Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי השבוע פעם ראשונה בעמדה בראשון.. אכן לוקח זמן ללמוד את הזמנים.

מה שעשיתי זה :

א. שטיפה ראשונית בלחץ

ב. ריסוס חומר נגד יתושים וניקוי ג'אנטים (בדיעבד מיותר. היה לו ריח חזק של דגריזר)

ג. שטיפה בלחץ(החומר בסעיף הקודם מקציף יותר מדי ולקח לי זמן להוריד אותו)

ד. הקצפה (עם החומר שלהם, ללא שימוש במטאטא כמובן) וניקוי עם כפפה שהבאתי (יש כפפות שלהם על הריצפה בעמדה למעוניינים)

ה. שטיפה בלחץ. כאן כבר נגמר לי הזמן (קניתי ב 25 שח, בדיעבד הייתי צריך את ה 35 שח)

ו. בגלל שנגמר לי הזמן שילמתי שוב 20 שח (המחיר הנמוך ביותר) והמשכתי בשטיפה. היה לי מספיק זמן לעשות גם תיקונים ללכלוך עיקש שלא ירד

באופן מפתיע כשאני הגעתי (שעות הצהריים) לא היה תור וגם כשסיימתי לא היה אף אחד אז היה לי מספיק זמן לנגב ואפילו לרסס וקס 

יצא קצת יקר אבל לפעם ראשונה אני מרוצה. מאמין שבפעם הבאה ב 35 שח אני אספיק מבחינת זמנים

הייתיהשבוע פעם ראשונה בעמדה בראשון.. אכן לוקח זמן ללמוד את הזמנים.

מה שעשיתי זה :

א. שטיפה ראשונית בלחץ

ב. ריסוס חומר נגד יתושים וניקוי ג'אנטים (בדיעבד מיותר. היה לו ריח חזק של דגריזר)

ד. הקצפה (עם החומר שלהם, ללא שימוש במטאטא כמובן) וניקוי עם כפפה שהבאתי (יש כפפות שלהם על הריצפה בעמדה למעוניינים)

ה. שטיפה בלחץ. כאן כבר נגמר לי הזמן (קניתי ב 25 שח, בדיעבד הייתי צריך את ה 35 שח)

ו. בגלל שנגמר לי הזמן שילמתי שוב 20 שח (המחיר הנמוך ביותר) והמשכתי בשטיפה. היה לי מספיק זמן לעשות גם תיקונים ללכלוך עיקש שלא ירד

באופן מפתיע כשאני הגעתי (שעות הצהריים) לא היה תור וגם כשסיימתי לא היה אף אחד אז היה לי מספיק זמן לנגב ואפילו לרסס וקס 

יצא קצת יקר אבל לפעם ראשונה אני מרוצה. מאמין שבפעם הבאה ב 35 שח אני אספיק מבחינת זמנים

הייתי השבוע פעם ראשונה בעמדה בראשון.. אכן לוקח זמן ללמוד את הזמנים.

מה שעשיתי זה :

א. שטיפה ראשונית בלחץ

עריכה אחרונה על ידי ohadc
  • אהבתי 2
פורסם

דרך אגב, iWash פרסמו סרטון לפני יום-יומיים, שיש כפתור 'עצור' שלוחצים עליו הוא מאט את הטיימר ככה שאפשר להשתמש בזה נגיד אם רוצים לעבור עם הכפפה או לרסס חומר על הרכב וכו', שווה לנסות

פורסם
לפני 17 שעות, DC10 כתב:

דרך אגב, iWash פרסמו סרטון לפני יום-יומיים, שיש כפתור 'עצור' שלוחצים עליו הוא מאט את הטיימר ככה שאפשר להשתמש בזה נגיד אם רוצים לעבור עם הכפפה או לרסס חומר על הרכב וכו', שווה לנסות

נכון, קיים כפתור והשתמשתי בו. עדיין הזמן עובר מהר

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 2.5.2024 בשעה 10:25, DC10 כתב:

לא מזמן גיליתי שיש בראשון עמדה כזאת (עובדת 24\6) בתחנת דלק ב- Binyamin Shmotkin St 38

איך בדיוק נקרא המקום? זה במתחם של תחנת הדלק ליד אוטו רונן?

