Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם -

המערכת שלי היא

2 רמקולים קדמיים 130W של פיוניר

שני אחוריים 240W של KENWOOD

פנל של JVC KDS890

מגבר JBL CS50.4

2 טוויטרים של פיוניר

וסאב מיושן משהו של RED SOUND (אין תקציב כרגע למשהו ברמה..)

אני צריך דיסק בדיקה לתדרים כדי שאוכל לכוון את המגבר...

המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס אבל גם לפעמים קצת RNB

פורסם

Tuning car cd test audio sound spl presion sonora mp3 320 kb [pozoko]

המלצה שלי הדיסק הזה משהו חבל על הזמן, תריץ חיפוש בEMULE תמצא...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא הבנתי את אופי הכיול ...

מה בדיוק אתה רוצה בדיסק?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש להוריד קטעים שתווך התדרים שלהם 20hz -20khz יותר או פחות מתווך תדרים זה האוזן לא שומעת.

ובעזרת מכשיר rta יכול להיות חוסר או בעיות בתדרים מסויימים.

רוב הקטעים שיש לבאסים ורמקולים מוצאים spl בתחרויות וככה לשמיעה "לא מזויינת" לא תקבל את מה שאתה מצפה לו.

יש לי דיסק של פוקל (מדהים) זה דיסק שיכול לעזור הרבה יותר בעיקר לסטייג טוב.

פורסם

בשביל לכוון עם RTA צריך רעש ורוד ולא דיסק תדרים. כיוון FLAT עם RTA לא נותן תוצאה טובה. RTA יכול לסייע בכך שניתן לראות אילו תדרים הם בעייתים אבל את הכיוון יש לעשות עם האוזן.

דיסק יעזור לבניית במה ותמונה טובים בעיקר אם אתה משקיע בבניות לרמקולים.

פורסם
יש להוריד קטעים שתווך התדרים שלהם 20hz -20khz יותר או פחות מתווך תדרים זה האוזן לא שומעת.

ובעזרת מכשיר rta יכול להיות חוסר או בעיות בתדרים מסויימים.

רוב הקטעים שיש לבאסים ורמקולים מוצאים spl בתחרויות וככה לשמיעה "לא מזויינת" לא תקבל את מה שאתה מצפה לו.

יש לי דיסק של פוקל (מדהים) זה דיסק שיכול לעזור הרבה יותר בעיקר לסטייג טוב.

אתה יכול לשלוח לי את השם של הדיסק?

פורסם

אם אתה מאזור הצפון אתה מוזמן לקפוץ אלי ולקבל את הדיסק במתנה!

ושם של הדיסק הוא IASCA_setup&test_ENG

תריץ חיפוש ב אי מיול בטוח תמצא אותו שם ולוקח פחות מיום להוריד אותו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה צריך את הדיסקים באיכות נורמלית. קשה למצוא לחשוב על שימוש בדיסק בדיקה MP3. לכן שים לב שהקבצים שאתה מחפש הם אחד מהפורמטים הבאים WAV - APE - FLAC

לצורך בדיקה מוזיקלית - דיסקים עם מוזיקה ולא ערוצים עם תדרים קבועים תחפש את הדיסקים הבאים:

B&W test - דיסק בדיקה "אודיופילי". מכיל מוזיקה בהקלטות איכותיות עם דגש על בימתיות.

marantz sacd test - כנ"ל. חיפוש שלי מראה שיש אותו כרגע ב-APE.

sheffield labs my disk - מעבר למספר הקלטות מוזיקליות יש ערוצים הכוללים בדיקת פולריות, גלי סינוס קבועים ועוד...

focal JMlab test - מוזיקה איכותית.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...