Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Haim_gds כתב:

קצת מטריד אין אצלהם לינק ליצירת קשר... 

https://www.homecenter.co.il/pages/return-policy יש פה גם מייל.

ויש שם לינק גם לעמוד יצירת הקשר שדרוש הזנת פרטים אישיים לפי נושא יצירת הקשר, אז לא יודע איך מתקדם משם.

טענה 1 היא היחידה שעוד איכשהו, לפחות חלקית, מוצדקת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 12.8.2025 בשעה 08:42, Haim_gds כתב:

צודק, לא גלון אלא 'גלון', מספיק טוב?😄

היכנס לחנות חלפים, בקש אחד ושליש גלון אמיתי(!)  של שמן וספר מה הייתה התגובה....

מה לעשות שישנם את אלה שרוצים לדבר בצורה תקנית כמו שצריך. לדוגמה הידעת שאומרים לרכוב על אופנוע ולא לרכב?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בתאריך 14.8.2025 בשעה 15:21, Tom_22 כתב:

https://www.homecenter.co.il/pages/return-policy יש פה גם מייל.

ויש שם לינק גם לעמוד יצירת הקשר שדרוש הזנת פרטים אישיים לפי נושא יצירת הקשר, אז לא יודע איך מתקדם משם.

טענה 1 היא היחידה שעוד איכשהו, לפחות חלקית, מוצדקת.

לא הבנת.

אני לא רוצה להזדכות על רכישה אלא להתלונן על פרסום מוטעה, לא הצלחתי למצוא באתר את הלינק לשליחת מייל וזה מה שמפריע לי.

טענות 2-3 נכונות עובדתית ומהוות תימוכין לטענה מה היה חושב ה"אדם הסביר" בזמן רכישה.

פורסם

בין אם רצית להתלונן על פרסום מוטעה ולגרום להם לתקן את הפרסום או לקבל את מה שפורסם חלקית בעמוד (את שני הליטרים הנוספים לדבריך), היית מזכיר להם את סעיף 2 לחוק הגנת הצרכן, שנראה לי תופס כאן.

כאמור,נתתי לך לינק באתר שלהם עם כתובת מייל. אז נכון זה תחת "החזרים" בעקרון, אבל נראה שתופס בכל מקרה. ואפשר היה גם דרך טופס "צור קשר" או טלפונית. זה לא שהם לא מפרסמים בכלל דרכי התקשרות. 

סעיף 2 אולי נכון רק בכך שאתה לא נתקלת במיכל 4 ליטר ולפיכך לא רלוונטי לטענתך הכללית. וביחד עם סעיף 3 שלא נכון עובדתית כי נתתי לך קישור קודם לאתר של מוטול שכן יש בו כזה. ויש אתרים מקומיים נוספים שלהם עם האפשרות. 

פורסם

אתה עדיין פה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בקישור שנתן חיים יש מיכלי 4 ליטר רק לחלק קטן מסוגי השמן המוצעים. הסוג המדובר אינו ביניהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש על המדף בהום סנטר מעלות "גלון" 4 ליטר ובמדף מתחתיו "גלון" 5 ליטר..... 5w40 וגם 5w30. לדעתי זה המקום הכי בטוח לקנות מוטול - סולו זו רשת שיווק של אוטווורקס יבואן מוטול. 

פורסם

לפני יומיים התקשרו משירות לקוחות של הומסנטר והייתה לי שיחה קצת מבולבלת עם הנציגה. לא נראה לי כי היא הבינה מה ההטעייה כי היא חזרה שוב ושוב על הטענה כי היבואן "אישר" לה כי "הכל בסדר".

ניסיתי להסביר לה את הבעייתיות בפרסום תמונה שגוייה למוצר ושתיאור המוצר לא מכיל את הנתונים הנדרשים אך היא עוד פעם חזרה שוב ושוב על ה"כתוב שם ארבע אל" כך שהבנתי שהיא לא ממש מבינה (או משתדלת לא להבין...)

אוקצור, קיבלתי אישור לשובר זיכוי על סך 50 ש"ח "ללא נטילת אחריות", כשביקשתי סך של 65 ש"ח (עלות שני ליטר שמן) היא טענה כי זה בלתי אפשרי. היא אמרה כי הדף השגוי יבדק  ונכון ליום לא בוצע שום תיקון. אז מה שנסגר אצלי עכשיו הוא ש:

-אקח את הזיכוי, אוסיף 75 ש"ח לעוד ג'ריקן שמן.

-אם עוד כשבוע הדף לא יתוקן אשלח מכתב לשירות הלקוחות שלהם.

-כף רגלי לא תדרך שם יותר...

חלק גדול מהקניות שלי מתבצע היום ברשת, אני הולך לחנות פיזית רק אם זה לא נוח או יקר להזמין ברשת או שזה משהו שצריך במיידי. מדהים אותי לפגוש את קוצר הראייה  שלהם בשירות ואיך הם לא רואים את סוף החנות הפיזית שלהם למעט אם יוכלו להוסיף משהו שקנייה ברשת לא נותנת.

הסיבה שאני קונה הרבה באמזון היא עקב השירות, קשה לי להאמין שהייתי מקבל יחס כזה שם. אם היה להם מחסן חלוקה מקומי ו/או תוכנית משלוחים כבעבר סביר שמקומות כגון "הומסנטר" היו נהפכים למקום בו אתה בודק את המוצר בחנות ואז רוכש אותו ברשת במקום אחר....

פורסם

הום סנטר עבורי זה כבר מזמן מקום למקרה חירום בלבד רק בשל היתרון של שעות פתיחה ופעילות בסוף שבוע, זאת כאשר מרבית החנויות לכלי עבודה או חלפים סגורות כבר בחמש בערב. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...