Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגון

yosle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה קונים גגון להרכיב על DL? אני מתכוון לגגונים שהם שתי מוטות רוחב. כמה עולה בערך? האם הם יכולים לשאת מקרר בנסיעה עדינה? אני גר בירושלים.

פורסם

הגגון והנזק שייגרם לך לאוטו, שלא לדבר על הסיכון בדבר, יעלו לך יותר מ- 250 ש"ח הובלה.

לידיעתך- יש מגבלת משקל להובלה על הגג. בדר"כ לא יותר מ- 50-70 ק"ג, בהתאם לספר הרכב. גם הגבהת נקודת מרכז הכובד מסוכנת.

אתה יכול להוזיל את ההובלה אם תבדוק עם מובילים שבכל מקרה מגיעים לי-ם עם הובלות אחרות. אני שלחתי כך בזול ציוד לב"ש כטרמפיסט של הובלת תכולת בית של אחר!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בכל מקרה אין להוביל מקרר בשכיבה אלא רק בעמידה - הובלה בשכיבה תגרום לנזק בלתי הפיך.

כמו"כ אני מסופק אם מוטות הרוחב מסוגלים לסחוב משקל של מקרר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בזמנו הייתי מוביל מקררים ותכולות דירה לחברים, עם הסקודה טנדר שהיתה לי. מקררים יכולים להיות מובלים בשכיבה, לא מומלץ, ובכל אופן צריך בסך הכל לחכות לחומר במערכת לשקוע.

העניין במקרה שלי הוא שתכולת הדירה הפעם צריך לעבור רק מרחק של קילומטר בודד, והובלה תיקח לנו לא פחות מאיזה 600 ש"ח,ולכן זה שוה את המאמץ.

בסופו של דבר מצאנו סט ישן וחזק במחסן של חמי, וכבר הובלתי נגלה אחת, ותנור על הגג. מחר נמשיך. כמובן שאת הסיבובים נוסעים על 5, והמהירות המקסימלית היא 20, אבל זה בסדר. אם יהיה מצויין, אולי אוביל גם את הדירה של אחותי עוד שבוע. 8KM.

הנה תמונה מצורפת של הסקודה, כשעברנו דירה לפני כשנה. המקרר ששם עדיין עובד מצויין. מדובר במקרר "אמנה" בן שנתיים (כfridg.jpgיום).

• תוכן חדש...