Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אפרופו כיסאות.

לפני 7+ שנים קניתי כסא "גיימינג" של couger, המיועד לאנשים בגודל שלי.

מבחינתי זה מוצר משנה חיים. כסא שמרגיש לי רחב וגדול? וואו.

בנוי כמו טנק.

הבוכנה חיה 7 שנים בערך, בלי שום תזוזה עצמונית. התפגרה בשלב מסויים, הוחלפה - צפי לעוד שנים של שקט.

נוח (אינדיבידואלי).

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

מאיפה אחי? 

מאיביי? 

מהארץ. בחור אחד שהיה לו לפטופ גיימינג עם כמה תקלות קטנות כמו רמקולים שלא עובדים ועוד. לא רצה לתקן ומכר לי אותו ככה. הקניה הכי טובה שעשיתי.

פורסם

נתנאל תודה,

איך גילית על הדיל הזה בעצם? יד2 או מכר?

זה בדיוק הדילים שאני אוהב, כי בתכל'ס אני לא צריך רמקולים אני מחבר או לאוזניות או לרמקולים חיצוניים אצלי בדירה או אצל המשפחה.

פורסם
לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

נתנאל תודה,

איך גילית על הדיל הזה בעצם? יד2 או מכר?

זה בדיוק הדילים שאני אוהב, כי בתכל'ס אני לא צריך רמקולים אני מחבר או לאוזניות או לרמקולים חיצוניים אצלי בדירה או אצל המשפחה.

בדיוק! אני קניתי רמקולים (לא מקוריים) באלי והחלפתי אותם.החיבור hdmi היה שבור כי הילד משך את הכבל ושבר אותו..לי אין צורך בחיבור hdmi אז זה נשאר ככה. 

גיליתי על הדיל במרקט פלייס בפייסבוק.. 

קצת משא ומתן על המחיר מוריד 100-200 שקל ולוקח. 

• אהבתי 1
פורסם

אם כבר מדברים קצת על סטאפ חדר מחשב\עבודה ורכישות טובות בתחום הזה 

מסכים כעורים ואזניות גיימינג עם ביטול רעשים למיקרופון.

image.thumb.png.d6c2102f229a9e3024c094036ae3d97e.png

וכן - רשום שם במסך השמאלי "לא ניתן לצפות בתוכן זה ממיקומך הנוכחי" אבל אני צופה בתוכן... אההההמ 

ולא אני לא מדבר ספציפית על המסך הכעור הזה - אני לא יודע אם הוא יוכיח את עצמו כרכישה טובה, מסך 30.5 אינטש קעור זול יחסית מאמאזון וגם ככה התחנת עגינה של הT14 של העבודה לא מאפשרת לעבוד יציב מעבר ל60 הרץ למסך - אבל זה כלי עבודה לא גיימינג אז... 

הקטע במסכים הקעורים, הגדולה שלהם היא שניתן לפצל אותם לשני מסכים קטנים יותר ועדיין שטח העבודה מספיק יעיל ואז יש עוד מסך והתצורה הזו מאפשרת לי לשלוט בו זמנית באימיילים, מערכות מידע, בידור, לעשות שחזורים, ואלידציות, פיתוח פתרונות ומה לא הכל באותו הזמן ובנוחות. זה כלי חובה לחלל עבודה קטן מצומצם.

המשרד זה סיפור אחר עולם אחר - גם הכסא שם זה הלייזי בוי הישן שלי שכבר הריפוד שלו סיים קריירה וגם הבוכנה אבל עדיין - נוח לי... 

ואז - האזניות - וואו זה חתיכת מוצר - LOGITEC G-435

זה כבר הזוג השני שלי - הן קלות משקל! נוצה... 

נוחות ברמות בלתי נתפסות - ההד-בנד שלהן לא מייצר שום לחץ על הראש. 

והביטול רעשים שלהן גאוני.

עובד עם לקוח ובאותו יום היה רעש קצת חריג מגני הילדים שסמוכים לבית ומאידך הופעל בבית שואב אבק - אני מתנצל על הרעש... הלקוח אומר לי איזה רעש? על מה אתה מדבר? 

הסט השני שלי הוא לדעתי חיקוי או העתק או ייצור מקורי מוזל - דרך עליאקספרס, במקום 400 שקלים קניתי אותן ב130 - לא מרגיש שום הבדל בינן לסט הקודם. כלום. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

מי שעובד הרבה עם נתונים יהנה מאוד לתכנת את הכפתורים כרצונו הכיף שבכל תוכנה אפשר לתכנת משהו אחר (העתק הדבק אצלי הכי שימושי)

מזדהה..

