Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי כבר חישבתי מידות אך לצערי אף אחד באיזור שלי[חדרה] לא מוכר פלטות בניפרד או בכלל לא מתעסק בזה . כולם מנאייקים .חרשתי את הכל ..

בנתיים אני תקוע עם התיבה של הסאב הקודם. אגב הסאב די מעמיס על המגבר כי הוא לוהט ואני חושש מזה ..לא יעזור צריך מונו..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתמול כן והוא פירק את האוטו הרבה יותר מהסאב הקודם שלי[שלמי שהכיר אותו מהמפגשים היה מטורף גם הוא] אבל היום חיברתי רק סליל אחד[עד שאני יתקין את המגבר השני שיש לי בבית לטובת הקומפוננט מקדימה] ולכן ערוץ אחד היה מגושר לסליל בודד של הסאב ו2 הערוצים הנותרים לאוברוליים מאחור. ונסעתי היום כ35-40 דקות בווליום די גבוה .ושחזרתי פתחתי את הבגאז[205] והיה מאד חם שם ונגעתי במגבר ל3 שניות וקיבלתי כוויה . המגבר הזה כל הזמן מתחמם אבל היום זה היה מוגזם..ניראה מה יהיה בהמשך שאני יחבר 2 סלילים אליו בגישור. אם יהיה בעיה אני יגרד גובות ויביא כבר בקומבינה איזה מונובלוק מוצהר RMS 500+ ב2 אוהם.

פורסם

עם 2 סלילים על המגבר שלי הוא היה מטורף משהו ברמות. לא רואה את הסאב הקודם שלי ממטר ובנוסף לבאסים המטורפים הוא גם די מדוייק .ואל תישכח שאני מפעיל אותו כרגע בתיבה לא מתאימה לו [51 ליטר ] התיבה שאני בונה תהיה 67 ליטר מכוונת ל40HZ .

היום כשחיברתי אותו בסליל אחד לגישור הוא נישמע חזק אבל די דומה בכוחו וברמתו לסאב הזבל סיני הקודם שלי[ויש כבוד אליו הוא הוכיח את עצמו לכל העולם] אני בטוח שזה ביגלל שהמגבר די חלש עבורו ובכלל בגישור אחד הוא סופג כ170RMS מהמגבר ואתמול ב2 גישורים נניח שהוא ספג 340RMS ולכן הוא התנהג בהתאם. הוא פשוט חיה רעה שצריך הזנה בהתאם .

אבל עדין עם סליל אחד מחובר ותיבה לא נכונה הוא נותן בראש .ברור שאני לא ישאר במצב הזה[סליל בודד ותיבה לא מתאימה הרבה זמן].כרגע זה עד שאני יסתדר .שוואיה שוואיה..:-)

פורסם

זהו היום סוף סוף סיימתי לבנות את התיבה [MDF 17mm] בנפח של 67 ליטר מכוונת ל40 הרץ .

והרי לפניכם תמונות של מה שיצא .:-)

אגב מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג גריל מיוחד עבור הסאב [בסיגנון הגריל המותאם ל305C שמשאיר מקום לטבעת ספוג מסביב לממברנה לזוז]?

תודה מראש.

P7151387.JPG

P7151388.JPG

P7151389.JPG

פורסם

אסף צעד אחרי צעד אתה מתקדם כל הכבוד!

במפגש תעשה לנו השמעת בכורה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תודה .

אגב במה אתם מציעים לעטוף את התיבה? מה יהיה יפה יותר? לבד עדין ? לבד שטיח ? סקאי?

ובאיזה צבע?

ושוב אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג גריל סיגנון של הפיוניר 305C ובכמה?

תודה מראש.

פורסם

תיבה יפה קבל ח"ח

כמה עלה ה MDF עם חיתוכים ?

ואיך נישמע הסאב איתה ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תודה שמח שאהבתם את העבודה שהשקעתי .

ככה: הMDF בעובי 17mm סה"6 פלטות במידות שהבאתי מראש כולל חיתוכים עלה 100 שח.

ועוד לא חיברתי את הסאב לתיבה היות והיום עשיתי איטום אחרון עם סיליקון ואני נותן לה להתייבש 24 שעות מהאדי סיליקון שידוע שמזיקים לגומי[הטבעת אלסטית מסביב לממברנה] ובתקווה לעשות ציפוי יפה עם לבד או סקאי ואז להרכיב הכל.

פורסם

הייתי מציע לך לעטוף בלבד שטיח , לא הלבד הרגיל שקונים ב ACE , יש סוג לבד שטיח שנקרא "תקן" שהוא עבה יותר וחסין אש.. ובכלל יפה יותר... ולהדביק אותו בעזרת דבק מגע כמובן.

יש לי שאלה , למה לשלם 100 ש"ח עבור העץ והחיתוכים... למה לא לקחת סתם שאריות מהנגריה.. או לקנות בלטה אחת.. ולחתוך בג'קסו....?? יצא יותר זול בהרבה

עוד שאלה, בנגריה איך חתכו החור הגדול הזה שנכנס בו הסאב ? כי הוא ממש מדויק ולא נראה לי שמדובר בחיתוכי ג'קסו

תודה.

• תוכן חדש...