Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן בתיבת CVT

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי ניסן אלטימה 2014 , כרגע עם 140 אלף ק"מ 

נרכשה עם 100 אלף ק"מ, לא מכיר את היסטוריית הטיפולים שלה , אבל עד כה טפו טפו , בלי בעיות בכלל . 

אני יודע שזה השלב שאמורים להחליף שמן גיר, אבל הרבה אנשים פה בפורום המליצו לא לגעת בשמן גיר ושלעיתים דווקא ההחלפה שלו מתחילה לייצר בעיות 

אשמח לשמוע מה דעתם ומה רמת הסיכון 

(גם לא בשאיפה להיפטר ממנה, לכן תוהה לעשות את הטיפול הזה ) 

פורסם (נערך)

אני חושב שמדובר בגיר רציף... לכן, בגיר רציף בניגוד לגיר פלנטרי קיימת הנחיה ברורה להחליף שמן גיר בכל ק"מ נתון או זמן מוגדר. באופן אישי הייתי מחליף ויפה שעה אחת קודם.

אם זה גיר רגיל, אין לי מושג 

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצלי ברכב דורשים להחליף שמן גיר בפעם הראשונה ב 100 אלף ואחר כל כל 60. זה מה שעשינו. לצערי הפעם במקום להחליף ב 60 אלף החלפתי רק אחרי 100 אלף. אני יכול לומר שהגיר מתפקד הרבה יותר טוב. נעלמו מין מכות קטנות שהיו לי. הרכב היום כבר עם 213 אלף ק"מ. ממליץ בחום להחליף. כמובן רק מקורי של חברת הרכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

במיצובישי (לפחות באאוטלנדר) צריך להחליף שמן גיר כל 80K ק"מ או 4 שנים.

חבר עם רכב כזה שמע למוסכניק שלו שאמר שלא צריך להחליף, ובסביבות 200K ק"מ הלך לו הגיר.

הוא החליף גיר, ולא מזמן כשסגר 280K ק"מ , הוא גם החליף מוסך שעשה לו החלפת שמן. עלה כ-800₪ למיטב זכרוני.

חשוב שהשמן יעמוד בתקן של השמן המקורי. אצלו זה היה מוטול, ובדקנו שאכן מתאים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...