אני עובד עם ה LGS (Logitech Gaming Software) שלה כבר יותר מ 10 שנים וזה לא מפסיק מלהדהים אותי במיוחד שאני עובר בין פיתוח הקוד למסמך וורד לדפדפן ומשם חזרה לקוד, בכל אחת מהסביבות כפתורי המקרו מוגדרים בצורה שונה.

מה שקצת מטריד הוא הפסקת התמיכה ב LGS בשנים האחרונות, אחת מהסיבות הגורמות לי להימנע ממעבר ל-וונדוס 11 היא החשש כי לא אוכל להשתמש ב LGS.

פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

חגורת עור שאיתי כבר כ15 שנה-קניתי אצל סנדלר בירושלים ב80 ש״ח 

זה מסוג הדברים שאני מתקן בכל פעם. אין על חגורות עור אמיתיות . אני תמיד שומר אבזמים איכותיים, בדרך כלל ממותגים מחגורות ממותגות שקניתי במהלך השנים בנסיעות עיסקיות. יש בעיר אצלי סנדלר ותיק, עסק משפחתי של אחים שעלו בשנות ה90 , עבודה old school , עם כלים ידניים בעיקר. מתקן אצלו חגורות ותיקי עור (מה שלא עור הוא רוטן ואומר לזרוק בפח 😐 ממש נעלב שמביאים אליו לתקן.  יש לי חגורות בנות יותר מ 20 😊

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

רדיו סוני במטבח. דגם ICF704 כסוף. לחיצת כפתור והוא עובד. נקנה במשביר. פועל גם על חשמל וגם על סוללות. 

רכישה מצויינת. נדמה לי מ 2008 או 2010 אצלי. לצערי לא ניתן למצוא יותר כאלה. 

IMG-20260702-WA0005.jpg

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 3

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חולללהההה על SONY - פשוט אין מילים כמה אני מעריך את התאגיד הזה ואת כל מה שהם עשו בכל כך הרבה תחומים שמשפיעים על החיים שלנו יום ביומו. 

אבל הפעם אני חוזר לגזרת ההנעלה.

הסיבה לזה היא שבעיני נעליים זה אחד הדברים שאני מתקשה להתפשר עליהם - זה מכתיב בריאות ואיכות חיים בצורה הבסיסית ביותר - יציבה, עומס על עמוד שדרה, בלימת זעזועים ומניעת כאבים. 

אני סובל מדריסת עקב מאוד חזקה וכן צורה מסויימת של דורבן - אני לא מסוגל ללכת בנעליים שאין להן בלימה טובה של העקב, להב כף הרגל והכריות הקדמיות. 

אבל אני גם סובל מחום ואני עובד במשרד וזה אומר שבקיץ אני רוב הזמן במכנס ארוך ובנעליים אלגנט\ספורט אלגנט 

והמותג שאני הולך לכתוב עליו כאן התחיל כחברת בת של ROCKPORT והפך למותג בפני עצמו 

GEOX 

זה באמת הרבה יותר מנעל זו טכנולוגיה ואני מתמקד כאן בסדרה אחת ספציפית שכבר רכשתי ממנה זוג שני - האחד מבד והשני מעור 

הסדרה היא U SPHERICA 

אבל לפני כן היו לי נעליים מסדרת הNEBULA שלהם - היו טיפה על הצד הקשיח ולכן נעלתי אותן מעט - בעיקר בימים חמים במיוחד ותיכף תבינו למה. 

אז קודם כל הסוליה 

image.png.ba4bada84b4b759d900d6e9ceae11729.png

כן - גם החורים הקטנים השחורים שאתם רואים וגם הכריות גומי הכחולות - מאפשרות יניקת אוויר פנימה לתוך הנעל דרך הסוליה! ולא לדאוג - מים לא נכנסים פנימה אלא אם כן ממש דרכתם בשלולית זה פועל כמו שסתום ומסנן - משהו מטורף. 

ומאידך המעטפת של הנעליים שלהן לא משנה בד או עור - עם חרירים מיקרוסקופיים ועיטוף בד רשת פנימי שמאפשר לאותו אוויר שהסוליה ינקה פנימה - לצאת החוצה... 

וזה גורם לתופעה מאוד מעניינת שבה אתם הולכים בנעל סגורה - אפילו עור (וזה עור אמיתי משובח לא ויניל או פלסטיק כזה או אחר) 

להרגיש כמו סנדל. 

