Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת בקשה ממני לשאול, למרבה ההפתעה ואע"פ שהיא הבת שלי אין לה יוזר בקארפורום😁

קנינו לה זואי חשמלית משנתון 2017 ולרכב הזה ישנה מערכת מולטימדיה משולבת שאינה תומכת אנדרואיד ולא ניתנת להחלפה. לכבוד יום הרווקים הסיני היא חיפשה איזו מתנה היא רוצה שאבא ירכוש לה(🥴 מסכנה, יש לה כרטיס אשראי אך היא "חוששת" לפתוח חשבון באמזון ומעדיפה שאבא יקנה😏) ומצאה לה מסך לרכב מאמזון.

https://www.amazon.com/-/he/gp/aw/d/B0CPJ8715P?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

אני מודה שלא הצלחתי להבין מה זה בדיוק ואיך זה עובד אז אשמח לעזרה. מה שהיא רוצה.צריכה הוא חיבור/שיקוף טלפון למסך שגם יאפשר לה דיבורית ואני לא בטוח אם יש ברכב כניסת AUX.

-האם המכשיר הזה יתאים?

-האם יש מכשיר כדאי יותר?

פורסם

לדעתי, דבר ראשון,

אני הייתי מחפש במילות החיפוש תואם לרכב במדויק שאתה צריך שהמסך יתאים אליו.

כמו כן, לדעת מראש את סוג החיבור (למשל כמו שמשדרגים זכרון במחשב, אז בודקים את המידות והנתונים...כך שיתאימו במדויק).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

הבת בקשה ממני לשאול, למרבה ההפתעה ואע"פ שהיא הבת שלי אין לה יוזר בקארפורום😁

קנינו לה זואי חשמלית משנתון 2017 ולרכב הזה ישנה מערכת מולטימדיה משולבת שאינה תומכת אנדרואיד ולא ניתנת להחלפה. לכבוד יום הרווקים הסיני היא חיפשה איזו מתנה היא רוצה שאבא ירכוש לה(🥴 מסכנה, יש לה כרטיס אשראי אך היא "חוששת" לפתוח חשבון באמזון ומעדיפה שאבא יקנה😏) ומצאה לה מסך לרכב מאמזון.

https://www.amazon.com/-/he/gp/aw/d/B0CPJ8715P?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

אני מודה שלא הצלחתי להבין מה זה בדיוק ואיך זה עובד אז אשמח לעזרה. מה שהיא רוצה.צריכה הוא חיבור/שיקוף טלפון למסך שגם יאפשר לה דיבורית ואני לא בטוח אם יש ברכב כניסת AUX.

-האם המכשיר הזה יתאים?

-האם יש מכשיר כדאי יותר?

את המסכים הללו וגדולים יותר ניתן לרכוש באלי אקספרס בהרבה פחות.

הנה דוגמא

7 אינץ' זה ממש קטן - כמעט גודל של סמרטפון סטנדרטי.

מצ"ב סקירה שעשו על מערכת כזאת באתר Wheel

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון עם המסך של רנו (לא ברכב חשמלי), לפני שמחליפים מסך לנסות עם כבל איכותי להתחבר למסך הקיים. יש מצב שבכמה פעולות פשוטות יפעל. במידה ולא, ניתן לפנות למתקינים שיודעים להשמיש את המסך.

פורסם

יש לי מסך כזה ואני מאוד מרוצה.

לא דורש התקנה בכלל (מודבק עם מדבקה דו צדדית חזקה שמגיעה בקופסה, מקבל חשמל משקע המצית)

מתחבר בבלוטות' לטלפון ומשקף קארפליי אלחוטית. במקביל הטלפון ממשיך להיות מחובר למערכת ה"רגילה" של הרכב ומשדר מוזיקה / שיחות טלפון.

פורסם
בתאריך 12.11.2024 בשעה 12:41, nissan1211 כתב:

עדיף מכשיר תואם מקור שמתחבר ישירות למערכת המקורית של הרכב, תחפש באליאקספרס ואייבי אם יש בצירוף פאנל תואם

בתאריך 12.11.2024 בשעה 14:40, saar5555 כתב:

לדעתי, דבר ראשון,

אני הייתי מחפש במילות החיפוש תואם לרכב במדויק שאתה צריך שהמסך יתאים אליו.

כמו כן, לדעת מראש את סוג החיבור (למשל כמו שמשדרגים זכרון במחשב, אז בודקים את המידות והנתונים...כך שיתאימו במדויק).

אין לדגם הזה, הדבר היחידי שמצאתי היה מסך מקורי לדגם 2018 שכולל משהו שאני לא ממש זוכר את השם שלו המאפשר התחברות לטלפון ביותר מ 2000 ש"ח. 

בתאריך 12.11.2024 בשעה 17:57, yahaga כתב:

מניסיון עם המסך של רנו (לא ברכב חשמלי), לפני שמחליפים מסך לנסות עם כבל איכותי להתחבר למסך הקיים. יש מצב שבכמה פעולות פשוטות יפעל. במידה ולא, ניתן לפנות למתקינים שיודעים להשמיש את המסך.

המסך הנוכחי במצב מצוין ואינו זקוק להחלפה, הוא פשוט לא כולל יכולות לשיקוף טלפון.

לפני 18 שעות, talfisher כתב:

יש לי מסך כזה ואני מאוד מרוצה.

