Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Live for Speed - Racing simulator

AlexDaniel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני רואה שיש כאן קצת בלבול אצל חלק מהאנשים, אני אנסה לעשות קצת סדר.

את המשחק הזה מפתחים שלושה מתכנתים שעזבו את החברה שבה הם עבדו (הם היו בצוות שפיתח את "בלאק אנד ווייט" אם אני זוכר נכון) בשביל לבנות סימולטור נהיגה. מכיוון שאין להם מקור הכנסה קבוע והם רצו להתפרנס קצת גם לפני שהם גומרים לפתח את המשחק, הם מוכרים אותו בחלקים, או בשלבים. השלב הראשון נקרא S1 והוא יצא לפני שנה וחצי בערך אם אני זוכר נכון. עכשיו הם עובדים על השלב הבא, S2, וגירסת אלפא שלו תצא ביום שישי הקרוב. ב-S2 יהיו עוד עשר מכוניות, עוד שלושה מסלולים, פיסיקה משופרת (דיפרנציאלים חדשים, למשל, עשו הבדל משמעותי בהתנהגות של המכוניות) וגרפיקה משופרת.

מי שלא רוצה לשלם, יכול להוריד את הדמו ולנהוג בשלוש מכוניות על מסלול אחד. הן מכוניות נחמדות, אחת עם הנעה קדמית ומשהו כמו 130 כ"ס אם אני זוכר נכון, ושתי מכוניות הנעה אחורית עם 150 ו-190 כ"ס בערך. מי ששילם על רשיון S1 יקבל עוד חמש מכוניות, הרבה יותר מעניינות - אחת היא דמויית קייטרהם/ווסטפילד, אחת עם הנעה כפולה, ועוד שלושה מסלולים. S2, כאמור, יהיה עוד יותר מעניין, ויכלול גם מכוניות מירוץ חד-מושביות חזקות.

יום אחד ייצא גם S3, אבל אין לי מושג מה הם יוסיפו למשחק בשלב הזה.

הדבר היחיד שמפריע לי בדמו של S2 הוא שה-Force Feedback בהגה הוא לא ברמה גבוהה, ובמקום שההגה ישנה את ההתנגדות שלו בעדינות הוא פשוט נותן מכות. זה די מרגיז. על המחשב הישן שלי המשחק רץ סביר כשאני לבד על המסלול, אבל כשיש עוד מכוניות הוא רץ לאט מדי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר יותר מחודשיים לא מתקרב למשחק והכל בגלל חארות (וגם בגרויות), שלא בה להם לשחק באותו הרגע, ופתאום הם מחליטים לנסוע נגד כיוון התנועה, להתנגש בך, למחסום את המסלול... כמובן, תמיד אפשר להצביע ולהעיף אותם, אך צריך שכולם יצביעו (ולא תמיד יש בך תמיכה מלאה)...

מאוד נהנתי מהמשחק.

אני זוכר שהורדתי מאיזה אתר גירסה פיראטית מלאה של S1, אם אני אזכר מאיפה אני אפרסם בפורום.

פורסם

רק חבל שאין איזה שרת ישראלי שם אפשר לארגן מירוץ נורמלי- במקרה וקורה משהו אז כולם בראש אחד מעיפים את מי שעושה רעש

פורסם

איך משיגים קרדיט?

הכוונה שבכדיי לקבל את ה GT טורבו צריך 200 קרדיט?

איך אני משיג? :)

תודה מראש! משחק ממכר!!!!!!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מה אני צריך לשנות כדי שהמכוניות לא יכנסו לי להיגוי יתר? כי אני מנסה לנסוע וכל פניה אני מכניס את המכונית להיגוי יתר

פורסם
איך משיגים קרדיט?

הכוונה שבכדיי לקבל את ה GT טורבו צריך 200 קרדיט?

איך אני משיג? :)

תודה מראש! משחק ממכר!!!!!!

כל ניצחון מזכה אותך במספר נק'.

זה תלויי במספר גורמים: הרמה שבה אתה משחק (PRO-הכי גבוהה), מספר המשתתפים(מקסימלי), מיקומך בסוף המירוץ (1-3).

PRO+מקסימום משתתפים+מקום1=מקסימום הנק'.

הוזהרת!

פורסם

אני קניתי את הרישיון המלא כאשר S1 יצא. אני חייב לציין שהמשחק הוא אחד הטובים והיותר מציאותיים ששיחקתי. אני עכשיו מחכה לגרסה הסופית של ה-S2 ואז אין ספק שאני אקנה. יש לציין, שמייד לאחר הרכישה מקבלים את הקוד לפתיחת המשחק ולא צריך לחכות לחברת אשראי או תחנות נוספות.

אחלה משחק. עד היום אני משחק בו. באמת כדאי שיפתח שרת, אפילו כמה קבועים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מה אני צריך לשנות כדי שהמכוניות לא יכנסו לי להיגוי יתר? כי אני מנסה לנסוע וכל פניה אני מכניס את המכונית להיגוי יתר
באיזה חלק של הפניה? כשאתה נכנס אליה או יוצא ממנה?
פורסם

אולי אתה פשוט נכנס יותר מדי מהר לסיבוב (ואז רק אלוהים יכול לעזור לך) או שאתה פשוט לא מוריד את הרגל (את האצבע) מדוושת הגז (מהלחצן)...

פורסם

אוף מאוד קשה לנהוג במשחק הזה. ההגה מסתובב או מהר מידי או לאט מידי, וקשה לפנות עם הרכבים הלו. שמישהו יתן איזה כמה טיפים בנוגע לנהיגה במשחק הנ"ל.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

לך לאפשרויות- תעשה מיפוי של המקלדת לפי איך שנוח לך...

יש אפשרות לסיבוב מהיר של ההגה ויש אפשרות לסיבוב איטי מאוד של ההגה- בלחיצת כפתור..

קשה לפנות כי זה לא ניד פור ספיד- תוריד להילוך שני אם אתה רוצה לפנות...

• תוכן חדש...