המחירים בארץ שערוריה לחלק לא קטן מהדגמים - בחו"ל קצת יותר נסבל 

אבל אם כבר להשקיע בנעל טובה - ממליץ בחום (או בקרירות). 

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 28.6.2026 בשעה 23:53, GTאי כתב:

ללא ספק SoundSticks 2 זה המוצר הראשון שאני בוחר בו.

אחרי 15 שנה של שימוש הם נשמעים ונראים מעולה. רמקולים בתקציב דומה היום לא נשמעים ברמה הזו.

image.jpeg.c076d2b49504990dfd1b171605efcc26.jpeg

היו לי את הרמקולים האלה. אכן נשמעים מעולה, אבל מכרתי אותם בגלל פגם מהותי בתיכנון שלהם - אין להם כפתור הדלקה. הרמקולים נדלקים כאשר הם מזהים קלט קול מהמחשב (בזרם/ווליום מספיק חזק), ונכבים לאחר דקות בודדות של אי שימוש. התוצאה של זה היא שכל פעם שאתה מנסה להקשיב למשהו, אתה צריך לחכות 2 שניות שהם ידלקו בעקבות הסאונד, וככה יוצא שאתה מפספס את ההתחלה של מה שניסית לשמוע.

פורסם

אצרף את הרמקולים שלי - לוג'יטק X-230 שרצים איתי כנראה קרוב לעשרים שנה. כל פעם שניסיתי להחליף אותם, נשברתי וחזרתי אליהם. 

כמובן, הם high end ואף פעם לא יהיו, אבל בשביל מוזיקה ליד המחשב הם מדהימים: 

20260703_182931.thumb.jpg.57ffa25dec7d91f82352edd4a5424521.jpg

20260703_182937.thumb.jpg.e1f36a5f8d633e5be96c6c1a387924ca.jpg

• אהבתי 2
פורסם
לפני 31 דקות, yohai71 כתב:

אצרף את הרמקולים שלי - לוג'יטק X-230 שרצים איתי כנראה קרוב לעשרים שנה. כל פעם שניסיתי להחליף אותם, נשברתי וחזרתי אליהם. 

כמובן, הם high end ואף פעם לא יהיו, אבל בשביל מוזיקה ליד המחשב הם מדהימים: 

20260703_182931.thumb.jpg.57ffa25dec7d91f82352edd4a5424521.jpg

20260703_182937.thumb.jpg.e1f36a5f8d633e5be96c6c1a387924ca.jpg

סט חביב ביותר, אם אתה ממש רוצה לתת להם קצת אוויר תזמין לך טוויטרים mini-amt8 של דייטון או כל חיקוי סיני שלהם, לכל אחד כזה קבל mkap wima 3.3uf מיקרופאראד

אתה שם קבל אחד כזה בטור על רגל המינוס של כל אחד מהamt ותחבר כל amt כזה במקביל לרמקול אחד שמאל אחד ימין 

תגיד תודה אחכ

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:
虽然我没听懂你刚才说的内容,但我确信那很有用。
下次我会把这些建议纳入考量,但目前我还是维持现有的设置。

😬

• מצחיק 3
פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, KoF-sHeLeG כתב:

היו לי את הרמקולים האלה. אכן נשמעים מעולה, אבל מכרתי אותם בגלל פגם מהותי בתיכנון שלהם - אין להם כפתור הדלקה. הרמקולים נדלקים כאשר הם מזהים קלט קול מהמחשב (בזרם/ווליום מספיק חזק), ונכבים לאחר דקות בודדות של אי שימוש. התוצאה של זה היא שכל פעם שאתה מנסה להקשיב למשהו, אתה צריך לחכות 2 שניות שהם ידלקו בעקבות הסאונד, וככה יוצא שאתה מפספס את ההתחלה של מה שניסית לשמוע.

מה שאתה מתאר נקרא Auto Standby.

זה אכן מבאס מאוד ברמקולים של מחשב (בשיחות זום זה אפילו יותר מעצבן)

בSoundSticks זה נכנס החל מדור שלישי, ולכן בדור שלי אני לא סובל מזה. 

אגב, לאחרונה חיפשתי להחליף אותם, וכל רמקול טוב שהיה רלוונטי כלל את התכונה הזו ונפסל מראש. הפתרון להחלפה למשהו טוב הוא 2  רמקולים פסיביים (ולא של מחשב) עם מגבר שמתחבר למחשב. לא זול.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...