Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה נגנבו ב 2023 מתוך הכתבה - חשיפה: המכוניות הכי נגנבות בישראל - וואלה! רכב (walla.co.il)

ונדאי איוניק 5+6 | 250 | 1 ל-21
יונדאי וניו | 180 | ל-62
יונדאי סנטה פה | 170 | 1 ל-63
טויוטה ראב4 | 635 | 1 ל-66
טויוטה C-HR | כ-408 | 1 ל-80
קיה סורנטו | 119 | 1 ל-94
יונדאי סונטה | 139 | 1 ל-95
פורד פוקוס | 62 | 1 ל-100
יונדאי i25 | כ-299 | 1 ל-109
קיה סטוניק | 188 | 1 ל-116
טויוטה לנד קרוזר | 198 | 1 ל-119
קיה נירו | 349 | 1 ל-138
יונדאי קונה | 144 | 1 ל-140
טויוטה קורולה | 1,551 | 1 ל-142
קיה פיקנטו | 700 | 1 ל-161
יונדאי טוסון | 392 | 1 ל-170
מאזדה CX5 | כ-369 | 1 ל-200
סיטרואן ברלינגו | 152 | 1 ל-225
רנו מגאן/גרנד קופה | 1 ל-235
מאזדה 6 | 98 | 1 ל-245
סקודה סופרב | 76 | 1 ל-276

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מחירי הביטוחים יקרים לכולם.
ואין סיבה שגניבות הרכבים ייפסקו או יתמעטו חלילה, מאחר שזה לא באמת מעניין אף אחד בממשלה.

גנבו לך את הרכב? כנראה שתקנה רכב חדש ועל הדרך תעניק למדינה תרומה נאה של מיסים.

• רעיון טוב! 2

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

למה יש דגמים שנגנבים יותר מהאחרים, בגלל חלפי רכב יש כאלה רכבים שנפוצים שמסתבר שצריך יותר חלקי חילוף ונגנבים פחות

זה בגלל מערכת אבטחה פריצה יותר או משהו אחר? מעניין אותי להבין איך עובד הטעם של גנבי הרכב

פורסם

יש קונצרן רכב מסויים שמכבב כאן בשלל דגמים.

הבעיה מוכרת בעולם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

המדינה יודעת בוודאות מי האוכלוסיה שגונבת הכי הרבה רכבים, צריך במשך תקופה לעשות שם מחסומים ולבדוק כל רכב. וגם להחמיר את העונשים כדי שלא יהיה להם משתלם לעסוק בזה.

בלי זה החגיגות יימשכו ואנחנו נממן את זה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם חלפים לא היו כל כך יקרים כאן כנראה שלגנבים היתה פחות מוטיבציה.

אם מסתכלים על זה היום בצורה כלכלית/פוליטית נטו, אני לא רואה איך למדינה או לעסקים בשוק הרכב בארץ יהיה איזשהו אינטרס למנוע גניבות רכב.

פורסם

טוב שהגנבים לא אוהבים רכבים צרפתיים,מקווה שהביטוח לקקטוס לא יעלה בהרבה לעומת שנה הבאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

טוב שהגנבים לא אוהבים רכבים צרפתיים,מקווה שהביטוח לקקטוס לא יעלה בהרבה לעומת שנה הבאה.

ימצאו איזה תירוץ שם כדי להעלות...

פורסם (נערך)

היחסי הגניבות שפירטו פה שווים ל#@₪ , זה חשבונאות יצירתית.

קורולה - האם נגנבו מודל 93, 98, או המודלים האחרונים ההיברידיים?

כנל ראב4. אלנטרה וכו.

האם הגניבות הן בגלל פחחות כללית, טמבונים, מערכות התראה ורדאר, כריות אוויר וקדם מותחנים?

כי חלק מהמרכיבים הכי יקרים, אפשר להכניס אותם למזוודה לא גדולה במיוחד.

כמו שכתבו, הדרך לצמצם גניבות זה follow the money, זאת בהנחה שהרכבים מפורקים ולא נעים בשטחי הגדה.

אני רק לא מבין איזה ישראלי נכנס עכשיו עם רכב מקולקל לשטחים.

אני לא מבין איך החלקיפ האלה יוצאים החוצה משם. פעם ישראלים היו נכנסים לשטחים לתקן מכוניות. לחלקם זה עלה בחייהם לאורך השנים.

היום בדרך כלל מפעילים ביטוח, אבל יש שמאי וצריך לצלם תמונות לתיק הביטוח, גם השמאי, גם המוסך.

אז החלקים עוברים לסוחרים ישראליים ואז מותקנים על רכבים אחרי תאונות במוסכים ישראליים??

אני זוכר שתמיד כחייל, אם היינו רואים רכב פגוע, שנכנס לשטחים, היינו מנסים לעכב אותו.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

אני משער שבקורולה נגנבים בעיקר דגמים חדשים יותר, למרות שהיה איתי במילואים מישהו שנגנבה לו קורולה בת 10. רוב הקורולות ששמעתי על הגניבה שלהן היו מהדור האחרון (כולל הקורולה שהייתה לי).

בדגמים יותר ישנים כנראה שיש פחות בעיה של חלקים מפירוק או חלקים חלופיים.

אני מניח שגונבים בשביל כל מה שציינת, בתאונה עם נזק גדול מקדימה צריך גם טמבון, גם חיישנים לבלימה אוטונומית, כנראה גם מכסה מנוע וכו'.

יש כאלו שלא מפעילים ביטוח כנראה ומעדיפים לתקן באופן עצמאי ויש כאלו שכנראה גם לא מפחדים להיכנס לשטחים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באופן כללי, בשנת 2023 80% מהרכבים שנגנבו היו משנתון +2018, מה שמלמד כי אכן הקורולה והראב 4 שנגנבו, היו כמעט כולם היברידים.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
  • תוכן חדש...