Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הנה תמונות,אני מעלה את כל התמונות שצילמתי במפגש.

?חמבנאזוםטו 002.jpg

?חמבנאזוםטו 003.jpg

?חמבנאזוםטו 004.jpg

?חמבנאזוםטו 005.jpg

?חמבנאזוםטו 006.jpg

?חמבנאזוםטו 007.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 202
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה באמת יפה, רק מה שלא שמתם לב פה זה שאני הבן אדם שהכי "אכל פה כפות" :-P

במדידה יצא לי 136.6 DB עם סאב 10 אינץ' (מכובד לא?) ואז שכבר חשבתי שאני במקום השלישי הגיע סאונד מן ועקף אותי ב-- 0.4!!!!! כל הכבוד באמת לכולם. כן ירבו מפגשים כאלו ואנשים ימשיכו לנסות כל הזמן לעלות SPL ולא לבנות תיבות מפלצתיות בשביל שעה אחת בשנה!

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

המכשיר הזה ה9420 שיש בפג'ו זה החלום שלי...

לפי התמונות נראה שהיה נחמד ומערכות ברמה, דרך אגב של מי הELATE שמה?, הוא נראה מותקן בזווית לא נכונה בכלל.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לסיכום-לא היה הרבה מה לצלם כי האנשים פשוט לא פתחו את תא המטען שלהם.

?חמבנאזוםטו 057.jpg

?חמבנאזוםטו 058.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
Guest תמיר .א.
פורסם

קטגוריה 2:

143.6dB מקום ראשון 3 סאבים קיקר.

143.0dB מקום שני (אני). 2 סאבים אלדר אהודיו.

142.3dB מקום שלישי. אין לי מושג העיקר עקפתי אותו.

הפירים של התיבה שלי על הפנים. אני יסדר את זה ואני מאמין עד ל145 אפשר להגיע.

תמיר

פורסם

היה מאוד נחמד היום,הרבה אנשים הגיעו,סיימתי שלישי בקטגוריה השנייה(שני סאונד סטרים 10 אינץ')

במדידה השנייה הייתה ממש פאשלה ברכב שאחד הRCA התנתק וסאב אחד לא עבד מה שגרם לכך שהתוצאה מהמדידה הראשונה(142.3) ירדה ל134 בערך,לא נורא.

היה טוב לראות כמות כזו של אנשים,בתקווה שלהבא תהיה היענות דומה.

הדבר הכי מצחיק הייתה התיבה של מיכאל,חבל שמשהו שם לא הסתדר.

סה"כ היה ממש סבבה.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

Guest תמיר .א.
פורסם

מצחיק? זה תיבה הורסת ! (מצחוק).

שמעתי ממשהו שהמתכננים של התיבה ציפו למינימום 145 דציבל. כנראה לא היה מספיק סלוטייפ בתיבה :-P .

תמיר

פורסם

וואלה חברה היה פנאן תודה לכולם ממני ומאסף,נהנו מאוד תודה לא.י.ה מערכות ואוטופארט

על ההשקעה ושבזכותם היתה התחרות.

תתכוננו פעם הבאה אנחנו מגיעים עם משהו מינימום 150DB תכינו את האטמים.

שבת שלום לכולם.

מתן.

נ.ב.

כפרה על התמונות של הסאב החתיך שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...