Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, avizaz כתב:

עלוב ביותר, טריילר למשחק בעוד שנה ומשהו.

מה הם עשו בעשור האחרון, רק שדרגו משחק קיים כי הם גילו את הSHARK CARDS במולטיפלייר.

מאכזבים מאוד מבחינתי, הגרפיקה נראית מדהים כמובן והם בטופ כרגיל.

מן הסתם אשחק בזה ואפילו אקנה PS וטלוויזיה אם צריך (אין לי טלוויזיה בבית) :(

כל טריילר של רוקסטאר מגיע שנה וחצי-שנתיים לפני יציאת המשחק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 6.12.2023 בשעה 09:28, Shmelov כתב:

מזכיר לי את עצמי 🤣

כשיצא ה- GTA 4 למחשב ושמתי עליו יד אי שם בתחילת 2009, המחשב הקודם שלי הריץ אותו לא משהו בכלל כי היה כבר ישן. ואז לקראת היציאה של GTA 5 קניתי בסוף 2012 מחשב חדש, יחסית טוב, במיוחד בשביל המשחק הזה שחשבתי שיצא ב-2013 אבל יצא רק ב-2015 למחשב ואז כבר המחשב שלי הריץ אותו לא משהו. בדיוק כמו שקרה לי עם המשחק לפניו 🙈.

מרוב הבאסה לא שיחקתי מאז במחשב בכלל, רק בקונסולות אצל חברים מידי פעם.

כל הילדות חרשנו על GTA 2 ואפילו היה לי דיסק מקורי! הכי אהבנו את VICE CITY ואת SAN ANDREAS אולי כי המחשב הצליח לסחוב אותם על גרפיקה כמעט מקסימלית ואולי בגלל הגיל שלנו באותה התקופה. היו ימים...

המחשב שקניתי בשביל GTA 5 עד עכשיו אצלי. כותב את זה ממנו. ביולי הוא חגג כבר 10 שנים שזה שיא אישי שלי בהחזקת מחשב לאורך זמן.
כנראה שלפני המשחק השישי בסדרה אקנה מחשב חדש וחזק.

ב- GTA 2 שיחקתי בלי סוף, עברתי את המפה הראשונה שלו הרבה פעמים, סיימתי את כל העבודות של כל המאפיות. אחותי ואני שיחקנו בו אחד נגד השני ברשת הביתית וזה היה ממש כיף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בתאריך 6.12.2023 בשעה 09:28, Shmelov כתב:

מזכיר לי את עצמי 🤣

כשיצא ה- GTA 4 למחשב ושמתי עליו יד אי שם בתחילת 2009, המחשב הקודם שלי הריץ אותו לא משהו בכלל כי היה כבר ישן. ואז לקראת היציאה של GTA 5 קניתי בסוף 2012 מחשב חדש, יחסית טוב, במיוחד בשביל המשחק הזה שחשבתי שיצא ב-2013 אבל יצא רק ב-2015 למחשב ואז כבר המחשב שלי הריץ אותו לא משהו. בדיוק כמו שקרה לי עם המשחק לפניו 🙈.

מרוב הבאסה לא שיחקתי מאז במחשב בכלל, רק בקונסולות אצל חברים מידי פעם.

כל הילדות חרשנו על GTA 2 ואפילו היה לי דיסק מקורי! הכי אהבנו את VICE CITY ואת SAN ANDREAS אולי כי המחשב הצליח לסחוב אותם על גרפיקה כמעט מקסימלית ואולי בגלל הגיל שלנו באותה התקופה. היו ימים...

סאן אנדראס, לדעתי, הוא משחק בטופ 3 של כל הזמנים ויישאר כזה לנצח. באמת ביצוע הכי קרוב לשלמות שיכול להיות. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 5.12.2023 בשעה 15:25, Mikelt89 כתב:

מעפן ביותר, מדגיש את כל הזבל בחברה המודרנית. 

זה די הקטע של הסדרה וזה נעשה באופן סאטירי ומוקצן בכוונה. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 5.12.2023 בשעה 15:46, יובל .מ. כתב:

@Mikelt89 בהמשך למה שכתבת, בטלגרם (החצר האחורית) העלו השוואה בין הטריילר למציאות, כמעט כל המקרים קרו.

