Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!
מתלבט מאוד אבל ארשום את הצורך:
מחפש להשתדרג קצת (מיונדאי i35 2011 שהיא אחלה ממש) בעקבות התרחבות המשפחה כאשר ל-2 הילדים הקטנים יש כיסא בטיחות משלוב בוסטר Graco slimfit3lx צר ואני צריך עוד כיסא בטיחות רחב לתינוק (למושב ליד הנהג).
זה מכריח נוסע מבוגר (אני/אשתי) לשבת בין 2 הכיסאות מאחור בנוחות. לכן, צריך רכב עם רוחב מושב אחורי גדול יחסית ומזגן אחורי.
מה עוד שאשתי היא הנהגת העיקרי וזה עירוני לכן חשוב נוחות, נסיעה שנתית של כ-8 אלף ק"מ סה"כ. תקציב: עד 110 אלף ש"ח
הלכתי לראות אאוטלנדר 2019 והיא יותר צרה (127 ס"מ) ממה שיש לי בכ-4 ס"מ (מדדתי עם מטר) כך שלמרות שזה שדרוג הוא לא בטוח מתאים לצרכים (אלא אם תחכימו אותי).
מבחינת רוחב אחורי ראוי יש מספר דגמים שאשמח לדעת מהניסיון שלכם:
הונדה C-RV
פז'ו 5008
טוסון/ספורטז'
כל אופציה אחרת שתייעצו.
אשמח קצת לתובנות - אין לי בעיה כמובן עם החלפת חלק פה ושם ולטפל ממש לפי הספר אבל מחפש גם רמה מסויימת של אמינות בין הטיפולים.
תודה!

פורסם

דבר ראשון - בכל רכב שאין בו 3 מושבים נפרדים, אתה צריך לבשתמש בחגורה ולא באיזו פיקס אם אתה רוצה לייצר מרווח באמצע, ולמקם את הכסאות הכי קרוב לידית של הדלת. אתה עושה את זה היום?

דבר שני - יש רכבים שאפשר להחליף את המושב האמצעי בכיסא מסמרים.

פורסם

ליונדאי סונטה המושב האחורי הכי רחב שאני מכיר 1.39

פיג'ו 5008 עם 1.33

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אנחנו מחפשים רכב גבוה יותר מסונטה. ראיתי גם שהוא ממש רחב וזה ממש הפתיע

עריכה אחרונה על ידי Joshlomo
פורסם
לפני כשעה, Joshlomo כתב:

אנחנו מחפשים רכב גבוה יותר מסונטה. ראיתי גם שהוא ממש רחב וזה ממש הפתיע

תבדוק לגבי מאזדה CX5.

אצלי יושבים 3 ילדים מאחור ברכב הזה, אחד בכסא בטיחות ועוד אחת בבוסטר והשלישית ישיבה רגילה, ודי מרווח.

אולי למבוגר יהיה יותר צפוף, אבל שווה לבדוק לדעתי,

רכב אמין, מהנה לנסיעה, מאובזר היטב, צריכת דלק לא מאוד רעה (באיזור ה1/10 ממוצע)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...