Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי את ההודעה שלי...

אף על פי שמוטי ביקש לא להגיד להחליף רכב, איני רואה טעם להשקיע כל כך הרבה כסף (במיוחד שאמרת "3000 שקל כהתחלה נישמע טוב"),נגיד ותוסיף עוד 100 כ"ס שאר הרכב ישאר כמו שנשאר ויש דברים שלא תוכל לשפר לרמה טובה כמו אחיזת כביש לדוגמא.

אם אין לך ערך רגשי לרכב(ירושה או משהו כזה) אני לא רואה טעם להשקיע רבות ברכב שאין לו "עתיד"

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ערכתי את ההודעה שלי...

אף על פי שמוטי ביקש לא להגיד להחליף רכב, איני רואה טעם להשקיע כל כך הרבה כסף (במיוחד שאמרת "3000 שקל כהתחלה נישמע טוב"),נגיד ותוסיף עוד 100 כ"ס שאר הרכב ישאר כמו שנשאר ויש דברים שלא תוכל לשפר לרמה טובה כמו אחיזת כביש לדוגמא.

אם אין לך ערך רגשי לרכב(ירושה או משהו כזה) אני לא רואה טעם להשקיע רבות ברכב שאין לו "עתיד"

אני לא מסכים איתך וזאת דעתי הסופית.............ואני מבקש מי שלא ניראה לו שלא ישתף פעולה ויכתוב לי כאן "עלבונות"

מוטי מחכה לעצות שלך......

פורסם

ידידי הצעיר, אני מבקש ממך לבוא בגישה טיפה יותר חיובית, אישפוז אמר וצדק שהתמונה קטנה לאללה ולא ממש טובה לכלום, ומה גם שאני בדעה אחת עם GSI שמשהו לא מסתדר לי במנוע המדובר.. ממתי האפלאוז מוגדשת בישראל?

מוטי.

פורסם

האוטו נראה טוב מאוד. ידני או אוטומט ?

לידיעת כולם , אפלאוז במצב טוב בגירסה ידנית הוא רכב קל וזריז. נסעתי פעם עם חבר והרכב מפתיע בביצועים.

לדעתי פילטר פתוח וטיפול במערכת הפליטה-סעפת, צנרת קומפלט ואגזוז רציני יהיוו שיפור נחמד בתור התחלה.

פורסם

תתחיל עם שיפורי התנהגות כמו קפיצים,צמיגים ובולמים.. תמשיך עם קאמשפט חם אם יש כזה לרכב שלך,פילטר,אזוז - מהסעפת עד הדוד האחורי..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
האוטו נראה טוב מאוד. ידני או אוטומט ?

לידיעת כולם , אפלאוז במצב טוב בגירסה ידנית הוא רכב קל וזריז. נסעתי פעם עם חבר והרכב מפתיע בביצועים.

לדעתי פילטר פתוח וטיפול במערכת הפליטה-סעפת, צנרת קומפלט ואגזוז רציני יהיוו שיפור נחמד בתור התחלה.

ידנית

צנרת קומפלקט? מי יעשה לי כזאת ובכמה? (כי אין כאלה לאפלאוז)

פורסם

הסיכוי שתאשר מנוע מוגדש ברכב לא מוגדש קרוב (מאוד) לאפס.

ראית פעם השתלה כזו מתבצעת בחו"ל או בארץ? אל תתרט אפילו לחשוב על זה במידה ולא ראית השתלה כזו יוצאת לפועל... חוץ מזה, כבר יותר פשוט להשתיל טורבו על המנוע הקיים אבל מדובר בהרבה הרבה יותר מ-3000 ¤... מספר חמש ספרתי מינימום.

מוטי.

פורסם
תתחיל עם שיפורי התנהגות כמו קפיצים,צמיגים ובולמים.. תמשיך עם קאמשפט חם אם יש כזה לרכב שלך,פילטר,אזוז - מהסעפת עד הדוד האחורי..
נו בחייאת.. הבחור מדבר על הוצאה של 3000 ¤ ואתה נותן לו רשימת קניות שרק החלק של הצמיגים יכול להוות חצי מהתקציב בלי בעיה...

חוץ מזה, קאמשאפט חם לפני פילטר ואגזוז?! ומי אמר שהקאמשאפט הזה הולך לייצר רבע כ"ס?

סתם לידע הכללי, יש מנועים אטמוספריים שהחלפה של הקאמשאפטים שלהם לאחד עצבני יותר פשוט לא עושה להם כלום!

מוטי.

פורסם

תודה מוטי...

אבל במנוע שלי אני הרי לא יכול לשים טורבו כי הוא מאלומניום..או שאני טועה?? (ותאמת אני לא רוצה טורבו אני מעדיף שתשאר אטמוספרית) אתה אומר כדאי להתחיל מצנרת כמו שנאמר ממקודם?

פורסם

בוקסר תעשה קצת שיעורי בית. תעשה סבב סדנאות שיפורים ,תרים טלפונים תברר

תראה אם ניתן לשפר את מערכת הפליטה ברכבך. פילטר פתוח ניתן להתאים לכל אוטו.

הנה כמה אתרים של משפרים, אולי יוכל לעזור לך.

http://eanda-autosport.com/

http://www.housecenter.co.il/search/site_show2.asp?id=92

http://www.carshops.co.il/categories/23.html

פורסם

אנשים לא יודע מה איתכם אבל תסתכלו טוב טוב על המספר של האפלאוז בתמונה השנייה ,רואים שהמספר הוא מספר של ח"ול!!

וההגה בצד ימין!

האוטו בכלל לא של הבחור,אני לא יודע אם הוא מנסה לעבוד עלינו או על עצמו!

• תוכן חדש...