Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במנוע 4 פעימות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוע 4 פעימות 187 סמ"ק של מכסחאת דשא.

היום ניסתי להניע אותו היה קשה להניע אותו איזה 30 משיכות אחרי 30 משיכות הניע אבל המנוע התחיל לקרטע ואז נכבה,

הוצאתי את החוט הצתה מהפלאג נתתי כמה סטארטרים ואז החזרתי לא עזר.

אחר כך הוצאתי שוב את החוט הצתה ניסתי להניע והניע כן כן בלי חוט הצתה זה הניע אבל גם אם קרטועים

איך זה יכול להיות?

ואחרי זה הניע כיבתי תמנוע החזרתי את החוט הצתה וניסתי להניע הניע אבל גם אם קרטועים היה כמה שניות שהמנוע היה עובד טוב ואחר כך שוב חזר לקרטועים.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה ולילה טוב.

פורסם

שמע לא הבנתי על איזה מכסחת מדובר.

בכל מקרה יכול להיות שיש לך טינופת בקרבורטור-זה לא ממש בעיה לנקות ולפרק אותו.

נסה לטפטף לקקרבורטור טיפת שמן,אם ממש אין לך כח לנקות ביסודיות.

או שתפרק את הפלאג ,נקה אותו עם מברשת קטנה טבול בבנזין, ותבריג אותו רטוב.

כל הפעולות האלו תמיד עזרו לי עם המכסחת הותיקה שלי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אחרי 30 משיכות הפלג כבר מוצף לגמרי יש להוציא אותו לנקות גם את הבנזין שנשאר בתוך הפלג למשוך קצת בלי פלג ובלי גז אחר כך בדוק ניצוץ עם אין ניצוץ חזק רצוי להחליף פלג בתקוה שזה יעזור לשים פלג וחוט הצתה ולהניע ונשמע שהקרבורטור זקוק לניקוי דחוף רק לזכור ש עם יש לך שם קרבורטור עם מיכל דלק מתחת ולא עם צינור אז יש לך שם דיאפרגמה שעושה בעיות

אתמול היתה לי כמעת אותה בעיה לא הניע הוצאתי פלג כמובן שהוא היה מוצף ואחרי שניקיתי ומשכתי קצת והחזרתי את הפלג המנוע התחיל לעבוד

ובמנוע אחר גם של מכסחת הוא מניע לא מקרטע אבל הוא נכבה גם שהוא בפול גז וגם בפחות מה זה יכול להיות

פורסם
אחרי 30 משיכות הפלג כבר מוצף לגמרי יש להוציא אותו לנקות גם את הבנזין שנשאר בתוך הפלג למשוך קצת בלי פלג ובלי גז אחר כך בדוק ניצוץ עם אין ניצוץ חזק רצוי להחליף פלג בתקוה שזה יעזור לשים פלג וחוט הצתה ולהניע ונשמע שהקרבורטור זקוק לניקוי דחוף רק לזכור ש עם יש לך שם קרבורטור עם מיכל דלק מתחת ולא עם צינור אז יש לך שם דיאפרגמה שעושה בעיות

אתמול היתה לי כמעת אותה בעיה לא הניע הוצאתי פלג כמובן שהוא היה מוצף ואחרי שניקיתי ומשכתי קצת והחזרתי את הפלג המנוע התחיל לעבוד

ובמנוע אחר גם של מכסחת הוא מניע לא מקרטע אבל הוא נכבה גם שהוא בפול גז וגם בפחות מה זה יכול להיות

כן יש לי קרברוטור עם מיכל דלק מתחת,

אני עוד מעט יוציא את הפלאג

יכול להיות שזה קורה בגלל שמילאתי שמן מעל הפול?

פורסם

יש ניצוץ חזק חלש ?

