Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם ציריה מאזדה 5 2011

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Guyy140,

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

צריך להחליף ציריה למאזדה 5 2011 שלי (הצורה החדשה) - צד נהג.
שלחו לי את החלק הזה שרשום שהוא מתאים עד שנת 2010. המוכר עומד על כך שזה מתאים.
בבדיקה באינטרנט באתר של החברה בחול רשום שזה מתאים למאזדה 3 "S" נפח 2.3. (שלא משווק בארץ)

השאלה אם זה מתאים.

481076186_10162949848963028_8354757618433344638_n.jpg

• פיתרון
פורסם (נערך)

טוב חברים עשיתי בדיקה אכן המקט הזה שמוכרים בארץ של GSP 234090 לא מתאים למאזדה 5 משנת 2011 ומעלה (הצורה החדשה).

המקט המקורי שמתאים הוא FP102560X שזה המקט שמתאים ל- 2012 ומעלה וגם לרכב שלי 2011 הצורה החדשה, רשמתי בצורה הזאת כי באינטרנט רשום שזה מ 2012 ומעלה , ומאיזה שהיא סיבה פסחו על שנתון 2011.

יש עוד מותג ציריות בארץ שנקרא g autoparts או Gautoparts אמרו לי שהחברה הזאת וחברת gsp מיוצרים באותו מפעל אבל לא יודע כמה זה נכון.

מה שראיתי שהציריה שהם משווקים למאזדה 5 זה מקט כמעט זה לשל gsp. המקט שלהם זה Gds34090 , אני לא לקחתי צאנס נוסף ולא קניתי את המותג הזה אבל לפי המקט אפשר להסיק שהוא לא מתאים.

בארץ לא הצלחתי למצוא ציריה שתתאים ותהווה תחליף למקט המקורי (FP102560X).

בסופו של דבר לקחתי לשיפוץ ואם גם זה לא יהיה טוב פשוט הזמין מאמזון שרק שם מצאתי ציריה חדשה קומפלט שמתאימה למקט המקורי והנכון.

נכון לזמן זה הציריה עולה באמזון 87 דולר + משלוח סהכ כמעט 125 דולר (מותג שלא מוכר לי, ואני לא מבין כל כך במותגים).

מקווה שיסתדר לי וגם מקווה שיעזר למישהו בעתיד.

מצרף תמונות של הציריות שמוכרים בארץ שלא מתאימות למאזדה 5 2011 ומעלה (הצורה החדשה) למקרה שתחפשו וינסו למכור לכם.

מזכיר שוב שאני בדקתי את הכחולה gsp והיא קצרה מידי.

את G-autoparts לא בדקתי אבל זה נראה שיש להם מקט זהה ולא רציתי לקחת צאנס.

IMG-20250227-WA0013.jpg

IMG-20250226-WA0013.jpg

עריכה אחרונה על ידי Guyy140
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...