Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה בתמונה

ג'ק עגלה אחד,  אבל גדול, לא זה של השקל וחצי.

מפתח רטיטה כמובן. וזוג כפפות עבודה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אימפקט היום זה לא דבר יקר.

אין צורך ברכישה של כלי מקצועי באלפי שקלים.

אני רכשתי לפני שנתיים וחצי את האימפקט (מפתח רטיטה) של גרין-וורקס (דרייב 1/2")  דרך אמאזון (היה מבצע במחיר בדיחה שאי אפשר לסרב לו).

זה כלי משנה חיים למי שעובד על האוטו שלו או אפילו צריך להוריד גלגל.

ניתן לרכוש גופים גנריים של מפתח רטיטה בטווחים של 100-200 שח ללא סוללה (אמאזון\אליאקספרס) ויש גם סטים כולל סוללה ומטען בקצת יותר.

לדעתי זה כלי שמחזיר את ההשקעה שלו תוך זמן קצר מאוד, אפילו אם אתה רק עושה רוטציה לגלגלים פעם בשנה או חצי שנה.

ממליץ לעקוב אחרי מבצעים באמאזון או בקבוצה בפייסבוק (כלי עבודה יד ראשונה iBuyIL) ולקנות ברגע שיש מכשיר שעונה על הדרישות (סט מלא, דרייב 1/2).

איציק

• אהבתי 5

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

תראה בתמונה

ג'ק עגלה אחד,  אבל גדול, לא זה של השקל וחצי.

מפתח רטיטה כמובן. וזוג כפפות עבודה.

צריך גם בוק, וחניה פרטית רחבה.
אפשרי לחלק מהאנשים, אם אתה מיומן אפילו תעשה את זה מהר, אבל זה לא טיול בפארק לכל אחד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא משתמש בבוק לעבודה הזאת. (יש לי 4).

הג'ק יכול להרים 2 גלגלים בו זמנית לאויר. צד שלם, ציר קדמי או ציר אחורי (כמובן עם אבטוח לציר הקדמי שהרכב לא יתגלגל). מאחר ולעבודה הזאת לא נדרש להיכנס מתחת לרכב, אין צורך בבוקים.

אבל אני מסכים שזה לא לכל אחד.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 4 שעות, amosbmw כתב:

ג'ק עגלה אחד,  אבל גדול, לא זה של השקל וחצי

איזה ג'ק זה ומאיפה רכשת?

הג'ק הנאמן שלי התחיל לדלוף והוא גם גבוה מדי ל-e36, מחפש להתחדש אבל לא סגור על מה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 4 שעות, איציק נ. כתב:

ניתן לרכוש גופים גנריים של מפתח רטיטה בטווחים של 100-200 שח ללא סוללה (אמאזון\אליאקספרס) ויש גם סטים כולל סוללה ומטען בקצת יותר.

נניח אני רוצה להחליף גלגל איך אני יכול להיות רגוע שאיזה מכשיר סיני אפילו עם ביקורות טובות סגר אותו כמו שצריך?

פורסם
לפני 32 דקות, tan tan כתב:

איך אני יכול להיות רגוע שאיזה מכשיר סיני סגר אותו כמו שצריך?

בפעמים הראשונות תן הידוק ידני אחרי המכשיר.

זה יתן לך אינדיקציה אם צריך יותר כוח/זמן להידוק.

פורסם
לפני שעה, amosbmw כתב:

הג'ק יכול להרים 2 גלגלים בו זמנית לאויר

זה.

וגם מפתח רטיטה.

אלו הדברים שמקצרים את הזמן משמעותית. 

עם ג'קים רגילים ומפתח ידני זו חוויה של שעה.

פורסם
לפני שעה, tan tan כתב:

נניח אני רוצה להחליף גלגל איך אני יכול להיות רגוע שאיזה מכשיר סיני אפילו עם ביקורות טובות סגר אותו כמו שצריך?

אם יש לך ידית מומנט טובה, בדוק אחרי שהמפתח הסיני סגר, כך תקבל אינדיקציה לגבי יכולת הסגירה של הסיני. (אגב, אני גם לא מאמין למותגים היותר מוכרים, ולכן רכשתי לי ידית מומנט ממותג ״מקצועי״ רק על מנת לוודא שאני בטווח הנכון בשימוש עם כלים אחרים.) 

• רעיון טוב! 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אין לי ידית מומנט

אבל מעניין אותי אם הנתון 800-1800 nm שכתוב על כלים בעיקר מעליאקספרס הוא אמיתי או שזה שטויות 

כמה מומנט נדרש לסגירת גלגלים ברכב ופתיחת ברגים אחרים ברכב?

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

הג'ק יכול להרים 2 גלגלים בו זמנית לאויר

ג'ק עגלה מהסוג הגדול שאפשר למצוא גם בפנצ'ריות? לא ממש סטנדרטי.
גם אם כן וגם אם לא, לא מאוד בטוח לעבוד ככה... מבין את הצורך במהירות, בטח בפעולה כזו מעצבנת, אבל זה יכול להפוך בקלות למשהו לא בריא...

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, tan tan כתב:

אתה יכול להשתמש עם מאריך שהוא מגביל כוח 
משהו כזה 

https://www.amazon.com/ARES-Limiting-Extension-Over-Tightening-Identification/dp/B07HYCSBKG/
זה קיט לדוגמא , 
קח כמובן את המתאים  לא חייבים לקנות סט , אלא את זה שמתאים לגלגל של הרכב שלך .
ככה גם תהיה בטוח שלא סגרת בעוצמה חזקה מדי ולא תגזור גוזונים

• רעיון טוב! 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 3 דקות, tan tan כתב:

אני לא חושש מעודף כוח אלא מחוסר כוח

זה על אותו הספקטרום...

כשפנצ'רייה מהדקת חזק מדי עם פטישי האוויר שלה, גם אימפקט חזק לא יפתח אותם.

כבר קרה לי מקרה כזה, והורדתי את כלי יום הדין - אימפקט חשמלי חזק לפחות כמו אלה בפנצ'ריות,

דפק ודפק עד ש... גזר את הגוז'ון!

• מבאס 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...