Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להשתמש באתר "משומשת" כדי לבדוק היסטוריה של רכבים ואני רואה לפעמים רכבים שעברו הרבה ידיים בתוך זמן קצר (במיוחד בין סוחרים) 

הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על רכב עם היסטוריית ידיים כזאת? מוזר לי שאחרי היד הראשונה שלו הידיים הבאות החזיקו ברכב לתקופות קצרות יחסית ואז הוא עבר הרבה ידיים בין סוחרים...

Screenshot_2025-06-04-22-17-44-760_com.android.chrome.jpg

פורסם

במקרה הזה כנראה נבלה שלא שווה לתקן אותה ולא מצליחים למכור אותה אז היא מתגלגלת מסוחר לסוחר 

DS7 בלי טסט כמעט שנה

אפשר לראות שבשלושת השנים האחרונות אחרי בדיוק שנה הרכב עובר בעלות לסוחר אחר כדי שלא תתווסף יד למספר בעלים

https://meshumeshet.com/c/43589701

לא ידעתי שסוחר יכול למכור רכב ללא טסט

פורסם

אם אתה בודק את הרכב במציאות שים לב שלא שיחקו עם הקילומטרז׳ מהטסטים האחרונים.

בכל מקרה הייתי מתרחק מרכב שעבר אצל 7 סוחרים ועוד 4 ידיים פרטיות.

image.thumb.png.03af2716d82c2baeeb3c6d0d2d6e412d.png

פורסם

אני קצת נרתע מרכב שעבר ידים כמעט מיד אחרי שנקנה (הרכב לימון? הקונה גילה משהו וממהר להיפטר מהנבלה?),למרות שיש כאלו שפשוט לא נוח להם,

אני מחפש עכשיו קרוסאובר עבור אבי וב2 מודעות הרכב היה אצל הבעלים כחודשיים לערך "קניתי לאישתי אבל היא לא רוצה את הרכב" - אני פסלתי למרות שאולי זה טעות.

פורסם
לפני 9 שעות, Step כתב:

אם אתה בודק את הרכב במציאות שים לב שלא שיחקו עם הקילומטרז׳ מהטסטים האחרונים.

בכל מקרה הייתי מתרחק מרכב שעבר אצל 7 סוחרים ועוד 4 ידיים פרטיות.

image.thumb.png.03af2716d82c2baeeb3c6d0d2d6e412d.png

מעניין איפה אתה רואה את היסטוריית הקילומטראז ככה?

פורסם

רכבים כנראה שעברו תאונה קשה ושוקמו והוגדרו כאבדן להלכה.

כל פעם שנמכרים לפרטי הלקוח מבין מתישהו ש"נדפק" ומוכר לסוחר בהפסד גדול , אחרי זה הסוחר לא מצליח למכור ומוכר לסוחר אחר בהפסד,

לדעתי רכבים כאלו מגיעים בסוף למכרז ונמכרים במחיר של פחות מ50 אחוז מהמחירון.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...