Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש רכב בסכום של עד כ 25K שקלים.

דרישותי מהרכב הן שהוא יהיה:

1. אמין.

2. חסכוני.

3. עדיפות להילוכים אוטומטיים.

עד כה עלו בדעתי מספר רעיונות לרכבים:

1. דייהו לאנוס S אוטו' שנת 99 מחירון - 25K

2. דייהו נובירה S אוטו' שנת 98 מחירון - 20K

3. יונדאי אקסנט LS אוטו' שנת 97 - מחירון - 26K

4. מיצובישי סופר לנסר GLXI שנת 99 מחירון - 25K

5. פולקסווגן פולו קלאסיק אוטו' שנת 96 מחירון - 26K

אודה מאוד לקבל המלצות נוספות וכמו כן את חוות דעתכם על הרכבים הנ"ל.

בתודה מראש

אסף

פורסם

פולו קלאסיק-סתמית

לאנוס-חלשה ולא משהו

סופר לנסר-אינספור תקלות בגיר

עדיפות ראשונה דייהו נובירה שלפי דעתי מהקוריאניות זול, אמין נוסע סבבה מאווח ומאובזר,ומן הסתם ניתן לקנות בכמה אלפים פחות ממחירון שגם ככה נמוך.

עדיפות שנייה אקסנט.

פופולארית עם שוק טוב ומחיר סביר.

הכי כדאי נובירה!!:wink:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תרד מהדייהו והמיונדאי, אמרת שאתה מחפש אמינות.

ב 25 K אפשר לקנות רכב לא רע תלוי מה אתה מחפש, רכב קטן, משפחתי, קופה, יפני, אירופאי, אוט או ידני.

לפי השנתונים אני רואה שאתה מחפש רכב יחסית חדש.

לדעתי אם תרד קצת בשנתונים ותקנה טויוטה קורולה אז פטרת את הבעייה.

לגבי הלאנסר- התבלבלת המחירון שלה לא כזה.

מה שכן בתקציב שלך נכנסת מיצובישי סופר לאנסר, אוטו טוב, זריז מאוד, מרווח וזול לתחזוקה רק מה, היא אוהבת לשתות דלק, והגיר האוט' אוהב לעשות בעיות (כמו באוטו שלי), את זה פותרים ע"י התקנת קולר לגיר ובמקרים קיצוננים החלפת גיר או מחשב גיר.

מה שכן אחד היתרונת שלה שלא בעייה לימצוא אחת בדיוק כמו שאתה רוצה (צבע, תבית הילוכים, רמת גימור).

אני לא בדיוק יודע אם נכנס לך בתקציב אבל הייתי בודק מיצובישי כריזמה, אחת המכוניות המוצלחות של מיצובישי, המחיר הזול הוא כי לא מייצרים אותה בגלל שייצרו אותה בשיתוף פעולה עם וולבו ולא הלך.

מה שכן הכריזמה אוטו אמין, לא שותה דלק וגם מרווח, אם כן יש לו פחות כוח סוס מאשר לסופר לאנסר.

פורסם

תודה על ההמלצות והתגובות המהירות.

בדקתי ולצערי CHARISMA לא נכנסת בתקציב.

כרגע אני ככל הנראה מתמקד בנובירה ובסופר לנסר אך אני אשמח לשמוע המלצות על רכבים נוספים העונים על דרישותי.

אני בעיקרון מעדיף רכב יפני משפחתי/מיני משפחתי אך גם אירופאיות מסיומות יכולות להוות אלטרנטיבה.

תודה

אסף

• תוכן חדש...