Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות שיחה עם חברים ברילוקיישן, האם מדינת ישראל באמת הפכה למקום המסוכן ביותר עבור יהודים?

bobi

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

העשירים לא יברחו בגלל המיסוי המדורג אלא בגלל שיט אחר שהממשלה שלנו עושה ודיברנו עליו באריכות קודם.

לדעתי יוקר המחיה בישראל הוא בעיקר בגלל מיסוי עקיף ולא מיסוי ישיר. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 575
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

גם המיסוי העקיף שלנו לא גבוה.

אתה צודק בכךֳשהתורמים לחברה (לא רק כלכלית) יברחו לא בגלל המיסוי אלא בגלל השחיתות, הטפילות ושינוי המשטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, sperial כתב:

המיסוי העקיף שלנו לא גבוה.

לא מדוייק.

תלוי איפה אתה כולל את הפרשות המעביד (כ 30%  על הברוטו) ואת מיסוי העסקים שמן הסתם משפחע על היכולת שלהם להעלות שכר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

אני מדבר על מס הכנסה אחיד, ככה שהעשירים לא יברחו בגלל שמעמיסים עליהם את כל העול. פחות משחקי מס וכו' שיעמיסו על המערכת יותר מדי. 

אני רוצה להרגיש שווה בין שווים, לא רוצה שמישהו שמרוויח 50 אלף בחודש ישלם יותר ממני באחוזים על מס הכנסה. זה מרגיש לי לא בסדר..

כמובן גם ביטוח לאומי ומס בריאות.

הבעיה שזה יוריד את סך כל ההכנסות מגביית מיסים. מאיפה תביא את ההפרש?

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

הבעיה שזה יוריד את סך כל ההכנסות מגביית מיסים. מאיפה תביא את ההפרש?

מוריד את הרמה למינימום הנדרש. זה אומר שזה יצריך כל מיני דברים להתבטל. כי אי אפשר לקיים מדיניות רווחה ולגבות מעט מיסים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...