Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

תמיד אוהב לקרוא כאן ומקבל רעיונות, אז החלטתי להירשם ולראות מה טוב.

בבעלותי יונדאי I20 עם מנוע 1.6. רכב מעולה שבכל שנותיו לא עשה בעיה אף פעם, נסעתי בו לא מעט ועובד כמו שעון. באמת אחלה רכב. בגדול, אני עוד מתלבט אם להשאיר אותו אצלנו או למכור אותו, אבל אני רוצה לקנות רכב בלי קשר, בתקציב של 70,000 +-, שיתן אותה חוויה. אני אוהב את העובדה שהI20 חזק ביחס לגודל שלו (כשאני נוסע במנוע 1.4 של אחרים הפער ממש הורגש), את הגודל שלו, את הטיפולים הזולים, חלפים זמינים וכדומה. לא מחפש רכב לשטח וגם לא נוסעים יותר מדי קילומטרים ביום. נסיעות פשוטות ומדי פעם בסופשים טיולים.

על איזה כיוון הייתם ממליצים לחפש? 
דברים שחשובים לי: 
1. בטיחות
2. נוחות נסיעה (אנחנו אנשים גדולים :-)
3. אמינות, טיפולים זולים, ביטוח (!) סביר, לאחרונה המחירים מטורפים לרכבים מודלים חדשים... 

דברים שפחות מחפש: 
1. מערכות מולטימדיה משוכללות למיניהן, מספיק לי סאונד וזהו :-)
2. עיצוב/גימור
3. צריכת דלק - לא ממש משנה לי, לא נוסע הרבה
4. תא מטען/מושב אחורי - לא קריטי

(להבהרה - לא מחפש שוב יונדאי I20 :-)

תודה רבה לעוזרים

• אהבתי 1
פורסם

אתם מחפשים רכב באותה קטגוריה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת, לא משנה לי איך קוראים לקטגוריה. אם זה יהיה "משפחתי" או "ג'יפון עירוני" אבל עדיין ירגיש זריז (והגודל לא ענק, שנוכל למצוא חניה בעיר ובחניונים צפופים) זה ממש סבבה.

אשמח להעמיק בכל כיוון שתיתנו לי

פורסם

סוזוקי קרוס אובר 1.4 טורבו אמינה וזריזה.

מזדה 2 גם אופציה אמינה אם כי צפופה מאחור, חפש ברמת אבזור pure white, מאובזרת עם סלון משולב עור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה צריך קצד למקד את הדרישות: כמה נוסעים דרך שגרה? כמה מטען (לפי שביעות הרצון מה-i20 אני מניח שמעט)? כמה נסועה שנתית? שימוש עירוני ובינעירוני? הנה, יוליאן הציע את הסוזוקי. היא משמעותית יותר גדולה מה-i20 - זה יתרון אם אתם נוסעים כמשפחה והרבה בינעירוני, אבל אם רק בודד או זוג בעיר זה חיסרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקי, סבבה

אז לא נוסעים הרבה. 10-12 אלף ק"מ בשנה. מטען לא קריטי. שני נהגים בלבד. עירוני לרוב, מעט בין עירוני. הסוזוקי קרוס אובר נראית מעניינת בהחלט! תודה.

מה דעתכם על יונדאי וניו? זה גם דומה +-? 

פורסם

היא תהיה פחות חזקה ורועשת יותר עקב גיר רציף שגם היו כמה תלונות לגביו.

הייתי בודק גם רנו קליאו שתהיה יחסית חדשה לתקציב שלך.

עוד אופציה אולי תהיה פחות אמינה סיטרואן c3 תהיה כניראה הכי חדשה לתקציב ועדיין באחריות יצרן. תקבל רכב זריז ומאוד נוח אולי הנוח ביותר שיש בקטגוריה.

מה שכן לרכב יש רצועה טיימינג בעייתית שיכולה להתפורר, לכן כדי לבצע החלפות שמן כול 10 אלף ק״מ ולהחליף רצועה כול 3 שנים או 60 אלף. לאחרונה רכבים שטופלו ביבואן מקבלים אחריות על מנוע ל10 שנים או 180 אלף לכן כדי לבדוק איתם שלרכב שאתה רוצה לקנות יש אחריות מורחבת. לאישתי יש כזה רכב ואם נוחות זה במקום השני שלך אתה תתחבר אליה.

פורסם (נערך)

אם תוכל למתוח מעט את התקציב 

מצאתי מודעה ביד2 שחשבתי שתעניין אותך: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i2t5gyxo

ואם זה לחוץ

אפשר סזוקי ויטרה 1.6

אם אתה מחפש דווקא רכב קטן יוצר ויותר ספורטיבי יש הרבה אופציות בתקציב

עריכה אחרונה על ידי Stavik
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי תביא קישורים? כי לא ראיתי מבחני ריסוק לקרוסאובר, לויטארה 4 כוכבי euroncap. הדגם שקיבל כוכב בודד באוסטרליה לא משווק בישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...