Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי תביא את המגבר של ליינינג אודיו מסדרת בולט (עולה בערך 1200 ש"ח)

מגבר איכותי יותר מהJBL לדעתי...

ובקשר לסאב אתה יכול להביא אודיובנק... סאב פצצה ביותר.. לדעתי זה הסאב הכי וטוב ממה שהציעו לך פה..

סאב חזק עם באס יפה ביותר... עולה בסביבות ה1000 ש"ח עם תיבה מקורית של אוטופרט אם אני לא טועה?!?

בקשר לקומפוננט ...אתה צריך לשמוע כדי להחליט... כל אחד יכול להמליץ לפי מה שהוא אוהב בגלל זה כדאי לך לשמוע ולהחליט...

אל תשקח שכל המחירם שכתבתי הם לא הכי מדוייקים (הם בערך לפי מה שאני זוכר..) תבוק אותם אלה מוצרים ברמה...

מאיפה אתה בארץ ...?

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי תביא את המגבר של ליינינג אודיו מסדרת בולט (עולה בערך 1200 ש"ח)

מגבר איכותי יותר מהJBL לדעתי...

ובקשר לסאב אתה יכול להביא אודיובנק... סאב פצצה ביותר.. לדעתי זה הסאב הכי וטוב ממה שהציעו לך פה..

סלח לי אם אני מזלזל.

אבל ללא כל קשר למדידות, למה נראה לך שמגבר של ליטנינג אודיו שנמכר בחו"ל ב 120 דולר בערך ומוצהר ב 50 וואט. ומדורג נמוך מהרוקפורד 4004 יהיה טוב יותר מהJBL ( ולמרות שמחיר זה לא פונקציה לאיכות המוצר אבל הוא לא נמכר בפחות מ220 בארה"ב הגדולה)?

באיזה עולם מעוות זה קורה??

איך אתה מגדיר מגבר איכותי יותר?

ואתה ממליץ על אודיובנק. חברה שמחקה את אודיובאן (שגם היא לא בדיוק הייאנד...). אמנם שמעתי שהציוד שלהם סביר אבל אם אתה אומר שקומפוננט צריך לשמוע בעצמך, אני בדיעה שאם קומפוננט צריך לשמוע אז סאב אפילו עוד יותר חשוב לשמוע! למה? כי הכי קל לעבור בין סאבים ולשמוע, פשוט להחליף חיבור... ולא פירוק והתקנה כל הזמן... ואגב, יש אופי שונה לכל סאב ובכל תיבה שונה בין אם אותו הסאב. ככה שזה נראה לי מופרח להמליץ על סאב בעיניים עוורות ואילו "קומפוננט צריך לשמוע..."

בכל מקרה. יום טוב או ערב טוב לכולם :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...