Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים של lanzar?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

מגברי לנזר הם מגברים מעולים, שוים את המחיר שלהם עושים את העבודה וניראים טוב...

ואל תכנסו למכלול או איך הוא בנוי או תזכירו CLASS שמה CLASS כי כול מי שהזכיר את זה לא יודע איך המגברים שלהם ניראים מבפנים בכלל.

תמיר

פורסם

תמיר - אני מציע לך לקרוא טיפה על אופני הגברה שונים לפני שאתה אומר לא לדבר על class...

ולא הבנתי מה קשור איך הם נראים מבפנים???

פורסם
תמיר - אני מציע לך לקרוא טיפה על אופני הגברה שונים לפני שאתה אומר לא לדבר על class...

ולא הבנתי מה קשור איך הם נראים מבפנים???

הוא התכוון שתיפתח אותם ותיארה ממה הם עשויים

תאכלס המגברים של לאנזר מעולים ואני מאוד מרוצה מהם

אבל כל אחד והעדפה שלו

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

Guest תמיר .א.
פורסם

הינה עוד אחד מבין במגברים הגיע לפורום.

יאאלה תתחיל לעשות לי שיעורים, אני מת כבר לשמוע על האופניים של המגברים.

תמיר

פורסם

תמיר - אף אחד לא בא להטיף לך אחי, אבל אתה לא יכול להגיד לאנשים חדשים בפורום לא להתייחס לנקודות שנחשבות בעינייך "מקצועיות" בסגנון "וואלכ מה אתה מדבר איתי על class אתה יודע בכלל מה זה פיוז?"...

ואם אנחנו כבר על הנושא אז בניתי בחיים שלי כבר מגבר או שניים ואני יכול להגיד בוודאות שמגברי bipolar נשמעים יותר טוב מאשר מגברי chip בד"כ... אם אתה רוצה שאני גם אשלח לך תמונות וספציפיקציות אז אין בעיה רק אל תתחיל ככה את היחסים ביננו :wink:

Guest תמיר .א.
פורסם

אם הבנת אותי לא נכון, אז מצטער

הכוונה שלי הייתה שהמגברים של לנזר מעולים למחיר, ולא צריך להיכנס לפרטים תכניים.

כי אנחנו מדברים בכללי.

תמיר

נ.ב הפסקתי לספור את המגברים שבניתי, תיקנתי... :wink: .

ואם מדברים על רכיבי הגברה. STK הם גו'קים איכותים וחזקים מאוד. תנסה פעם.

הרבה מערכות בייתיות ומגברים ישנים עובדים על הרכיב הזה.

פורסם

בקשר לנתונים של לאנזר הם כן מזייפים, לי היה את הVIBE-438 שמוצהר בו על 175 RMS לערוץ (מגבר 4 ערוצים) חובר אליו סאב אלפיין 300 SWR-1241D RMS בגישור. עכשיו הסאב היה נשמע מרוח חלש ובדילאיי. כעבור קצת זמן החלפתי מגבר לPrecision Power-DCX1000.4 שמוצהר בו על 125 RMS ליציאה (מגבר 4 ערוצים) ואותו הסאב חובר אליו גם כן בגישור, הסאב נשמע מדוייק וחזק בהרבה הבדלים שמיים וארץ.

פורסם
בקשר לנתונים של לאנזר הם כן מזייפים, לי היה את הVIBE-438 שמוצהר בו על 175 RMS לערוץ (מגבר 4 ערוצים) חובר אליו סאב אלפיין 300 SWR-1241D RMS בגישור. עכשיו הסאב היה נשמע מרוח חלש ובדילאיי. כעבור קצת זמן החלפתי מגבר לPrecision Power-DCX1000.4 שמוצהר בו על 125 RMS ליציאה (מגבר 4 ערוצים) ואותו הסאב חובר אליו גם כן בגישור, הסאב נשמע מדוייק וחזק בהרבה הבדלים שמיים וארץ.
זה מה קוראים אותו מבחן גלוי (ההפך מעיוור).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
ההבדל היה שמיע ברמות כל כך גבוהות שגם עם מבחן עיוור בין שני המגברים הספציפים האלה הייתי מבדיל
יכול להיות, אבל תאמין לי ש99% מתוך השמיעה הזאת היה פסיכולוגיה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ממש לא פסיכולוגי. עם הלאנזר הסאב בקושי תיפקד אחרי שהותקן הפיפיאי הסאב עבד יפה חזק ומדוייק וזה שטויות שזה פסיכולוגי.

אולי אם תשווה בין שני מגברים באותה רמה באמת לא תבדיל, וכאן נכנס הקטע הפסיכולוגי.

את כל זה אמרתי כדי להראות שההצהרות של לאנזר באמת מוגזמות

פורסם
רוצה לשמוע משהו חדשני ומעניין?

מגבר לא נשמע טוב, אלא רמקולים...

מגבר - מגביר רמקולים.

רמקולים - משמיעים סאונד נקי או לא... זה כבר תלוי בהמון גורמים.

מגבר אכן מגביר את האות אך, כמו בכול דבר בעולם האלקטרוניקה , כאשר משחקים עם משהו מקורי הוא נוטה לההרס וכאן בדיוק נכנס האלמנט של טיב המגבר, מגבר טוב יודע להגביר את האות אך לא לפגוע בטיב האות, מגבר רע מגביר אך מאבד רות מאיכות האות

פורסם

איל אמר זאת לא מזמן, ואני אצטרך להשתמש במילים שלו .....

אפשר להוביל את החמור אל הבאר, אי אפשר להכריח אותו לשתות.

הכל מונח מול העיניים שלכם על גבי הפורום, בא לכם להתעמק ? תתעמקו, בא לכם להאמין באמונה שלכם ?

תאמינו.

איש איש באמונתו יחיה, אבל אל תגידו שלא "הוכיחו לכם" או, "אף אחד לא בדק" , וכו ...

ftp, לא הבנתי מה היתה כוונתך, אך אם היא מה שחשבתי .. אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום לגבי איכויות של מגברים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...