Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לבצע כמה שכבות פוליש בהפסקה (לא בבת אחת , בימים נפרדים) בכדי לנסות למקסם את הצבע ולחדש אותו

או שביצוע שכזה מוריד משכבת הצבע ומקרב אותו לברזל? עד כמה יהיו הבדלים בין שכבת פוליש אחת לנוספת?

פורסם (נערך)

כאשר מבצעים פוליש השאיפה היא לבצע את המינימום ההכרחי כדי להשאיר כמה שיותר שכבת לכה שהיא ההגנה הטובה ביותר לשכבת הצבע שמתחת לה. למספר השלבים אין ממש משמעות אלא לאגרסיביות של כל שלב ושלב - השילוב של הפד עצמו, חומרי השיוף שיש בקומפאונד, הפולישר וצורת העבודה עם הפולישר.

אף פעם אל תחפש מושלם, אם מה שאתה רואה במרחק של כ- 50 ס"מ מהרכב בסיוע של תאורה נראה לך טוב, זה הזמן לעצור ולא לרדת ל-20 ס"מ מהצבע ולחפש במיקרוסקופ כל פגם קטן או שרידים של שריטה עמוקה יחסית. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

כאשר מבצעים פוליש השאיפה היא לבצע את המינימום ההכרחי כדי להשאיר כמה שיותר שכבת לכה שהיא ההגנה הטובה ביותר לשכבת הצבע שמתחת לה. למספר השלבים אין ממש משמעות אלא לאגרסיביות של כל שלב ושלב - השילוב של הפד עצמו, חומרי השיוף שיש בקומפאונד, הפולישר וצורת העבודה עם הפולישר.

אף פעם אל תחפש מושלם, אם מה שאתה רואה במרחק של כ- 50 ס"מ מהרכב בסיוע של תאורה נראה לך טוב, זה הזמן לעצור ולא לרדת ל-20 ס"מ מהצבע ולחפש במיקרוסקופ כל פגם קטן או שרידים של שריטה עמוקה יחסית. 

אני לא מחפש שלמות רק להשיג תוצאות טובות. אז באופן כללי עדיף לעשות יד אחת ולהניח לזה? בכדי לא לפגוע בעובי הצבע?

פורסם

אני לא יודע מה מצב הצבע שלך והאם זה צבע "רך או קשה" כך שאני לא יודע על איזה שילוב להמליץ, אבל עם הפד הנכון ומשחת הפוליש הנכונה בהחלט אפשר להשיג תוצאה מעולה בשלב אחד. החומרים היום מאוד מתקדמים וזה לא מה שהיה פעם בתחום שהיית חייב לפחות שני שלבים. 

פורסם
לפני 3 שעות, ch28566 כתב:

אני לא יודע מה מצב הצבע שלך והאם זה צבע "רך או קשה" כך שאני לא יודע על איזה שילוב להמליץ, אבל עם הפד הנכון ומשחת הפוליש הנכונה בהחלט אפשר להשיג תוצאה מעולה בשלב אחד. החומרים היום מאוד מתקדמים וזה לא מה שהיה פעם בתחום שהיית חייב לפחות שני שלבים. 

הצבע הוא אדום. לא מבין מה זה "רך" או "קשה". יש גם קילופי לכה פזורים יותר באיזור הכנפיים מקדימה, טמבון קדמי ואחורי

עשיתי שכבה אחת, לא יודע אם כדאי לעשות עוד אחת, אם לא אעשה ווקס להשלמה

פורסם

אם כבר יש קילופים כנראה שעדיף לא לעשות יותר פוליש.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...