Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על RAV 4, עשיתי סבב בדיקות מול חברות הביטוח, זוג, הנהג הצעיר ביותר בן 36 ללא תביעות, קיבלתי הצעות מגוכחות מ-5 חברות ביטוח שנעות בין 15.5k ל 17k. הוצאתי את ה - RAV 4 מהמשוואה. 

אמרתי לעצמי טוב, אולי נלך על הקורולה קרוס דגם אקטיב, עושה בדיקה גם כאן הצעות לא פחות מגוכחות שנעות בין 11k ל 12k.

בתקווה אחרונה להתפשר על יאריס קרוס, קיבלתי הצעות שנעות באיזור ה 9k.

מבחינתי זה לא פרקטי לשלם סכומים כאלה רק עבור הביטוח, זו הזיה מוחלטת.

כמו שהובן ממה שכתבתי מחפש קרוס היברדי עד 230k(בכוונה לא חשמלית לגמרי).

האם קיימת אלטרנטיבה אמינה לא פחות עם ירידת ערך נסבלת שלא תעלה לי 7% משווי הרכב כל שנה רק עבור ביטוח, יש למישהו המלצות ?

פורסם (נערך)

הRAV 4 מאוד גניב.
הקורולה מאוד גניבה, לא יודע לגבי הקרוס.
השאר לא מכיר.

הייתי בודק מה יש לקיה להציע ומה מחירי הביטוח. אני חושב שהיו להם מבצעים טובים על הנירו, אבל תבדוק אותי.
הרכב נראה כמו הרכב של האפיפיור... די מכוער, אבל יש מצב שהוא יענה על הצרכים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, Bonanza כתב:

שבתי על RAV 4, עשיתי סבב בדיקות מול חברות הביטוח, זוג, הנהג הצעיר ביותר בן 36 ללא תביעות, קיבלתי הצעות מגוכחות מ-5 חברות ביטוח שנעות בין 15.5k ל 17k. הוצאתי את ה - RAV 4 מהמשוואה. 

אמרתי לעצמי טוב, אולי נלך על הקורולה קרוס דגם אקטיב, עושה בדיקה גם כאן הצעות לא פחות מגוכחות שנעות בין 11k ל 12k.

בתקווה אחרונה להתפשר על יאריס קרוס, קיבלתי הצעות שנעות באיזור ה 9k.

מניח שאתה מדבר על ביטוח מקיף, ללא הרחבה לנהג צעיר... מחירי ביטוח מקיף שערורייה לגמרי.

9K לשנת ביטוח... ואוו.

איך אנשים מסוגלים לשלם את הסכומים האלו? כולם פה בהייטקס?...

לפני שעה, Bonanza כתב:

כמו שהובן ממה שכתבתי מחפש קרוס היברדי עד 230k(בכוונה לא חשמלית לגמרי).

מה עם הסוזוקי למיניהן/סוגיהן?

יודכ שמדובר במערכות Mild Hybrid סוג של חלקיות כאלו או משהו בסגנון (תומר הדר הזכיר את זה ב"גלגליסט" של כלכליסט), אבל עדיין היברידי...

פורסם
בתאריך 17.12.2024 בשעה 21:33, farkash7 כתב:

הRAV 4 מאוד גניב.
הקורולה מאוד גניבה, לא יודע לגבי הקרוס.
השאר לא מכיר.

הייתי בודק מה יש לקיה להציע ומה מחירי הביטוח. אני חושב שהיו להם מבצעים טובים על הנירו, אבל תבדוק אותי.
הרכב נראה כמו הרכב של האפיפיור... די מכוער, אבל יש מצב שהוא יענה על הצרכים.

לגבי גניב/לא גניב, לא מאמין לחברות הביטוח, תקרא את הדוחות הכספיים של חברות הביטוח אתה תגלה שמאז שהחלו את העליות במחיר בשנה האחרונה הרווחים הנקיים שלהם מהגבוהים שהיו היסטורית, אני אישית בדקתי לפחות 4 כאלו שחלקן סיימו את השנה עם רווחים של קרוב ל 300 מיליון שקל. אם גניב והחברה נתבעת וצריכה לשלם על אלפי רכבים מאות אלפי שקלים זה לא מסתדר עם הרווחים האלו.

אז בדקתי את הקיה נירו, האמת שבאמת לא כל כך אהבתי את המראה של הרכב.. יש את ה chr אבל זה גם כן טויוטה אז אין מה לבדוק בכלל הביטוחים שחיטה. אבל לקיה יש גם את ה-קונה, שהיא מגיעה גם בדגם היברידי, מעניין לי לשמוע מה חושבים על הדגם.

לפני 22 שעות, DAHUJI כתב:

מניח שאתה מדבר על ביטוח מקיף, ללא הרחבה לנהג צעיר... מחירי ביטוח מקיף שערורייה לגמרי.

9K לשנת ביטוח... ואוו.

איך אנשים מסוגלים לשלם את הסכומים האלו? כולם פה בהייטקס?...

מה עם הסוזוקי למיניהן/סוגיהן?

יודכ שמדובר במערכות Mild Hybrid סוג של חלקיות כאלו או משהו בסגנון (תומר הדר הזכיר את זה ב"גלגליסט" של כלכליסט), אבל עדיין היברידי...

בוודאי מקיף, אתה מכיר הרבה אנשים שקונים רכב ב200k+ ועושים רק צד ג׳?

