Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברי הפורום היקרים,

הרשו לי לפרוק בפניכם.

מדובר על מקרה שבקונטקסט הנוכחי אין למה להתעצבן או להיעלב אפילו לא להתאכזב כי אין חדש תחת השמש.

או בעצם יש? שאתם תשפטו .

משפחת קרסו היקרה ורמת השירותיות שלהם שלכאורה הגיעה לשפל חדש לשיפוטכם.

כמו אחרוני הסוחרים הרדודים כי גם זה מקצוע מפתים לקוחות שיכתתו רגליהם אל האולם רק כדי לגלות שהאכילו אותם בכפית הבלי הבלים.

נציגה "תמימה" (שופט לקו זכות) שכנראה מנהלה נותן לה "לגלגל את הבלוף", קיבלה עליי ליד שאני מעוניין לקנות רכב חדש.

אני לקוח נוכחי של רנו ולמרות כל ההייפ סביב המותג לעניות דעתי זה הכל כישלון של ניהול מוצר.

הרנו מגאן סטיישן שלנו היא בצבע לבן והיא סוג של אמבטיה על גלגלים שמשרתת את אישתי נאמנה כבר מעל חצי עשור בלי שיהוק.

אבל הגיע הזמן להתקדם וחשבתי לחוות את המלאי החדש של "פריזבי" .

אז חשבתי ויצאתי סתום שעדיין משתדל להאמין למילים של אנשים.

אם שרדתם את בילבולי המוח שלי :

אין באמת רנו ארקנה במסגרת מבצע 0 ק"מ ב140 אלף ש''ח.

אין רנו אסטרל חדשה 0 ק"מ ב152 אלף ש"ח.

זאת אומרת לכאורה היה , אבל בדיוק פיפסתם. אבל עם הנציגה דיברתי לפני פחות מ24 שעות וכבר התייצבתי באולם תצוגה רציני ושואף לסגור עסקה, זבש"ך.

בכל אופן נותרו רק הרמות גימור הכי יקרות עם המחיר שלפחות לדעתי מגוחך לשלם על רכב כל כך הרבה אבל על זה נאמר "צרות של עניים". השחיקה של המעמד הביניים של היום.

ואחרי כל זה תיהיו אופטימיים בסוף כל יום הוא בונוס והעיקר הבריאות.

שבזבוז הזמן (המשאב היקר ביותר שלכם)- יהיה הבעיות שלכם בחיים.

עריכה :

אם אני פוגע בזכויות כלשהן, אנא הצילו אותי מעצמי ומחקו שמות.

ט.ל.ח

עריכה אחרונה על ידי JohnnyEnglish
נכון פוליטיקלי
פורסם
לפני 33 דקות, JohnnyEnglish כתב:

חשבתי לחוות את המלאי החדש של "פריזבי" .

אז חשבתי ויצאתי סתום שעדיין משתדל להאמין למילים של אנשים.

אם שרדתם את בילבולי המוח שלי :

אין באמת רנו ארקנה במסגרת מבצע 0 ק"מ ב140 אלף ש''ח.

אין רנו אסטרל חדשה 0 ק"מ ב152 אלף ש"ח.

זאת אומרת לכאורה היה , אבל בדיוק פיפסתם. אבל עם הנציגה דיברתי לפני פחות מ24 שעות וכבר התייצבתי באולם תצוגה רציני ושואף לסגור עסקה, זבש"ך.

לא הבנתי,
רצית רכב 0 קילומטר? או רכב ״חדש״ טרי?

רכבי 0 קילומטר נמצאים בשני מקומות :

חברות הליסינג שרכשו מלאי ורצות להיפטר ממנו.

היבואן שנותר עם מלאי שנרשם על שמו , כלי רכב בני שנה ששולם עליהם המכס ועברו על רשיון סחר של היבואן. בדרך כלל ניתן לקבלם כמעט מיד - שלם וקח. (אלא אם ביקשת התקנה מקומית כלשהיא) 

אם הגעת בעקבות פירסום על האפשרות השניה , אכן , נפלת בתרגיל המוכר אצל כולם, בדיוק כמו במוצרים אחרים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

הרכבי 0 ק"מ לא אמורים להיות בטרייד אין של קרסו?

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יודע מה המצב כיום, אבל הם השקיעו לא מעט בפרסום רכבי אפס ק"מ בחודש שעבר וכן, יש סיכוי שהמסע פרסום היה מוצלח וכבר שילמו עליו אז אמרו יאללה, זה מביא לקוחות לאולם גם אם לא נשאר מהדגם המפורסם במלאי. 

פורסם

האמת שלפני מס' שבועות נכנסתי לאולם תצוגה של פריזבי וכן הציעו לי רכבים מ-0 קמ כמו אקסטרייל לדוגמא.

כך שיש מצב שבאמת יסתיים המבצע במקרה שלך.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...