Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

https://www.itire.co.il/mobile/article.php?id=1000

אבל עדיף לבדוק עם מד ייעודי. 

לבדוק בחריצי האורך המרכזיים של הצמיג. 

ולהבין שעומק חריצים מינימלי ע"פ חוק הינו 2 מ"מ. ב-3 מ"מ יש המלצה להחליף מאחר ויש ירידה משמעותית בפינוי מים של הצמיג. סמני השחיקה בצמיגים משתנים בעומקם, חלקם סביב 1.6 מ"מ (החוק בחו"ל), חלקם מעט גבוהים יותר. לעיתים יש גם סמנים נוספים להעיד על הצורך בהחלפה בתנאים רטובים או חורפיים יותר. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, גולדן191 כתב:

יש לינק למד ייעודי? 

אין כאן משהו מתוחכם מדי, תחפש tire depth gauge. אפשר גם אני מניח לבדוק עם סרגל מדויק או קליבר. רק צריך שישב אנכי לסוליה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

בחריצים האורכיים שבמרכז הסוליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

שים לב שבמידה הזו אתה כבר קרוב מאוד במחירים לצמיגים מעולים, 550 לקונטי פרימיום קונטקט7 בקניית רביעייה.

חייב לסייג ולומר שהקונטי פרימיום 7 הוא צמיג מצויין אבל החיסרון שלו שהוא פוגע מעט בנוחות.

לרכב משפחתי ללא יומרות הייתי מציע להתמקד ב ZE310 או HP5 - מבלי לגרוע או להוריד מיתרונות ה CPC7 הנ"ל.
יש לי ניסיון של 3 שנים עם ZE310 בברלינגו ועוד כמה שנים קודם לכן על C4. זה לדעתי לא רק צמיג VFM עם פשרות אלא באמת צמיג טוב שהייתי קונה שוב בלי לחשוב פעמיים.

איציק

• אהבתי 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

בחריצים האורכיים שבמרכז הסוליה.

בתמונה הראשונה שלו זה נראה באמצע, ועל פניו אכן שחוק מאוד. אבל זה לא מתיישב לי עם התמונות בהודעת הפתיחה (מצורף הקדמיים לכאורה) שם נראה הסמן המובנה עם עוד ספייר מעליו. אז אולי יש שחיקה לא אחידה או בעיה אחרת במדידה. 

Screenshot_20260511-074409_Edge.thumb.png.185f7afd72974b582d906182d21c974d.pngScreenshot_20260511-074514_Edge.thumb.png.440aabd108bd7f3bb5e2b5514f23bd8f.png

פורסם (נערך)
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

חייב לסייג ולומר שהקונטי פרימיום 7 הוא צמיג מצויין אבל החיסרון שלו שהוא פוגע מעט בנוחות.

לרכב משפחתי ללא יומרות הייתי מציע להתמקד ב ZE310 או HP5 - מבלי לגרוע או להוריד מיתרונות ה CPC7 הנ"ל.
יש לי ניסיון של 3 שנים עם ZE310 בברלינגו ועוד כמה שנים קודם לכן על C4. זה לדעתי לא רק צמיג VFM עם פשרות אלא באמת צמיג טוב שהייתי קונה שוב בלי לחשוב פעמיים.

איציק

לאיוניק יש יופי של שלדה וצמיגים מעולים רק יעשו לה טוב...

עם כל הכבוד לברלינגו...

C4 אני פחות מכיר.

רק מזכיר שבמקור היא הגיעה עם מישלן פרימסי 3 שהיה עם פרופיל יותר ספורטיבי מ-4 שהחליף אותו.

כמובן תודה על הפידבק בנוגע לפאלקן!

לפני 31 דקות, elad098 כתב:

יש במלאי רק

94 y

91 y

XL

ברשיון 91 w

האם זה משנה?

91y עדיף

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 20 דקות, פריג'י כתב:

לאיוניק יש יופי של שלדה וצמיגים מעולים רק יעשו לה טוב...

עם כל הכבוד לברלינגו...

עם כל הכבוד לאיוניק אני לא חושב ש 3008 נופלת ממנה אלא עולה עליה בכמה רמות - ועדיין עם ה CPC7 ה 3008 חד משמעית פחות נוחה - לכן זה צמיג שאני פחות רץ להמליץ עליו בהקשר של רכב שצריך להיות יותר נוח מאשר מתנהג.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 19 דקות, איציק נ. כתב:

ועדיין עם ה CPC7 ה 3008 חד משמעית פחות נוחה

איזו מידה? 

מה היה מותקן קודם? זוכר אם היו הבדלי קוד עומס/מהירות? 

פורסם
לפני 8 דקות, Tom_22 כתב:

איזו מידה? 

מה היה מותקן קודם? זוכר אם היו הבדלי קוד עומס/מהירות? 

225/55R18

היה מישלן פרמסי 3 מקורי מהיצרן.

אין הבדלי קוד עומס\מהירות.

(נהגתי גם על אחת זהה עם ZE310. הבדלים משמעותיים.)

• מעניין 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...