Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

בחצי שנה האחרונה תושבי אשדוד סובלים עוד יותר. עיר נמל מרכזית מאוד (נמל הדרום החדש ונמל אשדוד, בתי זיקוק, חברות בטחוניות ועוד). ז"א תמיד הם סבלו, אבל עכשיו זה נהיה נוראי עוד יותר!!!. 

המון בעלי דירות קיבלו מפתחות בשכונות כמו עיר היין/אגמים, והמון אשקלונים הם בעצם אשדודים לשעבר.

התחבו-רע הציבורית כמובן לא השתפרה. אין מספיק תחבצ לאזור תעשייה הצפוני.

אין אוטובוסים מתחנת הרכבת אשדוד לאזור תעשייה הצפוני. 

מה שקורה זה, שכל הפניה ימינה לאשקלון פשוט תקועה, וגורמת לפקקי ענק למי שרוצה לצאת מאשדוד ואפילו בתוך השכונות עצמן שקרובות לכניסה (רובע ח', ט' ו י').

לפני פחות משנה, לצאת מאשדוד בשעה 16:00 היה לוקח בערך 10 דקות מהשכונות שציינתי. 

כעת, זה לא פחות מ 40 דקות רק להגיע למחלף עד הלום (!!!) ואני מדבר על מקטע של בקושי קילומטר וחצי.

השבוע לקח לי יותר משעה לעבור קילומטר. את איילון דרום יותר קל לעבור ואני לא מגזים!. 

זה לא שפוי בעליל. אני רואה עוד ועוד פרסומים על אישור תכניות בנייה באשקלון ואני מזדעזע. 

אגב, גם תושבי באר טוביה וקריית מלאכי סובלים מכך. מה שקורה זה, שהמון תושבי אשקלון לוקחים שמאלה בעד הלום ונוסעים דרך המושבים וקריית מלאכי. צומת קסטינה עמוס בגלל התנועה העזה מאשקלון.

ואותי משגע שלאף אחד זה לא איכפת. לא למנהל התכנון ולא למשרד התחבורה. 

פניתי אגב בנושא למשרד התחבורה. כנ"ל למשרד התכנון. גם לעיריית אשדוד פניתי על התחבורה הציבורית בתוך העיר- שאין קו אוטובוס מתחנת הרכבת לאזה"ת צפוני/קלה. 

אני לא מבין איך בונים כ"כ הרבה אבל לא חושבים על תחב"צ יעילה. 

ועוד יותר אני לא מבין איך תושבי אשדוד (ואשקלון שאם לא תהיה להם תעסוקה קרובה בקרוב יהיו מובטלים) יושבים בשקט.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 1
  • מבאס 2
  • תוכן חדש...