נקנה:10.26" Car Mirror Radio Multimedia Video Player Universal Wireless Carplay Android Auto Screen With Bluetooth AUX USB - AliExpress 34 ב 122 ש"ח... במחיר כזה, אפילו אם רק אם ידלק אז זה שווה את הכסף😊

ד"א, מדהים שמכשיר כזה זול ופשוט בא עם כניסה למצלמת רוורס ומכיל כניסות ל U disk וכרטיס זיכרון.

• אהבתי 1
פורסם

אני מאוד מקווה שהמסך הזה לא הולך להיות מוחזק רק עם דבק דו-צדדי.

לא נראה לי שיש לו סיכוי מול פיזיקה של תאונה חס וחלילה, ומסך כזה מעופף יכול להיות ענין לא נעים.

אפשר לבדוק לכאורה אם יש עדכון למערכת הקיימת שאולי יניב אנדרואיד אוטו.

יש תיאור לתהליך בקבוצת הפייסבוק לרכב (אחת מתתי ההודעות שם מפרטת כולל סרטון) - https://www.facebook.com/groups/zoedrivers/posts/3894698870757683

אגב, בוודאות אין אייקון ל-Smartphone mirroring בהגדרות?

אם גם זה לא עובד, מצאתי תיאור לתהליך חומרתי ותוכנתי לדגמים הישנים יותר להבנתי שדורש תרגום אם לא קוראים ומבינים גרמנית..:

https://www.goingelectric.de/wiki/Renault-ZOE-Android-Auto-und-Mirrorlink-freischalten/

כל "הניסויים" הנ"ל על אחריותך כמובן ;) 

למרות שאולי לגבי עדכון תוכנה ניתן לשאול דרך מוסך מרכזי של היבואן.

פורסם

נראה לי שאחזק אותו עם איזולירבאנד.

לפני 8 שעות, Tom_22 כתב:

אפשר לבדוק לכאורה אם יש עדכון למערכת הקיימת שאולי יניב אנדרואיד אוטו.

ממה שראיתי ישנו רק לדגמי 2018

הפייסבוק ממש דפוק, הצטרפתי לקבוצה הזו לפני חודשיים (הבעייה של הכבל סבתא) ושמתי שאלה. היום עדיין השאלה הזוז מחכה לאישור מנהל...

הלינק הבאת זה פשוט וואו... תירגום גוגל מפיק מסמך מסודר וכתוב היטב. יכול להיות שיש לי את כל כרטיסוני ה USB/BT עם ELM327 במחסן.

פורסם
בתאריך 12.11.2024 בשעה 14:42, zvit כתב:

את המסכים הללו וגדולים יותר ניתן לרכוש באלי אקספרס בהרבה פחות.

הנה דוגמא

7 אינץ' זה ממש קטן - כמעט גודל של סמרטפון סטנדרטי.

מצ"ב סקירה שעשו על מערכת כזאת באתר Wheel

שאלה לגבי המערכת הזו, 

אם אני מחבר כבל אני לא צריך  את האפליקציה של אנדוראיד אוטו?

פורסם

עם חיבור הטלפון האפליקציה של אנדרואיד אוטו מופעלת ככה המערכת מתחברת אליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב, הגיע ומהר. בגדול, זה מה שציפיתי. בקופסה יש מסך גדול, מעמד וכבלים בצירוף של דף הסברים קטנצ'יק ומקופל שמתאר את כל מוצרי היצרן אך ללא שום פירוט מעשי. מה שמרגיז הוא שהכבל המחבר בין יציאת האודיאו של הרדיו לכניסת AUX של הרדיו בזואי לא הגיע אלא כבל לחיבור מצלמת רוורס.

המערכת חוברה לטלפון והכל נראה בסדר אלא שניסיתי לחבר לכניסת AUX של הרדיו בזואי עם כבל אוזניות לא הצלחתי לשמוע דבר...

פניתי לעלי והם הציעו שאבקש החזר חלקי ואשאיר את הרדיו אצלי, ואני אצטרך להשיג כבל כזה.

-כבל אוזניות שמחבר בין אוזניות BT ליציאת אוזניות בטלפון אמור להתאים?

-אם לא, אז מה אני צריך?

פורסם

בתיאור המוצר נראה כבל 3.5 מ"מ, TRRS. לא ברור לי למה לא TRS. תנסה לבדוק אולי עם רב-מודד אם יוצא משם סיגנל בכלל. 

אפשרות נוספת לפי התיאור הוא "הזרמה" דרך תדר רדיו. זו אפשרות פחות איכותית בגדול ופגיעה להפרעות, אבל תנסה. 

image.thumb.jpeg.8028fbb04d794eba82226b87337b3afb.jpeg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז הסופ"ש ניסינו להתקין שוב אך ללא הצלחה... כדי לאושש/לפסול שהתקלה ביציאה מהרדיו עשיתי את הדברים הבאים:

-חיברתי כבל אוזניות מהיציאה של הרדיו אל האוזניות, כן שומע מוזיקה.

-חיברתי כבל אוזניות מהיציאה של הרדיו אל כניסת ה AUX, לא שומע מוזיקה.

-חיברתי כבל אוזניות מהיציאה של הטלפון אל כניסת ה AUX, כן שומע מוזיקה.

מה הולך פה?

בתאריך 25.11.2024 בשעה 09:34, Tom_22 כתב:

בתיאור המוצר נראה כבל 3.5 מ"מ, TRRS. לא ברור לי למה לא TRS.

מה ההבדל בינהם?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...