעיה!!

הרי הצמיגים שלך זה הבטיחות של כולנו ובמילא לא תעבור טסט עם צמיגים אכולים.

ולהבא תבדוק את מצב הצמיגים מפעם לפעם.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

חברה את העיניין עם הצמיגים כבר הבנתי! בסדר, הצמיגים יוחלפו בקרוב.

לא הבנתי למה לחזור לתחייה? הרי כיוונו לי פרונט כבר. לחזור רק שיבדקו, או שצריך לעשות כיוון מחדש אחרי החלפת הצמיגים?

פורסם

הצמיגים לא משפעים על הכיוון....המכשיר יושב על הג'נט...

אם כל הצמיגים שלך בני 3 חודשים...אני הייתי מחליף קדימה אחורה, זה הריי אותו צמיג....

פורסם
הצמיגים לא משפעים על הכיוון....המכשיר יושב על הג'נט...

אם כל הצמיגים שלך בני 3 חודשים...אני הייתי מחליף קדימה אחורה, זה הריי אותו צמיג....

אני הולך לעשות את זה בכל מקרא בשביל הבדיקה. מה שאמרו בתחייה שצמיגים פחות טובים מאחורה זא לא בטיחותי, ובכל מקרא זה לא יעבור טסט...

ז"א סביר להניח שעלי להחליף זוג בכל מקרא. השאילה היא למה האנשים שולחום אותי לתחייה בחזרה.

פורסם

הוא שילם עבור כיוון פרונט וקיבל כיוון פרונט...אם בעיית המשיכה טמונה בצמיגים לתחיה אין מה לעשות בשבילו....

זה כמו שבן אדם בא למכון רדיאטורים מחליף רדיאטור נוזל, פתאום אחרי העבודה מתגלה שגם בפלאנץ' יש נזילה אז הוא אומר "אבל החלפת רדיאטור" מה הקשר ? הפרונט לא היה מכוון - כיוונו!, הצמיגים לא טובים זה כבר עיניין מול פאנצ'ר מאכר

פורסם

רגע רגע רגע!!!!!!

כולם פה מבלבלים ולא שואלים אילו צמיגים אלו ובאיזו צמיגיה נקנו כדי שאנו חברי הפורום נדיר את רגלינו משם..

אנא ציין את שם הצמיגייה ואת סוג הצמיגים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
רגע רגע רגע!!!!!!

כולם פה מבלבלים ולא שואלים אילו צמיגים אלו ובאיזו צמיגיה נקנו כדי שאנו חברי הפורום נדיר את רגלינו משם..

אנא ציין את שם הצמיגייה ואת סוג הצמיגים.

נקנה באוטו-דיפו (כבר נקנה, לא לרדת עלי): רביעה של YOKOHOMA 175/70/R13. לא זוכר את הדגם, אולי 960 או משהו כזה, אבדוק מחר.

אתה טעון שלא הגיוני שהצמיג נשחק ככה תוך 3 חודשים (כאשר נסעתי בלי כיוון פרונט מלכתחילה) ?

אם זה ככה אתנ חושב שאפשר להציג את הטענה הזאת לאוטודיפו במסגרת האחריות??? לא נראה לי.

קיצר הבנתי שאין מה לחזור לתחייה כמו שחשבתי

נלמד להבה לעשות דברים בזמן.

תודה על התגובות

נ.ב: מתוך סקרנות - איך זה לא בטיחותי לנסוע עם הצמיגים שיש לי עכשיו? הרכב בולם מצויין, מחזיק את הכביש ולא היה שום שינוי מאז שהרכבתי צמיגים חדשים. מה הבעייה להשאר איתם?

• תוכן חדש...