Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד חורק..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו דיזל.

לאחרונה התחילו חריקות בזמן שאני לוחץ על הקלאץ'.

החריקות מגיעות מכיוון המנוע, והן נמשכות כל עוד אני לוחץ על הקלאץ (גם בעמידה, גם בנסיעה וגם בניוטרל).

אחרי נסיעה ארוכה החריקות פוחתות.

הייתי במוסך שם אמרו לי שהקלאץ קפיצי וחייבים להחליף אותו. (אמרו משהו על זה שאיזה חלק יצא מהמקום)

יש לי שתי שאלות:

1. זה נכון? מה זה עוד יכול להיות?

2. עדיף להחליף את הקלאץ עכשיו? או לסחוב איתו? איך מזהים קלאץ גמור?

פורסם

רעשים קשה להסביר ועוד יותר קשה להבין דרך המחשב.

יכול להיות עוד אופציות נוספות שגורמות לרעשים להשמע.

יכול להיות שהמיסב לחץ שלך הלך והוא מרעיש.

יכול להיות בעיה גם בהילוך ישיר.

הייתי מציע לך להכנס לעוד מוסך ושיבדקו גם הם את האוטו ויתנו את חוות דעתם בנושא.

בהצלחה

I feel LEGACY

פורסם
יש לי פונטו דיזל.

לאחרונה התחילו חריקות בזמן שאני לוחץ על הקלאץ'.

החריקות מגיעות מכיוון המנוע, והן נמשכות כל עוד אני לוחץ על הקלאץ (גם בעמידה, גם בנסיעה וגם בניוטרל).

אחרי נסיעה ארוכה החריקות פוחתות.

הייתי במוסך שם אמרו לי שהקלאץ קפיצי וחייבים להחליף אותו. (אמרו משהו על זה שאיזה חלק יצא מהמקום)

יש לי שתי שאלות:

1. זה נכון? מה זה עוד יכול להיות?

2. עדיף להחליף את הקלאץ עכשיו? או לסחוב איתו? איך מזהים קלאץ גמור?

פנה בהודעה פרטית ל itamarg הייתה לו בידיוק אותה הבעיה עם פולו והחליפו לו את הקלא'ץ והמביל קלא'ץ המקורים בשל פונטו אם אני לא טועה, שווה לך לדבר איתו.

בברכה

סהר אשכנזי

• תוכן חדש...