Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב סובארו 87' 1600 אוט' .

כשאני מפעיל את המזגן הטורים עולים עד כדי כך שיש רעש של מטוס סילון מהמנוע ואם אני לא לוחץ על הברקסים חזק מאוד הרכב טס מהמקום .

אני יודע שיש מנגנון שגורם לזה שכשמדליקים את המזגן יעלו הטורים כדי לאפשר עבודה תקינה אבל איך מכוונים את העניין הזה ?

תודנה מראש יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

למע' קוראים "מגביר טורים".

גם אצלי היתה את הבעיה הזו, שהייתי מפעיל את המדחס ולוחץ על הגז הטורים היו עולים, דוושת הגז היתה נתקעת מעט והאוטו היה משייט לבד עד 25 קמ"ש בהילוך שני. מצד אחד זה היה נחמד שהאוטו נוסע לבד אבל מצד שני זה היה מאוד מעצבן ומרגיז.

אצלי צביקה סידר את הבעיה לפני חודשיים, כנראה כיוון את המגביר טורים או משהו בסגנון.

פורסם
הרכב סובארו 87' 1600 אוט' .

כשאני מפעיל את המזגן הטורים עולים עד כדי כך שיש רעש של מטוס סילון מהמנוע ואם אני לא לוחץ על הברקסים חזק מאוד הרכב טס מהמקום .

אני יודע שיש מנגנון שגורם לזה שכשמדליקים את המזגן יעלו הטורים כדי לאפשר עבודה תקינה אבל איך מכוונים את העניין הזה ?

תודנה מראש יוסי.

יוסי קפוץ אלי בהזדמנות הראשונה , בתיאום טלפוני מראש , ובעייתך תסודר מיידית לשביעות רצונך המלאה,

כמיטב המסורת אצלי!

בברכה

ותמיד לרשותך צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תחפש את המגביר טורים ותרחיק אותו ממנוף המצערת.

אין לי מושג איך זה נראה אצלך, אבל אצלי לקח לי בדיוק חצי דקה לסדר את העניין הזה.

כמובן תפעיל את המזגן בתנאי עבודה רגיל ותראה שכיוונת נכון, שיעלה מעט את הטורים (שיפעל חלק בסרק עם אורות דולקים נניח) אבל שלא יקפיץ טורים לשמיים.

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...