בין היתר הkaren עם הפטיש, הבחורה על הרכב, הבחור עם הקעקועים, הערום שעובד בגינה ועוד כמה.

אני לא יודע אם זה ברור אבל זה מכוון,הטריילר מבוסס על מקרים שקרו.

ובכל מקרה GTA זה משחק סאטירי ואם מישהו לא מבין את זה,כנראה עדיף שלא ישחק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הם עדכנו תאריך: 26/5/2026

עוד שנה מהיום צריך להערך בהתאם! השאלה היא מתי המשחק יצא גם ל-PC..?

טריילר 2 יצא גם כן:

:popcorn:

• אהבתי 3

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בתאריך 7.5.2025 בשעה 05:17, Shmelov כתב:

עוד שנה מהיום צריך להערך בהתאם! השאלה היא מתי המשחק יצא גם ל-PC..?

תשמע לרוקסטאר (וללא מעט חברות יש track record בעייתי אם אתה שחקן PC

דוגמאות?

המשחק GTA5 יצא בספטמבר 2013 לקונסולות , ואפריל 2015 למחשב - כנ״ל סאן אנדראס (מעל שנה) , 4 יצא חצי שנה

Red dead redemption 2 יצא ב2018 למחשב ושנה וחודש אח״כ לקונסולות , הראשון (שהיה משחק מופת) אף פעם לא יצא.

הייתי אומר שאם אתה רוצה לשחק בזה מוקדם - אתה רוצה PS5 כנראה ולא משנה איזה מחשב יש לך. קשה לי לראות אותם עושים משהו אחרת. אין להם סיבה (כי את הכסף הגדול על הכנסות ממשחקים עושים על קונסולות. נו טוב ומובייל)

ואגב - אם אתה מודאג מאיך זה יראה:

https://www.pcgamer.com/games/grand-theft-auto/the-new-gta-6-trailer-draws-on-base-ps5-footage/

לפי רוקסטאר (והחדשות הנ״ל היו בכמה מקומות) - הטריילר כלל גם הרבה גיימפליי ורץ על יחידת פיתוח של PS5 (רגיל - אפילו לא פרו!)

אני לא מתכוון לחכות ל2027 (לפי ההשארה בכתבה מעל) בשביל שיראה יותר טוב - Day one purchase על הPS5 pro שלי ללא ספק.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הנקודה שלי היא שלמשחקים של רוקסטאר - בכלליות עדיף לא לחכות לגירסת מחשב ולשקול לקנות אפילו PS5 משומש לזה.

Then dying is forgetting

פורסם

שאלת תם כי אולי אני אצטרך לענות ולתפעל את האופרציה (החלפת קונסולה). כשהמשחק יוצא, האם הוא יוצא לPS בלבד או גם לאקס בוקס?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שואל מתוך סקרנות, למה יש צורך להיערך שנה מראש?

אנשים צריכים להקים איזה תשתית מיוחדת? מה מונע ממני להתעורר בעוד שנה ולרכוש ביום אחד קונסולה ומשחק?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

לפני השביעי, קניתי לאחי הקטן אקסבוקס אז זה סיפור להחליף ולסדר לו פלייסטשיין וכל המסביב (הקונסולה עצמה ומנוי למשחקים/משחקים בדיסקים). לא משהו שיהיה קל עבורי.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אנשים צריכים להקים איזה תשתית מיוחדת? מה מונע ממני להתעורר בעוד שנה ולרכוש ביום אחד קונסולה ומשחק?

אם לא תשחק בשום דבר של הקונסולה לפני - אין שום דבר.

קנה אולי כמה ימים מראש כדי לפתוח משתמש , להריץ עדכונים , להטעין את השלט וכו :)

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

אין באמת אירוע פה או משהו להכין, זה סתם שילוב של ציפיה למשחק החדש שייצא עשור+ אחרי הקודם בשילוב עם בדיחות של האינטרנט (נקבל X לפני gta6).

אם תקבל את הקונסולה ביום של ההשקה כנראה שתחכה יום כי כמו שרשם ליביור יש עדכונים לעשות וזה. זהו.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...