Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי זה הידיד ג'ורג'?

בכל אופן הוא נהג ללא רישיון נהיגה, ככה שזה ללא טסט וללא ביטוח חובה, אבל מילא, שהוא עשה טעות מפגרת וידע זאת כמובן, החליט בכל זאת לנהוג במהירות מופרזת שוב.

אז זאת לא עבירה פלילית, אבל עברה הכי חמורה בחוקי התנועה, ככה שהוא יקבל שלילה ל5 שנים העונש המירבי, ויש סיכוי שיקבל את העונש במירבי כי יש את כל הסיבות נהיגה בזמן שלילה וביצוע עברת מהירות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

היה לי שכן כמה בלוקים מפה

שנהג בשלילה ובנוסף היה שיכור , ולמרבה הצער הוא התנגש ב-3 נערים שהלכו באותו לילה בצד הדרך

הם מתים והוא בכלא

מקרה מצער מאוד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
מי זה הידיד ג'ורג'?

בכל אופן הוא נהג ללא רישיון נהיגה, ככה שזה ללא טסט וללא ביטוח חובה, אבל מילא, שהוא עשה טעות מפגרת וידע זאת כמובן, החליט בכל זאת לנהוג במהירות מופרזת שוב.

אז זאת לא עבירה פלילית, אבל עברה הכי חמורה בחוקי התנועה, ככה שהוא יקבל שלילה ל5 שנים העונש המירבי, ויש סיכוי שיקבל את העונש במירבי כי יש את כל הסיבות נהיגה בזמן שלילה וביצוע עברת מהירות.

הידיד הוא לא ג'ורג' :evil: אני כבר לא ילד ובטח לא מפגר...

ד"א:שאלות כאלה שואלים בפרטי:roll:

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
בעוספיה ובאום אל פחם ילדים בני 14 נוהגים.

ככה שאל תצפו שיענישו אותו חזק מידי ברפובליקת הבננות שקוראים לה ישראל.

לא רק בעוספיה באום אל פאחם...

אור.

פורסם

טוב אני יענה לך ומנסיון לא אישי,

לחבר שלי היה בדיוק אותו דבר,

רק קצת שונה הוא נתפס שהוא נתן למישהו בלי רישיון ליסוע קיבל שלילה,

ועלה על ההגה,ונתפס

היה משפט במשפט הוא קיבל על תנאי!

ברגע שתופסים אותו שוב על הגה הוא נכנס ישר ל 3 חודש בפנים!

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
היה לי שכן כמה בלוקים מפה

שנהג בשלילה ובנוסף היה שיכור , ולמרבה הצער הוא התנגש ב-3 נערים שהלכו באותו לילה בצד הדרך

הם מתים והוא בכלא

מקרה מצער מאוד

אתה מתכוון לשריף ילד הפלא הדרוזי?

:)

ולנערה עם הידיד הלוקה, שמר ציין שהעונש המירבי הוא מאסר, אני בהחלט מקווה שישתמשו בעונש המקסימלי - ולו כדי ליצור אפקט של הרתעה.

כמו שרנזי ציין קודם - האדיוטיזם הזה לא היה פוגע בו בלבד במידה והיה עושה תאונה אלא ממשיך ופוגע בשאר האנשים שאיתו על הכביש.

עוד נקודה ראויה לציון היא שהיום הברק יכול להכות גם שלישית רביעית וחמישית אם צריך, שכן כפי שידוע לך קיימים מנגנונים שיכולים לעזור לו לפגוע באותו מקום.

בכל מקרה, אני הייתי מציע לידיד להבין את הרמז ולהתחיל לתת לך לנהוג... הוא יכול להחזיק בינתיים את האפוד הצהוב זוהר, למידה שתידרשו להחליף גלגל :)

רון.

-אני עדיין שואל את עצמי האם מדובר במקרה קלאסי של חצי-מוסר-כפול על האש-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הידיד הוא לא ג'ורג' :evil: אני כבר לא ילד ובטח לא מפגר...

ד"א:שאלות כאלה שואלים בפרטי:roll:

ג'ורג'

צודק ג'ור'ג, טעות...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אין שום בעייה...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מי זה הידיד ג'ורג'?

1. ג'ורג' הוא לא "ידיד"

2. הוא לא ילד.

3. ולא עד כדי כך מפגר כדי לעשות טעויות מהסוג הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

עברו שבועיים מאז השלילה, הבחור בשלו, נצפה נוהג ברכב הפרטי שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עדכון:

עברו שבועיים מאז השלילה, הבחור בשלו, נצפה נוהג ברכב הפרטי שלו.

ל'

אנשים כאלו שזורקים זין על כל מה שמסביבם - לא יזיז להם גם לדרוס מישהו ולהמשיך הלאה...

אני - לא אצטער אם אשמע שהוא התלבש על עמוד ב 160 קמ"ש ואף אחד משניהם לא שרד...

קיצוני? אולי...

מתנצל מראש,

אלון

• תוכן חדש...