Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחיזה בגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הקודם שלי (פולו 2011), במעבר מכביש יבש לחלק רטוב, הייתי מרגיש מיד תחושה שונה בהגה ואת האחיזה הנמוכה יותר
ברכב הנוכחי (ארונה 2021), זה לא ככה ואין שום שינוי בתחושה בהגה במעבר לכביש רטוב, וגם לא מרגיש שינוי באחיזה (אבל חשוב להבהיר שאני נוסע לאט בגשם אז לא אמור להיות הבדל. ובכל זאת ברכב הקודם גם נהיגה רגועה היתה לפעמים מרגישה על קצה האחיזה בסיבובים).

האם זה אומר שהרכב הקודם היה יותר מתקשר ופשוט עכשיו הרכב לא מעביר את המידע שיש לו פחות אחיזה ? או שהרכב הנוכחי הרבה פחות מושפע מכביש רטוב (זה לא בלתי נמנע אולי בגלל שיש ASR ובפולו לדעתי לא)

פורסם (נערך)

צמיגים איכותיים מול ירודים או שחוקים?

אגב ב-2011 esp היה חובה, וכאשר הוא פועל אתה מקבל חיווי בלוח המחוונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, אני מחליף צמיגים בתדירות יחסית מהירה ורק של מותגים. ההרגשה היתה גם בצמיגים טריים.

ESP אכן היה לי. ולא הגעתי למצב שהמערכת הופעלה. פשוט הרגשה שיש פחות אחיזה והרכב יותר clumsy, זה לא שהוא ממש החליק

פורסם

כניראה הבקרת יציבות המודרנית עושה את ההבדל ממערכת בקרת יציבות ישנה. אם ביכלל הייתה

גם בקטנוע ישן וקטנוע חדש עם בקרה הרגשתי את ההבדל

• רעיון טוב! 1
פורסם

בקרת יציבות חובה בישראל מ-2010, באירופה מ-2011.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

בקרת יציבות חובה בישראל מ-2010, באירופה מ-2011.

כן אבל יש הבדל בין ישן לחדש. למשל אי בי סי בברקס אם מערכת ישנה מפמפמת 200 פעם בדקה אז חדשה 8000 פעם בדקה (לא זוכר מספרים מדויקים אבל זה הרעיון)

מויקפדיה 

IMG_7601.png

• מעניין 1
  • תוכן חדש...