נסה לפרק את הפילטר אויר ולשים את היד במקומו למשוך בחוט יש צריך להיות דלק על היד עם אין אז יש להחליף דיאפרגמה

עם הדלק עולה ויש ניצוץ נסה לסגור את הפתח של האויר עם היד עוד פעם אבל לא לגמרי או לסגור את הפרפר של הצוק שלא יפתח ולנסות להניע עם זה מניע הבעיה שוב בדיאפרגמה

כדי מאוד לנקות את הקרבורטור זה פשוט פותחים את הברגים בין המיכל לקרבורטור [ויש כאלה שיש בורג באמצע לא בכולם] ולראות שהכל נקי ושלם ובצינורות פלסטיק לנשוף ולשמוע שעובר בהם אויר

אגב הפלג סגור חזק והראש שיך למנוע הזה ולא לאחר

אתה מזהה קומפרסיה טובה במנוע ויש לו רצון להניע [כלומר שאתה מנסה להניע אז אתה מרגיש שהוא רוצה להסתובב יותר ]

למקרה שכל זה לא עזר לרסס קצת ספרי חלודה או ספרי ג'וקים [זה לא משנה מה הם אותו דבר ] עד שתי לחיצות לתוך הקרבורטור רק להיזער יכול להיות בק פייר

פורסם

שחכתי לציין שלפני שבוע עבדתי אם המכסחאת והיא עבדה מעולה

אחר כך אחרי שסימתיי לעבוד איתה נתתי למנוע להתקרר והוספתי עוד שמן לא יודע למה סתם רציתי להוסיף שמן לפני שהוספתי היה שמן עד ה ADD במדיד של השמן,הוספתי שמן טיפה מעל הפול ומאז לא ניסתי להניע רק לפני יומיים שלוש לא זוכר בדיוק.

פורסם

השמן לא יגרום למנוע לא לעבוד רוב הסיכוי שהפלג מוצף עם אין מפתח פלגים אפשר להשתמש במפתח 19 סגור רק בעדינות לא לישבור צלע בראש וגם עם יש לך מפתח פלגים תזכור לא לחזק את הפלג יותר מידי

היה לי כזה סיפור השבוע מצאתי מכסחת לקח קצת זמן לאתר את הבעיה [לא היה ניצוץ] אחרי זה היא היתה מוכנה פיקס בעבודה הראישונה שלה היא עבדה בפעם השניה היא הניעה ולא נתתי לה מספיק זמן להתחמם נכנסתי לדשא והיא נכבעתה ניסיתי להניע לא מניע מרוב עצבים ושלא היה לי כלים במקום בישביל לא לגרום יותר נזק החזרתי אותה הביתה ועבדתי עם מכסחת אחרת [יש לי צי של מכסחות אבל אף אחת לא עובדת ב100%רק בגלל הדיאפרגמה בקרבורטור]

פורסם

אוקיי אז עדכונים להיום:

הוצאתי את הפלאג הוא היה יבש שפכתי עליו דלק ולפני שהחזרתי אותו למנוע נתתי קצת סטרטרים בלי גז וגם אם גז אחר כך החזרתי את הפלאג נתתי סטארטר והניע לשניה ונכבה,

אחר כך פתחתי את הקרברוטור (4 ברגים) ניסתי להוציא אותו אבל לא הצלחתי כי הוא היה מחובר לאיזה צינור עבה כזה שנכנס לתוך המנוע, אז החזרתי הכול נעלתי הכול,מילאתי עוד טיפה דלק במיכל והנעתי המכחסאת עובדת טוב עכשיו.

תודה רבה לכל העוזרים.

נ.ב חיים יש לך איסקיו?

פורסם

לא הצלחתה להוציא את הקרבורטור כי צריך להוציא את המיכל דלק יש 2 ברגים אחד 13 ואחד11 ואחר כך מנתקים את המניפה והכל בחוץ והצינור העבה הזה זה הסעפת יניקה אין לי איסיקיו אבל יש לי מסנג'ר

פורסם
לא הצלחתה להוציא את הקרבורטור כי צריך להוציא את המיכל דלק יש 2 ברגים אחד 13 ואחד11 ואחר כך מנתקים את המניפה והכל בחוץ והצינור העבה הזה זה הסעפת יניקה אין לי איסיקיו אבל יש לי מסנג'ר
אני ינסה מחר להוציא את הקרברוטור,

אז תן גם את הכתובת של המסנגר יש לי גם.

• תוכן חדש...