Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצברAUX לפריאוס דור 3

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

משהוא החליף מצבר ל פריאוס דור 3,  להבנתי המצבר המקורי הוא AGM (בן 10)  ויש חשש שאם אחליף במצבר חומצה עם התנגדות נמוכה יותר תהרוס את מערכת הטעינה של המצבר 

פורסם
לפני 5 שעות, דרור1 כתב:

היי 

משהוא החליף מצבר ל פריאוס דור 3,  להבנתי המצבר המקורי הוא AGM (בן 10)  ויש חשש שאם אחליף במצבר חומצה עם התנגדות נמוכה יותר תהרוס את מערכת הטעינה של המצבר 

למה מצבר בעל התנגדות נמוכה יותר יהרוס את מערכת הטעינה ? מאיפה השטות הזו ?

אם המצבר המקורי היה מסוג AGM רצוי להתקין מצבר AGM.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי מצבר חומצה יכול לספק זרם גבוה לפרק זמן קצר (לצורך התנעה)  ולכן יש לו התנגדות טורית נמוכה ץ מערכת הטעינה של פריוס קיים אינוורטר שטוען את המצבר 12 וולט אם ההתנגדות נמוכה אזי הוא נדרש לספק זרם גבוה יותר ועלל להיהרס

ואני לא מדבר זטויות אני מהנדב במקצועי 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, דרור1 כתב:

היי מצבר חומצה יכול לספק זרם גבוה לפרק זמן קצר (לצורך התנעה)  ולכן יש לו התנגדות טורית נמוכה ץ מערכת הטעינה של פריוס קיים אינוורטר שטוען את המצבר 12 וולט אם ההתנגדות נמוכה אזי הוא נדרש לספק זרם גבוה יותר ועלל להיהרס

ואני לא מדבר זטויות אני מהנדב במקצועי 

אתה לא מדבר שטויות אלא פשוט אתה לא בקיא בנושא מצברים.

1. שני סוגי המצברים קרי מצבר רגיל או ללא טיפול ומצבר AGM נחשבים מצברי חומצת עופרת או ליתר דיוק האלקטרוליט במצבר הינו

חומצה גופרתית (38 אחוז)אשר מדוללת במים מזוקקים. במצברי AGM החומצה פשוט ספוגה או משוקעת לתוך החוצצים בין הלוחות.

2. ההתנגדות הפנימית של מצברים מסוג AGM היא נמוכה יותר ממצבר רגיל ולכן מצברים אלה בעלי כושר התנעה גבוה יותר מאשר מצבר רגיל.

* כול מה שכתבת לא נכון כנראה בגלל שלא הפכת את כיוון השפה במקלדת קרי קונטרול שיפט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...