פורסם

הייתי אתמול ב1 בלילה בiWash, כמה תובנות:

1. המקום מסודר ונקי, הניקוז גם מצוין ככה שזה די נוח לשטוף שם

2. המקום מאור טוב מאוד, זה ממה עוזר בשטיפה

3. יש אפשרות של 20\25\30\35 שקל, בחרתי ב20 שקל וזה החזיק לי די הרבה זמן (2.5 מעברים על כל הרכב לא מהירים)

4. יש 2 עמדות שלפי דעתי זה צריך להיות מינימום, מאוד נוח וככה לא צריך לחכות הרבה

דברים שצריך לשפר:

1. יצא לי לפעמיים ווקס עם המים, די באסה

2. צריך לעשות אפשרות של 15 שקל לפחות, כי פעמיים 20 שקל זה די יקר

3. האשראי לפעמיים מגמגם.. קצת באסה אבל בסוף עובד

למזלי היה עמדה פנויה שהגעתי, ושיצאתי אחרי 20 דק' שתי העמדות היו פנויות, אבל היה תור של איזה 4-5 רכבים לעמדת שטיפה האוטומטית 🤷‍♀️ ובגלל שזה מול העמדה העצמית לא הפסיקו לשאול אותי שאלות..

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, DC10 כתב:

יש עמדה של iWash כמה קילומטרים משם שעובדת 24\7

באיזה רחוב/כתובת בראשון זה נמצא בדיוק?איזה שטיפה עדיפה בעיניך ויותר נוחה/קלה לתפעול , זו של אוטו רונן או I wash?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני 37 דקות, Camaro 92 כתב:

באיזה רחוב/כתובת בראשון זה נמצא בדיוק?איזה שטיפה עדיפה בעיניך ויותר נוחה/קלה לתפעול , זו של אוטו רונן או I wash?

iWash, יותר מקום, יותר מסודר ונקי, וכמובן הכי חשוב שיש 2 עמדות,

הייתי אצל רונן פעם גם ב1 בלילה והייתי צריך לחכות בתור 2 רכבים וכמובן אחרי היה גם תור של 2-3 רכבים..

הבעיה היא זה המחיר ב iWash שזה יותר גבוה..

פורסם
לפני 3 שעות, Camaro 92 כתב:

באיזה רחוב/כתובת בראשון זה נמצא בדיוק?

זה מה שמצאתי בגוגל, אבל מעניין אם מדובר עם אותו מקום

חיים דוד הלוי 3 ראשון לציון

פורסם

מקפיץ יש את ה איי וואש בתחנת דלק פז בראשון לציון בכניסה לבאר יעקב גם מכונה אוטומטית שהיא הכי טובה לדעתי מבין המכונות וגם שני עמדות שטיפה ידנית גרניק שוטף רק שם מאז שמצאתי תמקום הכי טוב שיש וגם הכי זול

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ספוילר

20240730-073845.jpg
20240730-073907.jpg

20240730-073910.jpg
20240730-073923.jpg
20240730-083228.jpg
20240730-083334.jpg

היום בבוקר הצלחתי לבקר את המקום

קצף יוצא בצורה די מוזרת, אבל אפשר להסתדר עם זה, לחץ מים די מפחיד (צריך להחזיק חזר את ידית ולשמור מרחק)

שילמתי 20  - הספקתי לשטוף, וגם נשאר לי עודף, מאמין שאפשר להסתדר גם ב 15 ₪

המכשיר מקבל כרטיסים (ניתן לשלם עם סמארטפון)

אזור עבודה לא כזה נקי, ממליץ לא לבוא עם נעליים לבנות

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, _slayer_ כתב:

שילמתי 20  - הספקתי לשטוף, וגם נשאר לי עודף

אני שבוע שעבר הייתי פעם ראשונה ב I wash בראשלצ ולא הספקתי לשטוף טסלה ב 20₪ ונאלצתי לשים עוד 20, אין אפשרות לשים פחות.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני 6 דקות, Camaro 92 כתב:

אני שבוע שעבר הייתי פעם ראשונה ב I wash בראשלצ ולא הספקתי לשטוף טסלה ב 20₪ ונאלצתי לשים עוד 20, אין אפשרות לשים פחות.

הוא מתכוון לעמדה של אוטו רונן בראשון,

לגבי iWash, אני עם איביזה דווקא הספקתי לעבור על הרכב פעמיים בכיף ב20 שקל,

עשייתי Snow Foam מהבית ואז הוספתי עוד 20 שקל לסיום, דיי יקר יחסית לעמדה אצל רונן, או בעמדות בבני ברק

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...