Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב 1000-1400 עדיף כמה שיותר נמוך כי אני רוצה לעשות לו תיבה לפי מידות בבניה לפי תוכנה כמו שצריך.

מה אתם אומרים איזה סאב נביא? אני מתלבט בין סרווין ווגה ווגה או להביא גם את הVMAX חדש או שלא יודע יש לכם הצעה אחרת למשהו ברמה שלהם ? יש לי מונובלוק PYLE 400 RMS שיזיז אותו

פורסם

אני מחפש דיוק וירידה בתדרים כמה שיותר נמוך אני לא אוהב סאבים בתיבות סגור אני סולד מהם אני חושב הל הVMAX אני מחפש סאב שירעיד את האוטו פשוט מאוד ולא יתפוצץ לי בבגז' אלה יתן בכל כוחו ושנרגיש שהוא קיים

פורסם

לי יש PHASE SX12 , בניתי לו קופסא לבד עם פיר , הוא 220 WATT ו 92 dB והוא יורד עד 20-30 הרץ , ומרעיד וחזק ונהדר... וזול!!!

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

הוא התתכוון שתקנה את הסאב בניפרד ולגבי תיבה אוטופרט יעשו לך אחת כזו בהקשר לשיפור המובטח [3DB] ועלות התיבה המותאמת היא 300 שח[בהנחה והתגלה שיפור]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סליחה שאני נדחף בשאלה לא קשורה רק רציתי לדעת איזה מוזיקה אתם שומעים שבשבילה אתם צריכים באסים כ"כ חזקים שירעידו לכם את האוטו

אני למשל גם שומע עם סאב ומגבר , אבל במינימום האפשרי שלהם כי זה הורס את השירים ברגע שהבאסים חזקים מידי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
סליחה שאני נדחף בשאלה לא קשורה רק רציתי לדעת איזה מוזיקה אתם שומעים שבשבילה אתם צריכים באסים כ"כ חזקים שירעידו לכם את האוטו

אני למשל גם שומע עם סאב ומגבר , אבל במינימום האפשרי שלהם כי זה הורס את השירים ברגע שהבאסים חזקים מידי

באסים חזקים עם כיוונים נכונים משתלבים יופי עם המוזיקה , פשוט צריך להתאים הכל כמו שצריך

מש"ק זרזור

פורסם

שחורה , האוסים טרנסים פסיכאדלי...

כשאני שומע מוצרט או באך או צייכובסקי . אני מנתק את הסאב....:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...