Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לחבר שלי יש מאזדה 3, אתמול הוא יצא מחנייה ברוורס, ואחד פשוט נכנס לחנייה במהירות וניכנס בחבר שלי מאחור.

לפי הסימנים שעל הרכב אפשר לראות בבירור שאותו אחד לא בלם, והמשיך לנסוע, מכיוון שהלכה לו הדלת, המראה, ויש לו שריטה לאורך כל הרכב.

למאזדה נגרם נזק קל.

מי אשם? האם יש סיכוי שהתשלום על השתתפות עצמית תשולם ע"י אותו אחד שנכנס בו?

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

עד כמה שזכור לי מחוקי תעבורה, בזמן נסיעה לאחור הינך חייב לתת זכות קדימה לכל רכב אחר.

לכן יוצא כי החבר שלך הוא האשם במקרה זה, וזה כלל לא משנה מה היתה מהירות הנסיעה של הבן אדם השני.

יותר מזה, לפי מה שסיפרת על אופי הפגיע, יוצא כי הנהג השני פשוט נסע לו והחבר שלך נכנס לתוך נתיב הנסיעה של הבן אדם.

פורסם
זה בדיוק כמו צומת, חבר שלך היה חייב לתת זכות קדימה, לכן , הוא אשם.

השתלבות של חניון עם כביש איננה צומת.

אין מספיק פרטים בהודעה המקורית על מנת לקבוע אם יש אשם בודד בתאונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תראה חבר שלך היה צריך לתת זכות קדימה למי שבא מאחורה דבר ראשון

עכשיו יש מצב אם תצליח להראות שאותו בחור שדפק אותו נסע מעל המהירות המותרות בתוך החניון אולי באמת תוכל להראות שחבר שלך לא אשם זו נראת לי הדרך היחידה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
השתלבות של חניון עם כביש איננה צומת.

אין מספיק פרטים בהודעה המקורית על מנת לקבוע אם יש אשם בודד בתאונה.

לא צריך יותר פרטים לדעתי, אני סתם נתתי דוגמא.

Suzuki Jimny

פורסם

אתמול הוא יצא מחנייה ברוורס, ואחד פשוט נכנס לחנייה במהירות וניכנס בחבר שלי מאחור.

לפי הסימנים שעל הרכב אפשר לראות בבירור שאותו אחד לא בלם, והמשיך לנסוע, מכיוון שהלכה לו הדלת, המראה, ויש לו שריטה לאורך כל הרכב.

למאזדה נגרם נזק קל..

אני מאוד מצטער אבל אני לא מבין איך אתם בכלל מחווים דעה, אני לא מבין פה בכלל מי נסעה מאיפה לאן ומה קרה בכלל.

אם הנהג השני נכנס בחבר שלך מאחור (כמו שכתבת), אז מאיפה הנזק לדלת למראה והשריטה לכל אורך הרכב?

איך הכלל יוצאים מחניה ברוורס? אני מכיר להחנות ברוורס אבל לצאת?

בבקשה תסביר קצת יותר ברור.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנה נסיון שרטוט לפי מה שאני הבנתי...

123.JPG

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא חבל על הלמבורגיני?

ועכשיו בירצינות...

לפי איך שזה נישמע חבר שלך הוא זה שניכנס במישהו ולא מישהו בו...

עם מישהו ניכנס בחבר שלך אז זה לא הגיוני שהנזק שלא לאורח כל צד הרכב...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

די ברור שהחבר שלך נכנס בלמבורגיני ולא הפוך.

די ברור גם שהלמבורגיני לא עצר, אתה היית עוצר אם היית קולט מישהו שנוסע לך לתוך צד הרכב, או מנסה להמשיך לנסוע ולהספיק להתחמק?

פורסם

נהג רגוע, זה תלוי כמובן באיזה רכב אני..

בלמבורגיני לא הייתי לוקח שום סיכוי, וכמובן שהייתי עוצר שחס וחלילה לא ישרטו לי את היפיופה המדהימה שלי..

מצד שני, יכול להיות שברכב אחר הייתי חושב שהוא רואה אותי ויעצור, אז אין סיבה שאני יעצור..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...