Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום רביעי הקרוב לקחתי במיוחד חופש מהצבא כדי לקחת את האוטו לטיפול 10000 השנתי ותיקון נזילות שמן. התקשרתי למוסך וקבעתי תור.

אני מתכוון להיות במוסך ליד האוטו במשך כל הטיפול וכמובן לא להפריע להם.

(הטיפול האחרון בוצע ב- 15.6.04 לפני כ- 5000 ק"מ), לפי ספר הטיפולים של היצרן שבידי, טיפול מבצעים כל 10K או 12 חודשים. עבר הזמן.

אני צריך כמה עצות בדברים שונים:

1. מכסה לרצועת תזמון נשבר. האם יש צורך בו או להשאיר ככה?

2. רצועת תזמון: הוחלפה לאחרונה לפני 4 שנים. הרכב נסע מאז בדיוק 14,900 ק"מ וזכור לי שמחליפים רצועה כל 120000 ק"מ. האם להחליף? האם יש עוד חלקים שמחליפים עם הרצועה הנ"ל?

3. חוטי הצתה- הוחלפו לאחרונה ב- 15.6.03, לפני שנתיים. האם יש צורך להחליפם?

4. פלגים, מסנן שמן, מסנן דלק, מסנן אויר- להשתמש בחלקים מקוריים או תחליפיים?

האם יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו, במיוחד כי אני יהיה ליד האוטו? (חוץ מלהחתים את הספר טיפולים אחרי הטיפול).

סליחה על השאלות המרובות ותודה מראש.

גיא.

פורסם
שלום לכולם

ביום רביעי הקרוב לקחתי במיוחד חופש מהצבא כדי לקחת את האוטו לטיפול 10000 השנתי ותיקון נזילות שמן. התקשרתי למוסך וקבעתי תור.

אני מתכוון להיות במוסך ליד האוטו במשך כל הטיפול וכמובן לא להפריע להם.

(הטיפול האחרון בוצע ב- 15.6.04 לפני כ- 5000 ק"מ), לפי ספר הטיפולים של היצרן שבידי, טיפול מבצעים כל 10K או 12 חודשים. עבר הזמן.

אני צריך כמה עצות בדברים שונים:

1. מכסה לרצועת תזמון נשבר. האם יש צורך בו או להשאיר ככה?הוא מגן בפני אבנים קטנות שלא יקפצו

ויכנסו לרצועת תזמון , ויקפיצו שן או שנים!

2. רצועת תזמון: הוחלפה לאחרונה לפני 4 שנים. הרכב נסע מאז בדיוק 14,900 ק"מ וזכור לי שמחליפים רצועה כל 120000 ק"מ. האם להחליף? האם יש עוד חלקים שמחליפים עם הרצועה הנ"ל?

3. חוטי הצתה- הוחלפו לאחרונה ב- 15.6.03, לפני שנתיים. האם יש צורך להחליפם?

4. פלגים, מסנן שמן, מסנן דלק, מסנן אויר- להשתמש בחלקים מקוריים או תחליפיים?

מקורי בלבד המחירים נמוכים במיוחד בפיאט!

האם יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו, במיוחד כי אני יהיה ליד האוטו? (חוץ מלהחתים את הספר טיפולים אחרי הטיפול).

בהצלחה בטיפול ועבור לצמיגות 20/50 או 40!

בברכה

צביקה

סליחה על השאלות המרובות ותודה מראש.

גיא.

בהצלחה בטיפול ועבור לשמן צמיג יותר כדי להמעיט בצריכת השמן וכדי למנוע נזילות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תטיימינג תחליף דחוף 4 שנים זה המון!!!!

עם הטיימינד מחליפים מותחנים בדרךך כלל

ורצוי מאוד המכסה של הרצועה כדי למנוע מגופים זרים להגיע לרצועה ולשאר הרכיבים הנעים שמחוברים עם הרצועה ........

פילטרים ופלאגים לא חייב מקורי לרכב שלך

רותם......

אין חכם כבעל ניסיון!!

פורסם

אם הוא נסדק לא נורא, אבל אם רצועה חשופה אז להחליף בדחיפות,

רצועת תזמון תחליף אפילו שהיא לא הסתובבה הרבה היא שרדה 4 שנים קיץ חורף סתיו אביב וחלילה אם תיקרע אתה עלול להצטער, כדאי לך כי אני יודע שהאוטו שלך די שמור.

בקשר לחוטי הצתה זה גבולי אצלי לא החלפתי 4 שנים ולא מזמן החלפתי ולא היה הבדל, בדוק אם הם יבשים, אם כן תחליף אם לא עדין רצוי להחליף חוטים כל שנתיים אבל זה לא הכי קריטי

החלקים לא כל כך משמעותי אם תשתמש במקורי אבל רצוי מקורי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...