לא ברור איך אנשים עומדים בזה מצד אחד, מצד שני כל חברות הביטוח מתאמות מחירים, כולם נותנים פחות או יותר את אותה ההצעה אז אתה סוג של לקוח שבוי, מעלים לך את המחיר ב4 אלף שקל מה תעשה? זה כמו שיעלו לך את מחירי המים ב400% אז מה לא תתקלח? ביזיון מוחלט מה שקורה במדינה..

הסתכלתי על הסוזוקי s-cross, כשהסתכלתי על הבאגז׳ היה נראה מאוד קטן כי זה b-suv. הן גם חסכוניות יחסית עם צריכה של 1 ל17 אז זה נראה לי סבבה להיברידית.

• מבאס 1
פורסם

תבדוק יונדאי קונה היברידית חדשה.

היא מקבילה לנירו,  אבל קצת יותר זולה.

יונדאי יותר שקטה בנסיעה, מרחב הפנים גדל לעומת הדגם הקודם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 12 שעות, Bonanza כתב:

לגבי גניב/לא גניב, לא מאמין לחברות הביטוח, תקרא את הדוחות הכספיים של חברות הביטוח אתה תגלה שמאז שהחלו את העליות במחיר בשנה האחרונה הרווחים הנקיים שלהם מהגבוהים שהיו היסטורית, אני אישית בדקתי לפחות 4 כאלו שחלקן סיימו את השנה עם רווחים של קרוב ל 300 מיליון שקל. אם גניב והחברה נתבעת וצריכה לשלם על אלפי רכבים מאות אלפי שקלים זה לא מסתדר עם הרווחים האלו.

הרכב מאוד מאוד גניב. לא צריך להאמין לחברות הביטוח יש מציאות בשטח.
לצורך העניין 2 נגנבו מתחת לבניין של ההורים שלי לדיירים בבניין. אולי זו אנומליה, אבל לדעתי יותר נותן אינדיקציה למה שמתחולל...
בנוסף כל תיקון קטן של תאונה מנופח על ידי המוסכים לעשרות אלפי שקלים, ובסופו של יום זה מגולגל אלינו. לא מזמן ראיתי למה נופח נזק ברכב של חבר... הייתי בהלם.

זה לא סותר את זה שחברות הביטוח העלו מחירים בצורה פסיכית שכנראה באים לידי ביטוי בדוחות. בנוסף גם רכבים לא גניבים חוו עליית מחיר משמעותית.
יש אנשים שיכולים לעושת משהו בנידון, אבל לאף אחד לא אכפת כנראה, לא למפקח על הביטוח, לא לממשלה ולא "לשר לבטחון לאומי".

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 17.12.2024 בשעה 21:30, Bonanza כתב:

האם קיימת אלטרנטיבה אמינה לא פחות עם ירידת ערך נסבלת שלא תעלה לי 7%

חייב לומר שזווית לנושא שפתחת מצליחה להיות מקורית, למרות שהנושא עצמו נשאל כאן המון.

מבחינתי זהו בעיקר פורום רכב, למרות שנושא ביטוחים נזקים וגניבות נידון כאן המון פעמים. (לגיטימי בהחלט)

אבל, וזה אבל גדול, אתה קצת מפתיע.(לפחות מפתיע אותי).

תשמע,

אתה נודד על פני שלושה דגמי רכב, שאני מניח שיש לך כסף לקנות את כולם, שזה יופי.

מהRAV4 (יותר ממתאיים אלף ש"ח), דרך קורולה קרוס (פחות ממתאיים אלף ש"ח) ועד יאריס קרוס הקטנה החביבה והצנועה.

(הזכרת גם את ה CHR, רק כדי להשלים את הסידרה כולה).

דבר ראשון אתה צריך להסגר על הרכב שאתה רוצה / צריך. (אני הייתי הולך על הRAV הכי איכותית מכולן. וגם זה לא הכסף שלי)

אם אתה סגור על טויוטה כלשהי (ואני מניח שאתה סגור).

אז את  רוב המאמץ אתה צריך להשקיע במציאת סוכן / חברת ביטוח.

זה אומר לשבת על כולן, לעשות טלפונים לכולן, לקבל הצעות מכולן.

בסוף תמצא את המשתלמת מכולם.

זה אומר במקום סיורים כייפים באולמות תצוגת רכב, עליך לעבוד כמה ימים בסקר ביטוחים.

יש הפועלים בשיטות לחץ מתוחכמות- כוחניות, בעיקר אנשים עם נכסים / עשירים.

אנשים שמבוטחים בכמה סוגי ביטוח, ככה הם מצליחים לכופף סוכנים חברות.

למשל, החברה שמבטחת את הבית - נכס -עסק שלהם, תכנע להם אם יאיימו עליה שימשכו ממנה את הביטוחים הנוספים. אתה מבין לאן זה הולך...

או אבא- דוד עשיר, שמבטח בחברה מסויימת, סוכן מסויים, שהוא יזרוק אצלם איזה מילה לטובתך.

לסיכום, לא נפלתי מהצעת ביטוח של 7 אחוז מערך הרכב.

גם אם זה הרבה, זה עדיין די דומה לביטוח שקיבלתי כבר שנתיים על הרנו קליאו 2023  שלי, שלא נחשבת לגניבה במיוחד.

ביטוח של 6.5 אלף על רכב שנקנה כחדש ב 125 אלף ש"ח .

• לא הבנתי... 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...