Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים החלפתי טלפון (נוט 10 לנוט 20), ספק שירות (גולן לאקספון) ומחשב (הועברה היסטוריית גלישה אך לא הסיסמאות). אני מנסה אתמול להתחבר לחשבון שלי באמזון ולאחר הכנסת הסיסמה אני מתבקש להכניס קוד אימות מהטלפון. לא מגיע שום SMS מאמזון. מנסה מספר פעמים ועדיין לא מקבל.

ניסיתי להתחבר לחשבון שלי באיביי ואותו סיפור, שם אני מנסה לאמת את עצמי גם בצורה נוספת ע"י הכנסת מספר ה CVV המודפס על הכרטיס אבל גם שם הוא נכשל בטענה כי המספר אינו נכון (והוא נכון ו 4 הספרות האחרונות בכרטיס נכונות).

התקשרתי לתמיכה הטכנית של אקספון והם לא נשמעו ממש מופתעים, הבחור אמר כי הוא מעביר פניה לטיפול ויחזרו אלי.

-קרה למישהו הדבר ההזוי הזה?

-יש דרך כלשהי ליצור קשר עם אמזון/איביי ללא התחברות לחשבון?

פורסם

לגבי cvv - הוא משתנה בהחלפת הכרטיס הפיזי. האם החלפת כרטיס מאז ביקורך האחרון באמאזון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בוקר טוב. נתקלתי בתקלה דיי דומה (אמאזון).

החלפתי מכשיר (מאנדרואיד אחד לאחר).

לא מצליח להתחבר עם הסיסמה (שרשומה אצלי ואני בטוח שהיא מעודכנת).

אוקיי, "שכחתי סיסמה"  - מסרון לנייד אינו מגיע בשום מקרה.

קוד למייל מגיע, אבל כשמזינים אותו - המערכת טוענת שהוא שגוי... ניסיתי הרבה פעמים.

ניסיתי להתנתק מהאפליקציה במכשיר הישן אך ללא הועיל. כל קודי האימות למייל אינם מאפשרים התחברות.

לפי מה שהבנתי - צריך להתקשר אליהם למוקד טלפונית. זה מה שהם מציעים באתר כפתרון לבעייה.

עריכה - באיביי אין בעייה.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 28 דקות, sperial כתב:

לגבי cvv - הוא משתנה בהחלפת הכרטיס הפיזי. האם החלפת כרטיס מאז ביקורך האחרון באמאזון?

אכן הוחלף כרטיס, אך יש לי עדיין את הישן.

לא נשמע לי הגיוני, הייתי מצפה שהבדיקת מספר תתבצע מול וויזה.

לפני 30 דקות, חולגי כתב:

לפי מה שהבנתי - צריך להתקשר אליהם למוקד טלפונית. זה מה שהם מציעים באתר כפתרון לבעייה.

ראיתי, צריך לבדוק איזו חבילת חו"ל יש לי...

פורסם

תבדוק אם יש לך סינון spam, לא מכיר את האפליקציה של סמסונג (ככל ויש להם) אבל האפליקציה של גוגל מסנג'ר מסננת SMSים באופן אוטמטי, ולפעמים אגרסיבי מידי. 

פורסם

מצטרף לתוהים - נתקלתי באותה בעיה עם אמזון. לא מקבלים sms. יכול להיות שהחשבון העתיק הזה הוגדר פעם כ"ארצות הברית" ומשם מתחילה סמטוחה.

בינתיים המעבר ל-cvv חלק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

רגע, הבקשה ל CVV הופיעה באיבייי, לא באמזון.

איך ניתן להתחבר באמזון בעזרת ה CVV?

בדקתי בספאם (TrueCaller) ושום דבר לא הגיע.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

לא יודע, התפריטים התגלגלו להם עד שהופיעה האופציה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 שעות, hans כתב:

יכול להיות שהחשבון העתיק הזה הוגדר פעם כ"ארצות הברית"

אצלי זה חשבון יחסית חדש מכלפני 4-5 שנים. לא רואה אופציה כזו...

פורסם

קרה עם מנוי 365 של מיקרוסופט השבוע, בלי ששונתה רשת.

למחרת זה הסתדר והקוד פתאום הגיע, לא יודע למה.

אחרי זה היו בעיות אחרות עם החיוב, אז התמיכה אונליין עזרה (לא יודע עד עכשיו אם זה היה Ai או בנאדם...)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קרה גם לי באמזון אחרי נסיון שינוי סיסמא ע״י מי שאינו אני…

כל הנסיונות שתוארו מעלה, לא צלחו.

מה שעבד היה הוכחת זהות (רשיון נהיגה ישראלי כולל תמונה ות.ז. (אמזון משווים ת..ז. לזו שדווחה בפרופיל) מול הצ׳אט בוט שלהם (כנראה שבשלב כלשהו היה מעורב גורם אנושי), שלאחריה קיבלתי דוא״ל לשינוי סיסמא.

השלב הבא היה אותנטיפיקציה באמצעות אותנטיפיקטור כדוגמת זה של מיקרוסופט - אין יותר צורך באימות סמס או דוא״ל.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

איך הגעת לזה?

לא ממש הייתי רוצה לחייג לחו"ל ל"תמיכה" שלהם, לפני מספר שנים עשיתי את זה וקיבלתי את חשבון הטלפון עם 40 דקות שיחה לחו"ל...

פורסם

ומה עם פשוט לפתוח חשבון חדש? מה אתה מאבד בחשבון הישן אם אין הזמנות בדרך או תלונות פעילות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני זוכר נכון זה משהו שניסיתי לפני המון זמן כשחשבתי שאיבדתי את הסיסמה לחשבון שלי וזה לא עבד. אמאזון דורשים מספר טלפון/כרטיס אשראי/אימייל שאינו קיים כבר במערכת. מקווה שהשתנה מאז.

בחשבון הישן יש לי בקשה לישום אחריות על דיסק שהלך לי, חבל לי לאבד את זה.

פורסם
לפני 11 שעות, Haim_gds כתב:

לא ממש הייתי רוצה לחייג לחו"ל ל"תמיכה" שלהם, לפני מספר שנים עשיתי את זה וקיבלתי את חשבון הטלפון עם 40 דקות שיחה לחו"ל...

שום שיחה טלפונית, הכל בהתכתבות.

תוך חצי שעה הסירו את הנעילה מהחשבון.

אם וכאשר תצליח - שנה בהגדרות אוטנתיפיקציה באמצעות אפליקציה במקום סמס/דוא״ל.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תוכן חדש...