Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני בת 21 וקיבלתי רישיון ואני מעוניינת לקנות רכב ראשון בסכום של כ 30 אלף ש"ח.

אני מודעת לזה הביטוח בהתחלה יעלה קצת יקר וצריך יישור קו אז הסכום של הרכב יכול להיות קצת פחות אם זה הכרחי (אבל לא חייב, אפשר אפילו לעלות קצת את הסכום של הרכב).

אני אסע לרוב בתוך העיר אבל לפעמים גם מחוצה לה.

מעוניינת ברכב קטן סטייל פיקנטו, ספייס סטאר, i10 ושאר הרכבים שמבחינתי כולם דומים.

הרכב ישמש אותי בלבד ואולי עוד נוסע פה ושם.

בגדול לא מבינה כלום ברכבים אבל פוחדת מהמוסך ולשלם הרבה דלק.

אשמח לעזרה!

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר תהיה בחירה טובה חסכונית מאוד, אמינה וזולה לאחזקה. 

פיקנטו ויונדאי i10 לא חסכוניות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 5 שעות, דניאל ממן כתב:

אני מודעת לזה הביטוח בהתחלה יעלה קצת יקר

את באמת מודעת למחירי הביטוח? זה סדר גודל של 6000-7000 מינימום לחובה וצד ג', וברכב בשווי 30 אלף לא בטוח שכדאי לוותר על מקיף...

וזה בלי לדבר על עלויות שוטפות של טיפולים ותיקונים, שגם ברכב שנחשב אמין יכולים בקלות להגיע לאלפי שקלים בשנה.

המלצה שלי - אם אפשר, תחכי עד שתעבור שנה מהוצאת הרישיון. זה יוזיל את מחירי הביטוח באופן משמעותי.

במיוחד כשבחצי השנה הראשונה חייבים מלווה, ואז הרכב יהיה במילא פחות שימושי.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

במיצובישי אכן חסכונית יותר ומרווחת יותר, מצד שני, ליונדאי מושבים נוחים יותר והיא שקטה יותר,גם הסלון ניראה מודרני יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם רכב ידני זו אופציה? 

אם לא, הייתי בודק אופל קורסה 2015+

פיג'ו 208 עם מנוע 1.6 ליטר

מאזדה 2 טובה אבל כנראה תצטרכי לרדת בשנתון בשבילה. אם תמתחי קצת את התקציב אז אני מאוד ממליץ על שברולט ספארק 2016+ הונדה ג'אז. 

אם ידני כן בא בחשבון אז אני ממליץ לקחת רכב קטן אירופאי וידני. נותן הרבה במעט כסף, בדרך כלל שנתונים טובים יותר ויותר בטיחותיים. 

כמה דוגמאות טובות הן: פולקסווגן אפ/ סיאט מי, אופל אדם, איביזה, פאביה, רנו קליאו 0.9  ופורד פיאסטה. 

• תוכן חדש...