Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח עד כמה אתם מודעים (אני מניח שרובכם כן) , אבל שר התחבורע החדש , אביגדור ליברמן , וכל המשת"פים שלו (ניצב יעקוב רז ,ראש אגף התנועה המגונה במשטרע) הכריזו מלחמה על ציבור הנהגים בישראל . אם נחדד את זה , אז כנראה שהנאה מנהיגה תהיה מחוץ לחוק במדינתנו הנאורה.

הפעם אני כותב את זה לא בצחוק או בלגלוג - אלא ברצינות ובעצבות. האיש הזה הולך לרדוף את ציבור הנהגים בארץ בדרכו הכוחנית משכבר הימים.

הוא כבר הביע בראיונות את דיעותיו:

1. הנהג הוא האשם בכל הרעות החולות בכביש.

2. כל הרשויות צחות ונקיות כשלג. פעולותיהן נכונות ומתאימות . הבעייה היא אצל הנהגים המופרעים.

3. העלאת המהירות אינה באה בחשבון - שהרי הנהג הוא חוליגן , ואין לתת לו פרס.

4. מי שייתפס על עבירות חמורות - רכבו יילקח (לא שזה רע בכל מצב ,אבל אתם הלא יודעים שכל מה שייאכף יהיה כרגיל עבירות מהירות מופרזת בהתאם לחוק) - חשיבו על החרמת מכוניותיכם.

מנסיון העבר עם האיש ,הרי שאם אנחנו לא נתייצב ונעצור אותו , אף אחד אחר לא , ומי שיאכל אותה זה אנחנו.

הפעם זה לא מצחיק , זו מלחמה.

קודם כל , ולפני כל רצון להיהנות מנהיגה , מהירות , או כל דבר הקשור למוטוריקה , זו מלחמה על חייהם של כ-550 איש בממוצע שנהרגים בארץ ללא סיבה ,ורק עקב אוזלת היד של הרשויות. יש מספיק אמצעים , מחקרים ותוכניות כיצד לטפל בבעייה - לא זה המקום לפרט אבל הכל קיים - הבעייה היא אך ורק סדרי עדיפויות.

באתר נטקאר ישנה קריאה למלחמה כזו , אותה יוזם אהרונוביץ'. אני יודע שחלקכם חלוקים עם שיטותיו של האיש , חלק לא אוהבים (בלשון המעטה) את סגנונו או את דיעותיו.

אבל הפעם זה ממש לא משנה. המלחמה היא שלנו ,שלכם , שלו ,של כולנו ובשבילנו.

הגיע הזמן לשים בצד את המחלוקות בנושאים האחרים ,ולפעול כגוף גדול מול המימסד שהוא האוייב האמיתי שלנו.

היכנסו ללינק הבא :

http://www.netcar.co.il/magazin/ed/editors.asp והביעו את תמיכתכם במסע ,בהצעת החוק , ובכל מה שכתוב שם . הפעם באמת אסור לשתוק , ופורום עם כמות משתתפים כמו שלנו חייב לאמר את דברו.

הצעות ורעיונות נוספים יבורכו , אבל בואו נעשה את זה כאן אצלנו , ואז נבוא וננסה לגייס את האחרים.

תודה ובהצלחה לכולנו.

פורסם

אנא פרסמו את הלינק לעצומה בכל פורום שנוגע למוטוריקה בארץ ישראל ומעבר לכך.

שמים אנשים ללא שום הבנה בתחום להשפיע על חיינו, על חיי הנהג הישראלי אשר מוגדר כגורם מספר אחד לכל התאונות.

עלינו להשמיע קול!

בהצלחה לכולנו!

פורסם

קדימה חברה לשלוח לכל הרשימה באייסיקיו, החברים באימייל, לפרסם בכל הפורומים שאתם חברים (לא רק מוטוריקה) וכו'

פורסם

חתמתי, אחרי קריאה מעמיקה,

אבל לא הבנתי מה החתימות יעזרו.

זה בטוח שהוא לא עושה רוח? :mad:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
חתמתי, אחרי קריאה מעמיקה,

אבל לא הבנתי מה החתימות יעזרו.

זה בטוח שהוא לא עושה רוח? :mad:

לא כואב לחתום. וזה למטרה טובה, לכולנו.

פורסם

גם אני חתמתי,

דרושים צעדים מחמירים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
גם אני חתמתי,

דרושים צעדים מחמירים...

...וכשרים לפסח :?:

הרב המוטורי הראשי לישראל!

:lol:

יוזמה מבורכת ושאפו לרוני.

אולי הפעם יצא מזה משהו :?::roll:

נ.ב.

שמוליק, אני מנשל אותך מתפקידך...

איך ייתכן שרב מוטורי ראשי בישראל ינהג על יצירה מוטורית

נחותה כמאזדה לאנטיס :?::!:

תופרד הדת מהמוטוריקה :lol::wink:

חג שמח לכולכם :!:

:p דניאל

MCS 2008

פורסם
גם אני חתמתי,

דרושים צעדים מחמירים...

...וכשרים לפסח :?:

הרב המוטורי הראשי לישראל!

:lol:

יוזמה מבורכת ושאפו לרוני.

אולי הפעם יצא מזה משהו :?::roll:

נ.ב.

שמוליק, אני מנשל אותך מתפקידך...

איך ייתכן שרב מוטורי ראשי בישראל ינהג על יצירה מוטורית

נחותה כמאזדה לאנטיס :?::!:

תופרד הדת מהמוטוריקה :lol::wink:

חג שמח לכולכם :!:

:p דניאל

:D:D:D:D:D

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...