Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקורות לאימיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק שאתה אומר שהתמונה הראשונה לא מהמחשב שלך והשנייה כן, כי בשתי התמונות העיצוב של הווינדאוס בידיוק אותו דבר וגם ליד השעון יש את אותם האייקונים וגם כתוב למטה באימול בשתי התמונות 1.6G, וגם ליד כפתור הסטארט יש ווינאמפ בשתי התמונות.

עכשיו מה הסיכויים שכל זה יהיה זהה ב2 מחשבים שונים? :|

*עריכה, יו איזה טמבל אני, עכשיו שמתי לב שכתבת שזה במחשב שלך רק אתה רואה מה אנשים אחרים מורידים ולא שאתה במחשב של חבר שלך.

איך אפשר לראות מה אנשים אחרים מורידים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יללה חברה מה אתם עושים עניין ממה שמישהו מוריד ?

שכל אחד יוריד מה שבה לו, גם אם זה סרטים אדומים של בנות עם סטראפ און שמז++נות כבשים בדוגי סטייל.. סחטיין.

וד"א, אלה שאומרים שהם לא מורידים פורנו הם המשפשפים הכי גדולים. אין מה לעשות, הסיבות העיקריות שבשבילן עשינו אינטרנט זה מתכונים של צחי בוקשסטר ופורנו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

take it easy mate...

רשימת ההורדות שלי לא הרבה יותר טובה.. :smile:

עריכה: אני רק חייב לייעץ לך (פותח השירשור) לעבור לפיירפוקס ומהר... כן, אני יודע שזה לא קשור.. אבל אני אף פעם לא יכול להתאפק.. :???:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...